![]() |
|
kasko |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 21:42 |
|||
benim yapıkredi sigortadan kaskom var bitmesine 3 gün kaldı. geçen sene 1300 tl. bedelle yaptırmıştım. talihsiz bir olay yaşadık ve tampon ve far değştirmek zorunda kaldık bu sene için fiyat teklifi geldı tam 2400 tl. Araştırırken başka bir acenteden fiyat aldım fiyatlar:
fibasigorta 1800, güneş sigorta 1500, birlik sigorta 1000 tl. birlikten yenileteceğim kaskomu.
|
||||
535 3032966
2005 307 xt |
||||
![]() |
||||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Axa Sigorta da uygun diyorlar genel olarak peugeot ların risk grubu yüksekmiş Axa da Fransız olduğu için galiba torpil geçiyorlar peugeot marka arabalara.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|||
kamu personeli degilim
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|||
Önceki mesajımı okudunuz mu?
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|||
kasko yaptırmak için fiyat arastırması yapayıp dedım ama baktım kı konu nerelere vardı yardım ve yorumlarınızı bekliyorum
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|||
195'le arkadan tırın altına girip ön arka iki lastik arasından fırlayıp dereye uçtum. Adana-Ceyhan E5'te. Ben bunu kastetmiyorum baştan okusaydınız anlardınız. Ya da ben anlatamadım. Kasko olunca cebinizden para çıkmıyor mu kaza olduğunda? Sürünmüyor musunuz? Ben buna istinaden söyledim. Alkollü değilsem (bundan kastım sadece kanunen değil etik olarak ta...) Kasko olmasa da olur. Allah muhafaza tabi. Kusurum kadar tabi ki ben de öderim biliyorum. Yıllardır biz de bu işin içindeyiz illa ki. Allah kimseye kafa irfan eylemesin. Büyük kaza olunca sana bana bişey olunca yemişim kaskosunu trafik sigortasını arabasını. Ufak kazalardan ötürü kastediyorum ben bütün bunları. |
||||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
xdesign daha önce hiç kaza yapmadınız galiba? trafik kazalarında kusurlar oran nispetinde dağıtılır. Aracınızın trafikte olması bile %20 kusur sayılıyor. Varın gerisini siz düşünün.
|
||||
![]() |
||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kasko şirketi çok önemli
|
||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||
![]() |
||||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|||
Tabisi 2.senem bu
|
||||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||||
![]() |
||||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
|||
680 liraya yaptırdım bende ziraat sigortadan personel indirimiyle
|
||||
KahramanKentli...
|
||||
![]() |
||||
|||
Eğer ki siz suçlu yada kusurlu değilseniz, başka bir araçla olan kazanızda karşı taraf suçlu veya kusurlu çıkmış olsun ve hatta alkollü olsun, sizin aracınızda oluşan hasarın tamamını karşı tarafın trafik sigortası öder. Eğer ki hasar miktarı zorunlu trafik sigortasının karşıladığı miktardan fazla ise azami miktarı sigortadan alırsınız ve eksik kalan kısmını hukuk yoluyla karşı taraftan tazmin edersiniz.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Eğer kamu personeli iseniz (memur) ve sendikanız varsa Anadolu Sigortanın kamu personeline özel bir kaskosu var.
KAMU KASKO SİGORTASI adı altında güzelde bir indirimi var. Hatta anne, babadan da faydalandırıyor. Teminatlarıda sağlam. Eğer ilgilenmek isteyen olursa aşağıdaki linkten daha detaylı bilgi alabilir. |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|||
Kardeş bunları bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum ![]() Lütfen ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
k.kartal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
Arkadaşlar kasko konusunda yardımcı olmaya çalışırım plaka lazım sanırım
|
||||
![]() |
||||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|||
suc sendeyse onun sigortası senın masrafını odemez
|
||||
![]() |
||||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|||
hasarsızlık ındırıme devam ettıgı ıcın ucuz 550 tl bu oran sureklı kademelı olarak degısır ılk yıl %30 35 40 45 50 55 60 dıye gıder ılk yaptırdıgın yılkı fıyattan ıner ıkıncı yıl dırekkt %30 az odersınkı 5 yıla gelırsen cok ıyı aklınızda bulunsun yenı arac alımlarında 1 ay zeyılname sureı var kasonuzun hasarsızlık ındırımı yenı aldıgınız araca gecer ve cıkan fıtattan dırekt ındırım yaparlar hasarsızlık oranına gore
|
||||
![]() |
||||
|||
Alkollü değilsem, ışıkta geçmediysem yani kısaca suçlu değilsem benim trafik sigortam karşıyı öderken onunki benim masrafımı ödemicek mi? :))) Biraz geniş düşün lütfen. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Benim 106 Quik'e 1600TL verdi tanıdık sigortacı. 550TL olduğundan emin misin?
|
||||
![]() |
||||
|||
Benim önceki arabamdan devreden hasarsızlık indirimim vardı. bu aracımı 512 TL ye yaptırdım. Kredi kartına da 10 taksit yaptılar.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |