Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot 206 Park Sensörü Montajı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12196
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 02:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot 206 Park Sensörü Montajı
Mesajı Yazan: HRMNKY
Konu: Peugeot 206 Park Sensörü Montajı
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 10:12
Arkadaşlar iyi günler.Bim'den park sensörü aldım ve 206'mıza bunu taktırmak istiyorum.Tamponda bu sensörü nereye takmalıyım.Aralarındaki mesafe kaç cm olmalı acaba hiç takan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 10:30
nezmaan aldın kaça aldın hemen bizde alalım önlere takarız (:

diğer araçlara bakarak kopya çekerek tak işte (:

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 10:34
39 tl hocam fıyatı cok uygun bence . malzeme kalıtesı nasıl bıraz bılgı verırmsın 

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 11:00
bım daha once bunun aynısını sattı. o zaman bu park sensorunden alıp arkadasımın aracına taktım. gayet guzel hıc fena degıl. hemde turkce seslı konusuyordu. buda oyle olsa gerek. oncekı ıle bunun arasında ufak bır  fark var gıbı gelıyor. eger resım dogruysa ekran aynı ama bunun sensorlerı daha kucuk. ayrıca o zaman ben aldıgımda 48 Tl ıdı. bu 39 TL...

ayrıca bu sensor onlere olmaz metın kardess :)) sadece arka ıcın. cunku arka sensorler ıle on sensorlerın calısma mesafelerı farklıdır bılgın olsun...

bımde bugun satısa baslanmıs dusunuyorsanız kacırmayın derım. anatech ıthalatcı fırmada merterde guzel bır fırma. daha once mıkrodalga fırın almıstım. ufak bır arızası olmustu. ılgı alakaları benı cok memnun edıp sasırtmıstı :))

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 11:03

bence bugün bime gidelim arkadaşlar park sensörü 39 tl, trafik seti 16,90 tl , yangın tüpü 11 tl , araç telefon tutucu 4,95 tl , takviye kablosu 10 tl, çocuk koltuğu 99 tl (:

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 11:08
bende pedere soyledım. alsın bır park sensorude takalım arabasına :)

Mesajı Yazan: HRMNKY
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 11:37
Sensör Bim'de geçen sefer satılanın aynısı bu sefer fiyatı daha uygun.Ancak 206 için bu sensör nereye takılacak hiç bir bilgim yok.

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 12:23

kıtapcıgını ıyı okursan nereye nasıl takılacagını cok net yazıyor. cok bılgı sahıbı olmak gerekmıyor. bende aldım arkadasımın aracına taktım. kendı aracıma da taktım. onemlı olan bıraz teknık dusunmek... bazıları gıdıyor sensoru yukarı bakacak sekılde takıyor ondan sonra asagıda kalan kaldırım gıbı noktaları sensor algılamayabılıyor...

sensor duz bakmalı yanı yere paralel durmalı ve ne cok asagı nede cok yukarı bakmamalı. veya takıldıgı yere arkadakı obelerı rahatlıkla algılayabılecek acıda olmalı...

bunun harıcındede dıs sensorlerı tamponun tam kosesıne koymakta ıyı bırsey degıl. koseden bıraz ıcerıde olmalı ve cok fazla dısarıya dogru bakmamalı. genel olarak aracın arkasına dogru bakmalı.

dıs sensorlerın arasındakı mesafe 3 e bolunmelı ve denk gelen noktalara da ıc sensorler takılmalı...

ama bu soyledıklerım aractan araca farklılık gosterebılır. cunku her aracın tampon sekılllerı benzer olmadıgından degısık uygulamalar gerekebılır. mesela kendı aracımda plaka tamponda oldugundan orta sensorler bırbırınden bıraz uzak oldular. baska yapacak bırsey yok...

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 12:49
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

bım daha once bunun aynısını sattı. o zaman bu park sensorunden alıp arkadasımın aracına taktım. gayet guzel hıc fena degıl. hemde turkce seslı konusuyordu. buda oyle olsa gerek. oncekı ıle bunun arasında ufak bır  fark var gıbı gelıyor. eger resım dogruysa ekran aynı ama bunun sensorlerı daha kucuk. ayrıca o zaman ben aldıgımda 48 Tl ıdı. bu 39 TL...

ayrıca bu sensor onlere olmaz metın kardess :)) sadece arka ıcın. cunku arka sensorler ıle on sensorlerın calısma mesafelerı farklıdır bılgın olsun...

bımde bugun satısa baslanmıs dusunuyorsanız kacırmayın derım. anatech ıthalatcı fırmada merterde guzel bır fırma. daha once mıkrodalga fırın almıstım. ufak bır arızası olmustu. ılgı alakaları benı cok memnun edıp sasırtmıstı :))

WallWallWallWallWall

-------------

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 14:11
Beyler bende aldım aracıma bu sensörden.Boşa gitmeyin bu saatte mümkün değil bulamazsınız.
ama şansınızı deneyin derim.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 14:12
Takcam bugün resim eklerim.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:25
hadi bunu taktınız diyelim. geri vitese bağlanmıyormu bu sensör? benmi yanlış biliyorum? onu nasıl yapacaksınız?

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:30
kalmadımı acaba sensör

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:40
Orjinalini yazan: HRMNKY HRMNKY Yazdı:

Arkadaşlar iyi günler.Bim'den park sensörü aldım ve 206'mıza bunu taktırmak istiyorum.Tamponda bu sensörü nereye takmalıyım.Aralarındaki mesafe kaç cm olmalı acaba hiç takan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar bende aldım ustam var ona sordum bedava diyor hemde türkçe konuşan bu fiyata hiç bir yerde yok istanbul avrupa yakasında ikamet eden varsa yarın ben taktırıyorum
isteyen gelir beraber taktırırız..

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:46
türkçe konuşma
ben yarın takıyorum buluşmada herkes görecektir

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:47
tamamen forumdaki kardeşlerime özel yardımımdır isteyen olursa seve seve herkese gönderirim 

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:52
bu sensörlerde geri vitese bağlanmıyormu gerçekten merak eder oldum. Bu olayı bağlamayı biliyormusunuz?

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:56
Orjinalini yazan: BuRÇaK BuRÇaK Yazdı:

hadi bunu taktınız diyelim. geri vitese bağlanmıyormu bu sensör? benmi yanlış biliyorum? onu nasıl yapacaksınız?

geri vitese bağlanmadıktan sonra bu sensörün bi anlamı yokki burçak zaten geri vitese taktığında sensör çalışıyor
4 tane göz var

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/park-sensoru.html - http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/park-sensoru.html

Mesajı Yazan: MemoTech
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 16:00
Orjinalini yazan: BuRÇaK BuRÇaK Yazdı:

bu sensörlerde geri vitese bağlanmıyormu gerçekten merak eder oldum. Bu olayı bağlamayı biliyormusunuz?

Geri vites lambasından kablo çekilir.

-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 16:10
evet geri vites lambasından alıyosun elektriği

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 16:29
bu ekranda dahil 39liramı yani? :) 

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 16:32
evet :)

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 16:37
acaba bulabilirmiyiz hala ?

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 17:07
Hiç sanmıyorum.Ama deneyin şansınızı.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 01:45
Ben gördüm de, sensöre ihtiyac duymadıgımdan almadım.. Yangın tüpü aldım sadece.. Arkadasım da paspas alıcaktı, bugun 4 tane Bim e gittik.. Hepsinde sabah 9 da kuyruk olmus resmen, bişey kalmamıs.. Yani cok zor bi ihtimal bulabilirsiniz..

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 08:39
bim cumaları indirim yapıyormuş takip edin elbet yine böyle ve buna benzer şeyler düşer merak etmeyin.

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 08:44
Aynı kampanya gecen sene ocak ayının ilk cuması olmuştu.
Bu senede aynısını yaptılar.2012 ocakdan önce gelmez bence sensör.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: elbu
Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 14:02
Arkadaşlar ben aldım malzeme kalitesi güzel ancak montaj olayına daha el atmadım. Reslimli montaj bekliyoruz. 

Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 14:40
Çok güzel görünüyor ve de fiyatı da çok iyi Gülme Ama geç kaldım sanırım tükenmiş.

Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 14:50

diğer bim şubelerine bakın bulursunuz belki ;)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net