![]() |
|
307 Bagaj Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
içindeki mili kırılmıştır yazın benimde başıma geldi açılıncada kapanmıyordu/ bi ihtimal içi çamur ve toz dolmuşda olabilir wd 40 sıkın düzelmezse herhangi bir tamirci yapabilir
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger hic acilmiyorsa ve mekanik bir problem varsa once onu cozmeniz gerek. Ama eger bir acilip bir acilmiyorsa alin bir WD-40 ve bolca uygulayin. |
|
![]() |
|
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Umarım işe yarar. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde sağ kapı açılmıyodu bi ara bi sprey sktılar açıldı..içeriye tanzikli suyla yıkandğı zaman su kaçabilyomuş o da zamanla pas yapıyomuş..yetkili servis kilit yandı değşcek dedi özele gttim 3-5 liralık bi sprey sktı allaha şukur o gün bu gün sorun yok..sizde bı deneyim adını hatırlamıyorum ama spreyin..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Tüm arkadaşlara iyi günler. 307'min bagajını bugün açamadım tutukluk yaptı. Kapıları kilitledim açtım ama bir türlü açamadım. 10 dk lık uğraş sonucu açıldı. Ama daha sonrasında da gene tutukluk yapmaya devam ediyor. Havalar soğukta değil. Sorunun neden kaynaklandığını bilen veya daha öncesinde bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |