![]() |
|
Bu 307 canımı sıkmaya başladı [xx(] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 23:27 |
||
önceki arabam seat leon idi bundan dolayı uzun süredir vwtürk sitesini devamlı olarak takip ediyorum Almanlarda Fransızlaşmışlar iyice meraklanmayın komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş misali benzer sıkıntılar yaşanıyor DSG, turbo,aşırı yakıt tüketimi,tıkırtılar,vs birsürü dert kimse 95 model öncesi elektronik donanımdan yoksun modelleri örnek olarak göstermesin bu konuda japonlar bile nerede efsane kasa corollalar türküsünü çağırmaktalar.sözün özü yaklaşık biryıldır kullandığım 307 1,6 hdı premium arabayı 23500 civarı almıştım bu fiyatlarda 6 airbag,bixenon,ESP,1,6 common rail dizel,yağmur, far,sensörü vs özelliklere sahip bir alman bulsaydım şüphesiz onu alırdım ama bu fiyatlara 8v benzinli LPgli çakma xenonlu
çarpışma testlerinde başarısız ama 'taş gibi'olduğu idida edilen bora,astra classic,skoda octavia tarzı bir araç alırdım(2003-2005) peugeot mükemmel araçlar üretmiyor ama Fiyat/kalite oranı düşünülürse mantıklı araçlar yukarıda saydığım özelliklere sahip en yakın model focus bende onu sevemedim 1,3 opeller 1,4 toyotaların 2,el fiyatları 30dan başlarken peugeotu 2.sınıf araç gibi görmek hatalı ha sen çok mu uyanıksın derseniz 2.el değerleri için konuşuyorum Antalya da yaşıyorum 96 model doğan slx lere 10.000 tl ve üzeri paraları veren akıl 96 corollaya 15000 2000 boraya 20.000 verir herkesin düşüncesi parası kendini bağlar 10 yaşında vasat bir alman japon parasına 5 yaşında fransız daha mantıklı gibi düşünüyorum Almanda Japonda Fransızda evladiyelik olsun diye üretmiyor çoğumuzun 150.000 km üzeri arabalara patlamaya hazır bomba gözüyle baktığımız düşünülürse satarken değil alırken kazanmak mantıklı diye düşünüyorum biraz uzattım herkese iyi geceler
|
|||
![]() |
|||
AYDIN SEKER ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: INGILTERE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AYDIN SEKER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaslar bende 307 biniyorum ingilterede bi sorun yasamadim ve memnunum....2001 model biu arada
|
|||
![]() |
|||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben şu kadar bu kadar diye şikayet etmiyorum zaten, 950 tl 90000 bakımına veriyorum ben, zaten her markada aşağı yukarı bukadar tutuo, ama 3000 sonrada tekar 500 masraf çıkıo bana, ben o alman örneklerini bilmem 88 mercedes 250d pederdeki araç, sadece yağ değisiyo :D ama arkadaşın dediği gibi birazda şans bu işler tabiki herkezde olcak diye birşey yok ve istisnalar yüzünden marka asla suçlanamaz sonuçta peugeot un iyi bi marka olduğunu az çok anlayan herkez bilir... [/QUOTE]tabi istanbul trafiğinden bahsediyorum 2004 audi a4 dizel var arkadaşımda 180.000 km de geçen çevreyolunda giderken frene bastı yavaşlamak için fren taş gibi hızımız 160 vites kompresörü sert makaslar el freni zor durduk araca yaptığın bakımla kullanmana ve şans birazda ama 90.000 bakımına 950 tl vermen ilginç ben geçen 80.000 de ağır bakıma soktum aracı yağ buji balata triger cart curt işçilik dahil 500 lirayı geçmedi orjinal servise götürmeyin sıfıt bmwleri sanayiye götürüyor millet yeterki usta iyi olsun ![]() sonuçta burada herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmek istiyor boşuna neden fazla para ödeyesiniz... |
|||
otomatik 307
|
|||
![]() |
|||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
||
alman1:e46 kasa bmw 320 otomatik araç sıfırdı biz aldığımızda 1,5 yaşında aracın komple beyni bozuldu bugünün parası 6-7 milyar civarı bi para ödedik ...
alman2: 2005 dizel otomatik audi a4 avant 120000 de şanzıman indi 6500 tl (sanayide) japon1: 2006 honda jazz es otomatik 1 sene içinde 2 kere klima kompresörü patladı 1,5 milyardan çıkma olarak tanıdıktan 2 tane değişti 3 milyar japon2:2003 honda crv es otomatik aynı şekilde klima kompresörü patladı 2200 tl ayrıca 4 çekerinde sorun vardı arka bilyalar dağılmuştı yaptırmadan sattım... japon3: 1999 euro accord full otomatik sıfır aldık aracı 150 000 de motor ve şanzıman değişti 2. el accord parasına en son aracım peugeot 307 2005 xt otomatik aldığımda 50.000 deydi 1 sene geçti şu anda 86.000 de şanzıman vuruntuluydu yağ değiştirdim 130tl ye düzeldi arka bilyadan ses geliyordu 400 tl ye değiştirdim onun dışında rutin 10.000 bakımları 530 tl :) ve arabaya açık söyliyim sizin kadar inciğine cinciğine dikkat ederek kullanmam ayağımı yerden kessin sana şunu söyliyeyim yok bilmemne pompası şu kadarmış yok kılı yünü bu kadarmış diye peugeottan şikayet ediyosan alman arabalarından uzak dur sana tavsiye parça fiyatlarını 2 -3 le çarp peugeot a göre ama tabi konfor ataklık hız güven hepsi mevcut almanlarda cebine güveniyorsan anında sat bu arabayı ![]() [/QUOTE] ben şu kadar bu kadar diye şikayet etmiyorum zaten, 950 tl 90000 bakımına veriyorum ben, zaten her markada aşağı yukarı bukadar tutuo, ama 3000 sonrada tekar 500 masraf çıkıo bana, ben o alman örneklerini bilmem 88 mercedes 250d pederdeki araç, sadece yağ değisiyo :D ama arkadaşın dediği gibi birazda şans bu işler tabiki herkezde olcak diye birşey yok ve istisnalar yüzünden marka asla suçlanamaz sonuçta peugeot un iyi bi marka olduğunu az çok anlayan herkez bilir...
|
|||
E35
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
gercekten araba ısı sans ısı arkadaslar , bende 2006 hdi var gecen sene nısandan bu yana yag degısme dısında para harcamadım 9 ay oldu 60.000 km falan yaptım . araba ısı sans ısı.
|
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
alayına peugeot :) |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
Giresun/merkez, ya siz neresi..? |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
alman1:e46 kasa bmw 320 otomatik araç sıfırdı biz aldığımızda 1,5 yaşında aracın komple beyni bozuldu bugünün parası 6-7 milyar civarı bi para ödedik ... alman2: 2005 dizel otomatik audi a4 avant 120000 de şanzıman indi 6500 tl (sanayide) japon1: 2006 honda jazz es otomatik 1 sene içinde 2 kere klima kompresörü patladı 1,5 milyardan çıkma olarak tanıdıktan 2 tane değişti 3 milyar japon2:2003 honda crv es otomatik aynı şekilde klima kompresörü patladı 2200 tl ayrıca 4 çekerinde sorun vardı arka bilyalar dağılmuştı yaptırmadan sattım... japon3: 1999 euro accord full otomatik sıfır aldık aracı 150 000 de motor ve şanzıman değişti 2. el accord parasına en son aracım peugeot 307 2005 xt otomatik aldığımda 50.000 deydi 1 sene geçti şu anda 86.000 de şanzıman vuruntuluydu yağ değiştirdim 130tl ye düzeldi arka bilyadan ses geliyordu 400 tl ye değiştirdim onun dışında rutin 10.000 bakımları 530 tl :) ve arabaya açık söyliyim sizin kadar inciğine cinciğine dikkat ederek kullanmam ayağımı yerden kessin sana şunu söyliyeyim yok bilmemne pompası şu kadarmış yok kılı yünü bu kadarmış diye peugeottan şikayet ediyosan alman arabalarından uzak dur sana tavsiye parça fiyatlarını 2 -3 le çarp peugeot a göre ama tabi konfor ataklık hız güven hepsi mevcut almanlarda cebine güveniyorsan anında sat bu arabayı ![]() |
|||
otomatik 307
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hemserım gıresunun neresınden ?
bu arada alayına 307 hdi 110hp ıtına ıle arac tokatlanır
![]() |
|||
![]() |
|||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
||
|
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
Neyse arkadaşlar.Herkez peugeotun kalitesini biliyor zaten.
Benim sorunda bugün çözüldü,bakalım ilerleyen günlerde nelerle karşılaşacağız. bu arada benim gibi arabasına bakan giresunda parmakla gösterilir.zevk için 6000km.de kim yağ değiştiriyor acaba.? ş.içinde 3.vitesin rolanti hızına cıktığımı kim görmüş,araba yıpranmasın diye.bunlar bi kaç örneği. en başta dediğim gibi,arızalar okadar üst üste geliyorki artık araç arıza cıkarmasın diye(aracı satana kadar) cok az kullanır oldum. böyle bi mantık varmı ya![B][/B] [<:o)] |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
||
dostum biz o p turbo contasını değiştirdikten sonra cok daha kronik arızalarını yaptırdık zaten, oda vardı doğru. arkadaş 7 şaındaki alman arabası yapsında görelim demiş bence cok haklı. 7 yaş bence çok az |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
|||
![]() |
|||
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
neyse konuyu deiştirmiyim ben.fikirleriniz için teşekür ederim.Herşeye rağmen yaşasın peugeot
![]() asıl soruyada dönmek gerekirse sen onu adam gibi bi servise götr makinaya bağlat.bu arabaların ustaları makinalar artık eski ustalar dinler yapar servisler makinaya sokar yapar.benim babam bu makinalar yüzünden.ustalığı bıraktı.
|
|||
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|||
![]() |
|||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
||
çok ilginç, tonla para alıp böyle çok önemli şeyleri yapmamalarına anlam veremiyorum. Gerçi anlam veremiycek birşey yok şanzımanın cortlaması onların işine gelir :D
|
|||
E35
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet.
servis otomatik şanzıman yağı için ömürlükdür değişmesine gerek yok diyor. anca ısrar edersen değiştiriyor. ben aracımı 68.000 de aldım hiç değişmemiş. halbuki 25.000 bilemedin 30.000 km de bir değişmesi gerekiyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
bir bilgim yok araç 7 aydır bende.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
Eet söylediklerinde haklısn tabi şöylebir konu var ben ikici sahibiyim arcım 2006 model ve bende önceki sahibide olmak üzere aynı servise gidiyor.yani km sini aracın durumunu herşeyini biliyor.oyüzde rahatım bukadar
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bu periyodik bakımlarda servis şanzıman yağına bakamıyor mu, yada km ye göre değiştiriyor mu?
|
|||
E35
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
eet sadece kütleme vardı tabi kalkışlarda yada hafif hareket halindeyken hızlanımlarda yapıyodu sürekli değil ama arada yapıyodu
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |