|
Arkadaşlar bu tesisat nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 Saat 23:36 |
FORWELL-FLT-4060-AMFİ-600WATT-CLİFOORD*MİD -16CM-320WATT-JBL-1000WATT KABİNLİ BAS???
Kampanyada olduğu için uygun fiyata veriliyor bu arada montaj ve kablo hariç denilmiş?Onlarla brlkte tahminen n kdr tutar?260tl bu haliyle? |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
böyle set için fiyatlar çok ucuz görünüyor. Kablolar vs yaklaşık 80 işçilikte en az 100tl alırlar tahminim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel bir fiyat ben
forwell amfi philipo mid takımı jbl 1000 lik bas + kabin kablo montaj toplam 350 lira taktım hiç kaçırma yeterli ses alacağından emin olabilirsin Düzenleyen albaydemircan - 01 Şubat 2011 Saat 23:50 |
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anladım peki ses konusunda yorum alabilir miyim?Şimdilik beni tatmin eder mi acaba?307 aracım için...
|
|
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sistem demek..Memnunsun yani albay valla son param ona göre iyi düşünmem lazım |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat cok iyi ama bu mid ve anfiyi kullananlar varmı sesi nasıl acaba.?
parayı verip montajı bittikten sonra duyduğun sesten pişman olmakta var! |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seni fazlasıyla tatmin eder ben şahsen maximum ses 62 de ama ben henüz 25 i geçmedim
dediğim gibi seni fazlasıyla memnun eder dostum yav bu fiyata böyle tesisatmı kaldı arkadaşım daha kötüsünü takmıştı çok iyi hatırlıyorum 500 lira vermişti ve çocuk mutluluktan havalara uçuyordu neticesinde fuara katılmayacaksın bu tesisattan fazlasıyla verim alacağına adım gibi eminim yinede karar senin ben kaçırma derim bir amfi olmuş 150 lira gerisine sen karar ver |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kullanıyorum çokta memnunum |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim son param bile yoktu ve o yüzden ses tesisatından anlayan arkadasıma sordum sizden iyi olmasın çok iyi anlar git taktır dedi taktırdım çok memnunum |
|
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybin önemi büyük sanırım?Sony cd çalar kullanıyorum işçilik ve kablo dahil uygun olursa benim için düşünüyorum albay sen memnunsan bende pişman olmam sanırım :)
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Amfi idare eder, midleri hiç duymadım, gerçek jbl ise iş görür. ama hepsi bu fiyata ise bir sakatlık var sanki?
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilmiyorum danışayım dedim?Albay kampanyadan faydalandın sanırım sende?Eyüpte miydi yaptığın yer peki direk linkte verebilirim arkadaşlar isteyen olursa?
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben albayın sesi duydum gayet iyiydi. amfisi forewelldi. hatta ben de aynından alacaktım. jbl zaten bilinen bas. hem zaten satan yer amfiyi mekanında takıp sesi dinletebilir olmalı?
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sonuçta arabaya anfi ve sub takılıyor, belli bir beklentileri karşılayacaktır. bi süre sonra sıkıntı yaşarsanz anfiden adamın canını sıkar diye düşünyorum.uzun kullanımda ısınma ve kesme yapan cok anfi var.
ben olsam 1-2 ay daha tesisatsız gezerim,ürerini tamamlar, pionner dan şaşmam. pioner alıpta pişman olanı görmedim.özellikle ana ünitelerde. Tercih sizin tabi |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-komple-set-oto-muzik-sistemi-1-29627151/detay Üstte dediğin gibi orada yazılan mid takımı google da bile çıkmıyor yanlış yazılmış olmalı. Albay buradan mı taktırmıştnı sende? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar sakatlık söz konusu olamaz çünkü adam senin arabaya takacağı tesisatı zaten test ediyor sana dinletiyor .... herşey o kadar basit olabilirmi sizce hadi takalım iş bittikten sonra dinleyelim varmı öyle bişey adam test yapar siz isteyin hazır kurulu tesisat var zaten kafanıza yatmazsa TAKTIRMAZSINIZ HEPSİ BU dediğim gibi siz gidip bu tesisatı KİCKER L7 yada SİERRA amfiyle karıştırmayın bilginize |
|
307P
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar hiç bilgim yok işte bu yüzden konuyu açtım ne yapmalıyım |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende pioneer teyp elbette teybin rolüde yüksek
gidipte golmaster teypte bu tesisatı dinlemeyin |
|
gozem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat dengesizliği kesinlikle jbl sub.da tek başına o fiyat etmeli orjinal amerikan ise.(ki hiç sanmıyorum) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen doğru kardeşim buluşmada dinledi gayet memnun kaldı ben bağcılarda yaptırdım sahibinden.com da er tuning yazın çıkar |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |