![]() |
|
Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 21:03 |
||
arkadaslar bugun toplu tasımayla gıderken dıkkatımı cektıde
"benzın ıle lpg 3 kurus dusmus"
"mazot 3 kurus artmışşşşş....."
bırınden alıp bırıne koymuslar :))
resmen dalga gecıyorlar mılletle yaa....
![]() |
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
:)) made in turkey
|
|||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
dıyecek laf kalmadı artık v12 araca bınıyorlar km 1 tl yakan araclar kendı parasıyla bınsınde goreyım bakalım kac gun dayanabılecek
|
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mazota baktım azönce siteden aynı değişmemiş :) 3,29 yine
|
|||
![]() |
|||
||
ben bu aksam cevızlıbagda 3.33 olarak gordum yanı... emınım :)))
|
|||
![]() |
|||
||
hay maşallah giren giriyor bize
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Arkadaşlar uzun süredir siteye giremediğimden dolayı şimdi bahsedeceğim konu daha önce konuşuldumu bilemiyorum. Eğer konuşulduysa da tekrar hatırlamış oluruz değil mi?
![]() Alem Fm dj'lerinden Nihat SIRDAR'ın sabah saat 08:00 ve akşam saat 19:00 da akaryakıt vergilerini pretesto etmek amacıyla organize ettiği ve "Eylemce"adını verdiği kutlamaya bahsettiğim saatlerde dörtlülerinizi yakarak katılmanızı rica ve ümit ediyorum. Sesimizi duyuracağımıza inanıyor ve bu protestonun bundan birkaç yıl önce işe yaradığını biliyorum.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
nede olsa dizeller az yakıyor diye bizden anlıp onlara vermişlerdir. onlar az yaktığı için sorun olmaz, benzinlilerde çok yaktığı için iyi olur ve biz yine aynı paramızı kazanırız düşüncesinde olabilirler (:
PETROL FİYATLARINA BOYKOT!
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Benzin fiyatlarını BOYKOT edeni bende BOYKOT Ederim.. onu oy verirken düşünecektiniz hamdolsun demeleri iyi biliyodunuz şimdi de aman çok zam var mı diceksiniz ? ? ? TÜRKİYE DÜNYANIN EN KALİTESİZ VE EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR ! DİKKAT KALİTESİZ VE PAHALI ! hadi utanmayın söyleyin hamd olsun diyin hadiii desenizeeeee
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ben boykot ediyorum. ama sen benim boykotumu boykot edemezsin çünkü ben zaten oy vermedim ki (: vicdanım rahat. hamdolsun lafına gelincede oy vermediğim için hiç bir zaman demedim fakar bu saatten sonra dediğim tek şey var. her nekadar hakkım varsa HARAM OLSUN.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
ben anlıyamıyorum bu ülkeyi
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|||
![]() |
|||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
||
ben oy verdim boykotda ederim sanane niye siyaset yapıyorsun kim gelirse gelsin iyi yada kötü işimize gelenler olunca iyi eger siyaset yapılan bir siteyse üyeligim iptal edilsin
|
|||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|||
![]() |
|||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||
![]() sabahları işegidiş trafiginde yollarda binlerce araç ve içlerinde birer kişi oluyor demekki millette para var bu arabalar trafiğin içinde saatlerce çalışıyor. benzin zamlarını araçları daha fazla kullanarak mı yapıyorlar anlamıyorum . bir ürüne talep ne kadar fazla olursa o ürün o kadar fiyatlanır bu zamlar az bile. Akaryakıta ne kadar zam gelirse gelsin, insanlar arabalarına binmekten vazgeçmiyorlar. Demek ki halkın parası var. Aslında İstanbula özel zam yapmak gerekiyor. Mesela benzin 10 lira, motorin 8 lira olsun. Trafik için belki bir çözüm olabilir. ![]() |
|||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
kesinlikle burası siyaset yapılan bir site değildir. Genel forum kurallarında yazdığı gibi yasaktır. ![]() xMEGANx adı üyede uyarı alacaktır. |
|||
![]() |
|||
||
cesıtlı goruslerın bulundugu bır kurumda boyle goruslere yer vermememız lazım. herkes sınırını bılmelı ona gore hareket etmelı dıye dusunuyorum. oy vermıs olan yada vermemıs olan kımseyı bu sekılde suclayamayız. cunku sıyası gorus kısıye ozel bır konudur. kımseye ayrımda bulunamayız...
protestomuzu yapalım ama ıpın ucunu kacırmayalım lutfen...
|
|||
![]() |
|||
||
Ümmetimin ihtilafında rahmet vardır. Hadis-i şerif.
Bir yerde herkes aynı şeyi düşünüyorsa orada düşünülmüyor demektir. Atasözü
Eli yanan insanın bağırması kadar normal bir şey yoktur.
Cebi yanan bizlerin de bağırması kadar normal bir şey yoktur. İş akaryakıt olunca fiyatların ne durumda oluduğunu söylememe dahi gerek görmüyorum. Bir yerde "kuzuyu kurt kapsa Ömer'den sorarlar" anlayışı hepimizde var ama bizim Ömer bizim kuzuyu değil sürüyü götürüyor gibi oluyor depoyu doldurmaya kalkınca. Kime kızacağız. Eee akaryakıt fiyatlandırmasında en büyük pay vergi olunca aklımıza hükümet geliyor ve eleştiri de hükümete oluyor. Bu noktada da hükümetin oluşum şekli seçim ve oy akla geliyor ve eleştiriler de o yönde oluyor. Haklı ya da haksız demiyorum ama eleştiri de olsun. Ha bir arkadaşımız da demiş İstanbul için akaryakıt 8-10 lira arasında olsun diye bak bu da güzel bir fikir :) Bazılarımız da buna katılmayacaktır normaldir.
Her şeyi siyah ve beyaz olarak düşünmemek lazım bu işin grisi de var. Ceza verilmeden önce bunların da dikkate alınmasını isterim.
|
|||
![]() |
|||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
||
bende oy verdim. bundan iyi olacağını düşünseydim bir başkasına verirdim.ülkedeki birçok seçmen de bunu düşünerek a partisine c partisine m partisine d partisine oy veriyor.kimse kimsenin düşüncesini ipotek altına alamaz.sonuçta oy verilen yer kapalı ve tek kişilik herkes vicdanı ile başbaşa.siz eğer yukarıdaki yazınızda ki gibi düşünüyorsanız türkiyede ki oy veren seçmenlerin tamamının vicdanına hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca seçimler bir protesto şekli değil vicdan meselesidir.protesto dediğin çok dinlemediğim bu radyocunun yaptırdığı gibi olur.kimseye zarar vermeden ve gerekli mesaj anlaşılacak şekilde.forumumuzda siyasetin gerekli olmadığı, buradaki en büyük dostluk sebebinin peugeot olduğu unutulmamalı.zaten altına yazılan yorumlardan da böyle olduğu anlaşılıyor.
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
firmalar- ilçeler arasında bazen 3-10 kr arası fark zaten var
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |