![]() |
|
Benzin filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2010 Saat 17:34 |
||
Merhaba, Peugeot 307 SW 1.6 benzinli 2003 model aracim var. Bu aracimda benzin filtresi var midir? Varsa nerededir? Yoksa bu filtre gorevini ne gormektedir? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler.Düzenleyen koliva - 07 Temmuz 2010 Saat 17:34 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tabı kı benzın fıltresı var .. :) motorun oralarda bı yerde bılen bı usta bakarsa daha ıyı olur
(34) Monoblok yakıt filtresi . ![]() (E) Depodan gelen yakıtın girişi . (S) Yüksek basınç pompasına doğru yakıt çıkışı . (35) Filtre elemanı . (36) Su boşaltma vidası . (37) Elektrikli yakıt ön ıstıcısı (yerinden çıkartılabilir) . (38) Yakıt içinde su detektörünün pozisyonu (yerinden çıkartılabilir) . Düzenleyen EmRaH - 07 Temmuz 2010 Saat 17:42 |
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
Emrah sen müdahale ettiysen bize laf düşmez
![]() |
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
||
heheh estf :)
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
2005 modellerde varmı...?
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Iyi guzelde bu servis neden benzin filtresini degistirmek istedigimde bana bu aracta benzin filtresi yok dedi? Bugun kaputu kaldirip bir de ben bakacagim bu sekile benzer bisey varmi diye. Tesekkur ederim.
|
|||
![]() |
|||
||
benzın fıltresız arac olur mu ya ? ılk defa duyuyorum
|
|||
![]() |
|||
||
Yabanci bir forumda yazilani aktariyorum
Yani diyor ki, 307 lerde degistirilebilir benzin filtresi yoktur. Benzin filtresi, benzin tankinin icerisinde bulunan benzin pompasindadir.
Filtre illa ki bi yerlerde bi sekilde var ama ne sekilde. Bu durumda servistekiler popayi mi komple degistiriyorlar? Yok artik daha neler. Benzin tankinin icine nasil giriyor bunlar? Acilabiliyor mu o? Düzenleyen koliva - 08 Temmuz 2010 Saat 10:40 |
|||
![]() |
|||
||
dızel de perıyodık olarak bellı bır bakımdan snra mazot fıltresının degısmesı gerek aynı ıslem benzın ıcnde gecerlı olmalı
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
otomatik 307 lerin şanzıman yağları için de ömürlük diyor servisler
![]() ![]() ![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
omurluk dıyor kı bozulsun da gelsın para kazanalım dıyee :DD Düzenleyen cecoli - 31 Aralık 2010 Saat 15:18 |
|||
![]() |
|||
||
acaba bu fıltre olarak pompanın ucunda takılı olan kaba fıltreden mı bahsedıyor... cunku o fıltre degısmez. kolay kolayda tıkanmaz zaten...
|
|||
![]() |
|||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
||
valla benimki 80000 km yi gecti yagını hic degişmedim yekili servis ve kaleli özel servis de ömürlük diyor bende düşündüm şuana kadar hicbir sorunla karşılaşmadıgım için degiştirmicem
aracı üreten firma ömürlük diyorsa gerisi yalan
|
|||
![]() |
|||
||
ınsallah senınkınde problem cıkmaz. ama sahsen bugune kadar hıc ellenmeden problemsız bır sekılde 150.000 km yapmıs otomatık pug sanzumanı gormedım yanı.
yanı servısın dedıgıyle yasananlar uyusmuyor...
gercı sende kendınce haklısın. hıc problem yokken nıye elleteyım dıyorsun... Düzenleyen cecoli - 31 Aralık 2010 Saat 15:40 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |