|
Kendi aracınızda yaptığınız tamiratlar onarımlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2008 Saat 09:45 |
Herkezin elinden bişeylerin gelebildiğini tahmin ediyorum ve kendi aracınızda neleri onarıp hangi bakımlarını yapabiliyosunuz paylaşın bizimle arkadaşlar.
Önce ben başlim yağ ve hava filtresi değişimini fren balatalarını ve bujileri kendim değiştiriyodum. (aracımı sattım )
Motorda ve şanzumanda gerekli tamiratları eski araçlarımda yapıyodum ama enson aracımda sadeec baskı balata deiştirmek nasip oldu gerisini ustaya yaptırdım. Fakat radyatör ve devirdaim pompasını kendim deiştirdim ve müzik sisteminide yine kendim bağlayıp tesisatını döşemiştim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
COK SUKUR BENIMDE ELIM ANAHTAR TUTAR DAHA ONCE 62 MODEL CHEVROLET APACHEE ARACIM VARDI ZATEN NE OLSUYSA ONUN SAYESINDE OLDU O KADAR ARIZA YAPIYORDU KI SAYESINDE KENDI CAPINDA USTA OLDUK
SU ANDA ARACIMDA ELEKTRIK TESISATI HARIC HEMEN HER ARIZASINI KENDIM YAPIYORUM ARACIMDAKI BUTUN AKSESUARLARIN MONTAJINI DA KENDIM YAPTIM AYRICA ANGELLAR HARIC ONU SEHAT YAPTI :) OZELLIKLE 206 KONUSUNDA HERKESE YARDIMCI OLMAKTAN ZEVK ALIRIM |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende'de Trim İşciliği vardır.Koltuk Döşeme Konsol vs söker takar her türlü işlemi yaparım. Motor'da;
Yag degişirim,filtre değişirim,gaz kelebegini temizlerim,buji,hava filtresi,polen filtresi falan değişirim.
Elektirikte;Far,Stop,Ampul,Led Takarım.
Atölyemiz olmadıgı için sokakta ancak bu kadar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sencer sende polen fılıtresımı var... bende kendım yapıyorum herseyını malum sanayıdeyız... |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi tek ön cam fıskiyelerini söküp temizledim yine tıkandı oda
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben pek fazla bişi yapamam..Ancak motoru ve aracı temizlerim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende Polen Filtresi Yok..
Ama bende 1 tek Pejo'da yok.Başka Arabada Var Onda Var Polen Filtresi..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baska ne arabalarınız var sencer bey sayarmısınız acaba bılelım belkı lazım olur...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Msn'den yolluyorum |
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
9 Yaşımdan beridir genelde babamla tamircilerde takıldığımdan komple bi motoru tek başıma indirip geri toplarım ama şu son sistem araçlar biraz uraştırıo çok garip yerlere garip mparçalar koyuyolar.Mesela elinden ne gelir diosanız filtrelerin tümünü değiştirebilirim alet edavat olursa yağ filtreside değiştiririm mesleğim elektronik olduğu için genelde elektrik arızalarını kendim hallederim balataları kendim değiştiririm varsa disklerde bi sorun anca tornacıya götürürüm.Bunun gibi şeyler gelir elimden şimdide modifiye namına bişeyler yapmaya çalışıorum bittiğinde sizlerlde paylaşacağım şu an orjinal 3o7 farının içine mercek koyup siyah zemin yapıorum ancak henüz bitmedi biter bitmez aracımın üzerindeki fotolarıyla paylaşıcam.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Senin kamyonet çok zevkli ve kullanımı hoş bi araç, piskopat tipi vardı onların. Eskiler adamı usta yapıyo, bende 1976 Ford Granadam varken hemen herşeyin söküp takıyodum, aslında eski araç alıp sorunlarıyla kendi başına mücadele etmenin çok büyük faydaları var.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106 GTİ MOTURUNU SÖK PİSTON SEGMAN VS ALAYINI YAPTIM ÇOK ŞÜKÜR..YARDIM LAZIM OLURSA TULUMU GİYER GELİRİM...HERKEZİN HER DALDA BİLGİSİ VAR BUNDAN SONRA DIŞARI ARAÇ GÖTÜRMEYELİM OZAMAN..KENDİ SORUNUMUZU SANAYİDE SERHATTA UYGUN GÖRÜRSE ARAÇ BAKIM/ONARIM DAY ADI ALTINDA BULUŞMAALAR YAPARIZ :)))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben herturlu varımda atolye lazım bıze...
|
|
bydennis
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende varım aga yeniyim ama varım :) ben bişe yapamıom ama çabuk ögrenirim ;)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hava filtresi, silecek değiştiririm. :)
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
lastık degıstırırım :p :D elektrık arızalarının cogunu kendım hallederım takıldıgım yerlerı arastırırım hemen kapar yaparım cogu arızaya cozum bulurum bulamadıklarımı usta buluyo :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yav benim elimden gelmez ama şu 307 xt modelinin tavanında gözlük kabı var orası açılmıyor onu nasıl halledebilirim?
|
|
sistemci
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu aralar değişime gideceğim. Kinetik enerjimi potansiyele dönüştürmeyi bekliyorum
Düzenleyen sistemci - 24 Ocak 2011 Saat 01:24 |
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
sistemci
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benden de yenisin ama acayip ışık gördüm sende |
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |