![]() |
|
vites??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kışın daha çok belli edio kendini bu sorun... aynı dert bendede war. birinci vitese atarken kol elimde kalıcak die korkuyorum resmen:)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
baskılarım daha 10.000 görmedi. Baskılar sapasağlam. Ben de başta öyle sandım ustaya götürdüm. Dişlilerden dedi. Alttan müdahale edebiliyor. Şanzıman komple inip kalkmiyor yani.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bendede benzer bir problem var hem baskı balatanın eskimesinden hemde genel şanzımandaki sorundan. 1 den 2 ye alırken direk aşağıya çekin sola dayayarak çekmeyin sesin biraz daha azaldığını görürsünüz
![]() |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Dediklerinin tam tamına aynısı bende de var. Dişlilerden kaynaklanıyor(muş). Çok masraflı birşey değil. 2'de de kafa vuruyor değil mi?
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
ha yazmayı unutmuşum:)) örneğin boştan 1.vitese atarken vitesin tam oturmadığı gibi bir hisse kapılmama neden olan bir zorlanma oluyor sonra vitesi boşa alıp tekrar 1.vitese atarken hiç zorlanma olmuyor?
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
arkadaşlar senkromenç denen şey nedir ve ne işe yarar tam olarak?
aman içinde kullanımla birlikte viteste boşluk oluştu benim(çok fazla değil gerçi ama olsun)206'da ve bununla beraber 1 den 2ye ya da 2 den 1e geçerken "garrrç" diye tok bir ses geliyor.sebebi ve çözümü nedir acaba? ![]() |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |