|
Peugeot 206 Park Sensörü Montajı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
HRMNKY
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 Saat 10:12 |
Arkadaşlar iyi günler.Bim'den park sensörü aldım ve 206'mıza bunu taktırmak istiyorum.Tamponda bu sensörü nereye takmalıyım.Aralarındaki mesafe kaç cm olmalı acaba hiç takan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nezmaan aldın kaça aldın hemen bizde alalım önlere takarız (:
diğer araçlara bakarak kopya çekerek tak işte (:
Düzenleyen quiet_20 - 14 Ocak 2011 Saat 10:32 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
39 tl hocam fıyatı cok uygun bence . malzeme kalıtesı nasıl bıraz bılgı verırmsın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bım daha once bunun aynısını sattı. o zaman bu park sensorunden alıp arkadasımın aracına taktım. gayet guzel hıc fena degıl. hemde turkce seslı konusuyordu. buda oyle olsa gerek. oncekı ıle bunun arasında ufak bır fark var gıbı gelıyor. eger resım dogruysa ekran aynı ama bunun sensorlerı daha kucuk. ayrıca o zaman ben aldıgımda 48 Tl ıdı. bu 39 TL...
ayrıca bu sensor onlere olmaz metın kardess :)) sadece arka ıcın. cunku arka sensorler ıle on sensorlerın calısma mesafelerı farklıdır bılgın olsun...
bımde bugun satısa baslanmıs dusunuyorsanız kacırmayın derım. anatech ıthalatcı fırmada merterde guzel bır fırma. daha once mıkrodalga fırın almıstım. ufak bır arızası olmustu. ılgı alakaları benı cok memnun edıp sasırtmıstı :))
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence bugün bime gidelim arkadaşlar park sensörü 39 tl, trafik seti 16,90 tl , yangın tüpü 11 tl , araç telefon tutucu 4,95 tl , takviye kablosu 10 tl, çocuk koltuğu 99 tl (: |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende pedere soyledım. alsın bır park sensorude takalım arabasına :)
|
|
HRMNKY
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sensör Bim'de geçen sefer satılanın aynısı bu sefer fiyatı daha uygun.Ancak 206 için bu sensör nereye takılacak hiç bir bilgim yok.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kıtapcıgını ıyı okursan nereye nasıl takılacagını cok net yazıyor. cok bılgı sahıbı olmak gerekmıyor. bende aldım arkadasımın aracına taktım. kendı aracıma da taktım. onemlı olan bıraz teknık dusunmek... bazıları gıdıyor sensoru yukarı bakacak sekılde takıyor ondan sonra asagıda kalan kaldırım gıbı noktaları sensor algılamayabılıyor... sensor duz bakmalı yanı yere paralel durmalı ve ne cok asagı nede cok yukarı bakmamalı. veya takıldıgı yere arkadakı obelerı rahatlıkla algılayabılecek acıda olmalı...bunun harıcındede dıs sensorlerı tamponun tam kosesıne koymakta ıyı bırsey degıl. koseden bıraz ıcerıde olmalı ve cok fazla dısarıya dogru bakmamalı. genel olarak aracın arkasına dogru bakmalı.
dıs sensorlerın arasındakı mesafe 3 e bolunmelı ve denk gelen noktalara da ıc sensorler takılmalı...
ama bu soyledıklerım aractan araca farklılık gosterebılır. cunku her aracın tampon sekılllerı benzer olmadıgından degısık uygulamalar gerekebılır. mesela kendı aracımda plaka tamponda oldugundan orta sensorler bırbırınden bıraz uzak oldular. baska yapacak bırsey yok... Düzenleyen cecoli - 14 Ocak 2011 Saat 12:26 |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyler bende aldım aracıma bu sensörden.Boşa gitmeyin bu saatte mümkün değil bulamazsınız.
ama şansınızı deneyin derim. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Takcam bugün resim eklerim.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi bunu taktınız diyelim. geri vitese bağlanmıyormu bu sensör? benmi yanlış biliyorum? onu nasıl yapacaksınız?
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kalmadımı acaba sensör
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bende aldım ustam var ona sordum bedava diyor hemde türkçe konuşan bu fiyata hiç bir yerde yok istanbul avrupa yakasında ikamet eden varsa yarın ben taktırıyorum isteyen gelir beraber taktırırız.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
türkçe konuşma
ben yarın takıyorum buluşmada herkes görecektir |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamamen forumdaki kardeşlerime özel yardımımdır isteyen olursa seve seve herkese gönderirim
|
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sensörlerde geri vitese bağlanmıyormu gerçekten merak eder oldum. Bu olayı bağlamayı biliyormusunuz?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geri vitese bağlanmadıktan sonra bu sensörün bi anlamı yokki burçak zaten geri vitese taktığında sensör çalışıyor 4 tane göz var http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/park-sensoru.html |
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geri vites lambasından kablo çekilir.
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
Özgür
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet geri vites lambasından alıyosun elektriği
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |