![]() |
|
206 ve Helezon Yay... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ben sana dedim sen beni dinlememiştin. Coil-ex marka 5 cm yay al tak başka çaren yok. Amortisorlede oynamana gerek yok. ![]() |
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
al eline metreyi ön jantın alt başlangıç yeriyle çamurluk başlangıç yeri arasındaki mesafeyi ölç bide arka tarafınkini ölç aynı şekilde net bir kaç bişey önerelim. |
||||
![]() |
||||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|||
bence 50 yanak kullanmandan sorun kaynaklanıo 15 jantta 55 yanak kullanman gerekıo bu yuzden patınaja dusuyosun. ayrıca 15 jant ve 3.5 luk yayda bu kadar sıkayet olmaması lazım. 17 jant takanlar kadar sıkayetın war nerdeyse. bence 206 1.4 lerde sınır 15 1.6 larda 16 jant olmalı fazla bı sorun cıkmaz on takım olayına gelınce peugeotta on takım her zaman sorundur ztn
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
valla demiştin hocam hakkaten çok problem çıkardı. bu tarz bir kullanım çok sağlıklı değil görüntü olarak ön arka eşitlendi ama ön taraf biraz daha aşağıda kalmalı sanırım. bu yayları deneyeyim ozaman.
|
||||
![]() |
||||
|||
gökhan hocam önler 56 cm arkalar 50,5 cm. Düzenleyen mustafakirli - 03 Şubat 2011 Saat 13:10 |
||||
![]() |
||||
|||
Mustafa direk o yayları sök sen acayip bir fark var ben önle arka arası 1.5cm var diye üzülüyordum. Fk 5 cm yay al tak 2 cm civarı olur farkın hiç değilse ![]() |
||||
![]() |
||||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|||
Gökhan hocam bende aynı işleme başlamayı düşünüyorum, ama şimdi tırstım inan. şuan 14 jant var aracımda şuan 175 e 45 lastik var arkası land rover gibi önler 911 porche gibi bu hafta efede 1 diş düşürücem arkasını önlere nasıl yay almam lazım. ayrıca 15 janta geçicem sonra. |
||||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
kimse yokmuuu :)
|
||||
![]() |
||||
|||
sen fk al tak. bende fk kullanıyorum.
|
||||
![]() |
||||
|||
5cm alıp takıcan başka çaresi yok. illa ki ön tarafın farkı arkaya göre olacak. Hiç olmasın fark dersen yay kestirip takılacak yada coilover yapılacak. |
||||
![]() |
||||
|||
Şuanki hali böyle . gökhan hocam senin arabanın son halinin resimi varmı . benim derdim yol tutsun yeterli çok düşürmek mantıklı değil daha sonra altını vurur devamlı. birde çok sert olur. şimdikine göre 2 cm inse yeter bana.
Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen mustafakirli - 04 Şubat 2011 Saat 20:32 |
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaşlar merhabalar,
bostancıda harun ustaya gittim . amortisörü değiştirmeden 5 cm yay kullanamazsın 2 tane kısa amortisor takarak arabayı düşürebiliriz dedi. Aracın çok fazla seker hiçbirşeye benzmez dedi çok kararsız kaldım. ve araca hiç bişey yaptırmadım. ben bu konuda ustaya güvenemedim. fikirlerinizi alabilirmiyim.
|
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
2, sanayi de var 120 tl xpro die bi marka 4cm alcalma yapıyor..
ama tavsiyem woglant olur.. 195 tl civarı
arkaları torsiyon düşür cok tatlı olucaktır. arkalara yaya gerek yok gerçi arkadaslar bahsetmiş:) Düzenleyen dinoco - 07 Şubat 2011 Saat 16:37 |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
arkadaslar bende yay arastırması icerisindeyim bu aralar, gecen gün bir yazıya dikat ettim http://www.hepsiburada.com/Liste/peugeot-206-spor-helezon-yay-seti-061999-sonrasi/ProductDetails.aspx?productId=otsv1802200004748&categoryId=263146 link te bir yay var yanında TUV belgesini veriyoruz muaynede sorun cıkarmıyor yazıyor? yorumlarınız nedir
|
||||
![]() |
||||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|||
arkadasım amorsutoru değiştirmeden 5 cmlık yay kullanırsın
|
||||
![]() |
||||
|||
harun usta da amortisör vardır ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() Düzenleyen GökhaN - 11 Şubat 2011 Saat 00:33 |
||||
![]() |
||||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|||
ben 206 hdi ye 4 cm fk taktım arkayıda düşürttüm. Arkanın dişini bilmiyorum ama tekerle çamurluk arasına 1 parmak anca giriyor. 185-55-15 lastik 15 jant var. 35.000 kmdir yay var, 93.000 km de araç ne salıncaklar ne amortisörlerine anahtar değmedi. biçok kez 4 kişi ve arabanın bagaj + içi dolu (pandizot üzeri ve arka koltukta bile valiz vardı) uzun yol gittim arka kısımın dalgalı yollarda biraz zıp zıp gitmesi dışında hiçbir sorun yaşamadım.
Dİkkatli kullanınca hiçbir sorun çıkmaz, yol tutuşunun artmasının zevkini çıkarmak kalır sadece :D bu arada fk yay & gti jant kombinasyonu ![]() Düzenleyen berko - 11 Şubat 2011 Saat 01:15 |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
dostum ön sanki bir parmak daha yukarıda kalmıs gibi? resim mi yanıltıyor acaba?
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |