![]() |
|
Üşenmeyin Aracınıza Antifiriz Mutlaka Koyun. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AGA BEN BİTLİSTEYIM BURDA -25 DERECECI GORUYORUZ.İSTERSEN KOYMA AGA...AMA BILGILER GUZEL..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeşim bitlis veya edirne mutlaka aracllarımıza antifiriz koymalıyız... |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
bilgi için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Bilgiler çok iyi, herkes için faydalı olur, ama çok önemli bir kaç özellik gözünüzen kaçtı.
Antifriz aynı anda suyun kaynama derecesini de arttırmakta. Yani sıcak olan yerlerde de mutalaka kullanmak gerekiyor. Aracın hararet yapma olasılığı düşer ve hararet yapsa bile buhar olmadığı ve basınç oluşmadığı için soğutma sistemi zarar görmez. Antifriz suyu yumuşatır ve kireç oluşmasını engeller. Her şekilde antifriz koymak gerekiyor. |
|
![]() |
|
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben geçen hafta antifirizi boşalttım.yenisi ekledim.3 lt kırmızı antfrizden ekledim.üzerini saf suyla tamamladım.fakat aradan 2-3 gün geçmiştiki bi kontrol ettim seviye göstergesinde antifrizden eser yok.tamamen bitmiş :( hemen saf suyla tamamladım max.seviyeye kadar.daha sonra yine kontrol ettim minimumun yine altına inmiş.nereye kadar devam edecek bilmiyorum.bu şekilde yapmam normalmi yoksa tamirci yolumu gözüküyor bana?
|
|
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Antifirizi nasil bosalttiniz? Eger radyator hortumunu sokerek yapmissaniz, suyu bosalttiktan sonra hortumu yerine takarken eger kelepceyi ayni eski izinden yerine takmamissaniz ordan kacak yapiyor olabilir. Bir miktar eksiltmesi normal ilk basta ama sonralari eksiltmemesi gerekiyor. |
|
![]() |
|
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
evet radyatör hortumunu sökerek boşalttık.geride eski yerine taktık.ben yine bi kontrol edeyim yinede.çok teşekkürler.
|
|
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
|
![]() |
|
bu çok önemli konu benim eski araba kapının önünde park halindeyken soğuktan blok çatlattı.
sonuç 3000 tl masraf...
mutlaka unutulmaması gereken bir konu izmir deyip geçmeyin bu olay izmirde oldu...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için sağol
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
sen sağol kardeşim |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
çok güzel bir paylaşım bende geçenlerde antifiriz koydum aracıma |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |