![]() |
|
Far temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 11:21 |
|
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Aracın ön farının iç kısmında sinekler böcekler var, biaz da kirlenmiş. farın iç kısmını temizlemenin bir yolu var mı? Tabi fara zarar vermeden. Sadece içi kirlendi diye farı değiştirmek istemiyorum.
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bazı oto boyacılar far temizliğiyle de ilgileniyorlar bi hafta sonu gidin mutlaka yapan bi yer bulursunuz sanayi de.. farı sökülüp içi temizlenir eğer far camının dışında da kirlenme sararma cizik vs varsa su zımparası ve cila yardımıyla farlarınız fabrikadan yeni çıkmış gibi olur..
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
|
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu hafta sonu yolum düşerse boyaclara sorayım. |
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
rica ederim kolay gelsin..
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
Zor ve zahmetli iş oldugu için herkes kolay kolay farı açıp yapmıyo. Yapanları coguda yapamıyo far su alıyor o yüzden yaptırırken su almama garantisi verdir ustaya .
|
||
Peugeot 206 forover.
|
||
![]() |
||
|
Sanayide garanti zor bir olay. Verse bile sözüne güven olmuyor birçok ustanın.
|
||
![]() |
||
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
İzmirde olsaydı garantili yerler var tabikide . Ama malesef dedigin gibi bi çok yer garanti vermez ve güven olmaz .
|
||
Peugeot 206 forover.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kendin yap bence kardeşim titiz davranırsan orjınalı kadar saglam olur
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
|
Ben Ankara' da 50 TL ye yaptırdım, önceden su giriyordu, şimdi girmiyor:)
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Kendin de acıp temizleyebilirsin.. En iyimser rakam olarak 40-50 TL isterler en az..
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
Valla benimkide sararmış. Hiç uğraşmadım şuan istanbuldan orjinal farlarını getirtiyorum pzartesi yani yarın takılacak :) Cirillop gibi olacak :) Birde Dreksiyon pompasını değiştiriyorum. Benim aracım direksiyonu şahinden daha beret birader pompası ölmüş :)
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
|
||
![]() |
||
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
|
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Arkadaşlar bu işin bazı incelıklerı var.. mesela arkadasın farlarının içinde böcek toz pislik vs.. varmış kolayca acıp temizlenebilir ama bazı farlarda günesden felan sararıyo ve kişi olayın mantıgını bılmedıgındende gidip farları actırıyo hemde güzel paralar vererek, şimdi gelelım sararmış farlara bunu herkes sölemez pırlanta gibi bilgidir :)
Farları açmıyoruz (sararmışlar için gecerli) isteyen söküp o sekılde yapabilir.. Orjinal farların üzerinde kendine has bir vernik vardır öle kolay cıkabılecek bişey deıldır bu vernik , sararanda zaten odur yapacagınızı sölüyorum kalından inceye doğru zımparalamalısınız öncelik olarak 800 yada 1200 de olabilir en son 2000 , 3000 atarsınız ince çizikleri almış olursunuz ,yanınıza su dolu bi kova alın bi elinizde sünger diğerınde zımpara sulu sekılde zımparalamaya başlayın öle 2 dakıkada alamassınız ugras ister sabır ister 1 fara 2 saat bile zaman ayırabılırsınız zaten yaptıkca verniği aldıgınızı göreceksiniz komple kalından inceye doğru zımparaladıkdan sonra en son yapmanız gereken devir ayarlı pasta cila makınasıyla güzelce cilalamak hepsi bu kadar, kolay gelsin :)
(Elinizden gelmiyorsa kendiniz yapmayın, yanlış yönlendirmiş olmayayım)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
güzel olmuş.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
Farı nasıl sökeceğim konusunda yardımcı olailir misiniz? Daha önce hiç yapmadım. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |