|
Arkadaşlar bu tesisat nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
işçiliğe o kadar para verilir mi yahu :d ben 1 saatı bulmamıstı amfıyı takmak ama sorun bu degıl neyse fıyat bence ıyı cunku jbl wofer nerden baksan 150 tl amfı hıc yoksa 100 tl zaten gerısı hedıye gıbı gelıyo mantıklı fıyat bence ses de albay denemıs guzel dıyosa gozun kapalı al derım :)
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çıkmadı direk link alabilir miyim?Şu an teybimin modelini bilmiyorum ama 6-7 ay önce 180 e almıştım ciddi anlamda etkiler mi ki acaba |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar şunuda belirtmeliyimki
şahsım üzerine hiç kimseyi bukadar pinpirikli görmedim çok ama çok pinpirikliyim adamın tam 3 saat başında durdum takmadan önce en az 1 saat test ettik her tarafını kurcaladım sağ olsun adamlar anlayışla karşıladı karşılamakta zorundalar... allah razı olsun kendilerini hiç tanımıyordum fakat özenle yaptıkları işçilik harika ötesi zaten bu adamlar 2 kişi ve bunlar kardeş 25 yaşlarında bir arkadaş satıyor ondan küçüğüde hemen tesisatı bağlıyor memnun kalırsınız merak etmeyin günahınız boynuma :D |
|||
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeşim olmazsa geleyim montaj işiyle sen ilgilen olmadı sabah bir arayıp konuşayım bakalım beni aşmazsa montajla vs yaptırabilirim ama sonra pişman olabileceğim bir şey yaşamam umarım ?.. |
|||
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Albay birlikte mi gitsek napsak |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynen muamet, kardeşim saol... ya arkadaşlar benim memnun kalmadığım bir şeyi size nasıl tavsiye ederim biz burda yani peugeotturkey ailesi olarak ne için bulunuyoruz... birbirimize en ufak bir destek için değilmi yani illaki gidip 700 - 800 - liraya tesisatmı takalım içimiz rahat olsun diye .... karar sizin isteyen takar istemeyen takmaz... benimkide 2 sene resmi garanti var daha ne olsun adam bir bass amfi için nikahmı kıysın ve adamların bana dedikleri aynen şöyle sen bu tesisata zarar vermediğin sürece sana sattığımız ürün sana kaça sattıysak gel aynı fiyata alıp yeni tesisattan düşelim montaj bize ait 100 de 100 müşteri memnuniyeti daha ne olsun |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
nasıl istersen kardeşim gel vaktin varsa hafta sonu bağcılardaki adamları ziyaret edelim yazdıklarımdan abartı bişey çıkarsa sana tesisatımı hediye ederim ne diiim kardeşim de hade |
|||
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam albay sağ ol güzel yorumların için,yarın verdiğim linkteki yeri hem de ertuningi arayayım bakalım duruma göre hareket ederim artık.. |
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bir de ben anlasam bu işlerden .Amfinin yanma durumu var mı acaba? |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yok be kardeşim neden yansın
eğer anlamıyrsanız siz dokunmayın adamlar zaten sigorta denen bişey var onu takıyorlar yüksek elektrik voltajlarında zaten sigorta atıyor yanma söz konusu olmadı benim 3 .cü tesisatım ilk tesitatım amfi piayasa ALPİN 2. tesisat HARWARD 3. FORWEL hiç birinde ne yanma nede kesme yaşamadım kesme özellikle teyple alakalı aklınızda bulunsun |
|||
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Anladım kardeşim sağ ol |
|||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
öyle kardeşim diğer arkadaşlarımızda bilsin anlasın neyin ne olduğunu önceden tesisat dendiği zaman 5 dakka düşünürdüm anfi mid takımı sigorta 85 lik hoparlör sub
ulan diordum bunlar ne diyor yav ama insan bir süre sonra öğreniyor 1 - 2 defa illaki kazık yedikten sonra ustası oluyorsun |
|||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
haklısın valla abı :D
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2 yeri de aradım o 260 oln 430 fiyat çekti,albay senn dediğin yer 150 ayriyetten işçilik istedi bu ne iştir?Neyse benim iş yatar
|
|||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
260 olan 430 diyen yanii yok bilmem araç 307 olduğu için amfinin bilmem neyi dedi unuttum onunda takılması lazımmış o yüzden bu kdr fark alınıyormuş işçilik vs dahill kardeşim.Albay ın yani 150 işçilik isteyende sistem 345tl imiş bütün hayallerim suya düştü a.. |
|||
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dostum ben adana'dan düşünüyorum aslında. Baktım da fiyat gayet cazip geldi. Sizin aracılığınızla kargo teslimatı yaptırsak sıkıntı doğurur mu gönderimde. Kargo masrafı ne tutar bileniniz varmıdır? Ayrıca benim araçta kablo tesisatı hazır kurulu bagajda öylece bekliyor kablo uçları. Sanırım birtek amfi sabitlenecek sigorta bağlanacak ve uçlar takılacak bitti. Montaj masrafım yok yani Allah'tan (c.c).
|
|||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
selam tanju nasılsın
tanıdınmı |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |