Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Benzin filtresi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9898
Tarih: 11 Haziran 2025 Saat 15:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Benzin filtresi
Mesajı Yazan: koliva
Konu: Benzin filtresi
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2010 Saat 17:34

Merhaba,

Peugeot 307 SW 1.6 benzinli 2003 model aracim var. Bu aracimda benzin filtresi var midir? Varsa nerededir? Yoksa bu filtre gorevini ne gormektedir? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2010 Saat 17:39
tabı kı benzın fıltresı var .. :) motorun oralarda bı yerde bılen bı usta bakarsa daha ıyı olur

(34) Monoblok yakıt filtresi .

(E) Depodan gelen yakıtın girişi .

(S) Yüksek basınç pompasına doğru yakıt çıkışı .

(35) Filtre elemanı .

(36) Su boşaltma vidası .

(37) Elektrikli yakıt ön ıstıcısı (yerinden çıkartılabilir) .

(38) Yakıt içinde su detektörünün pozisyonu (yerinden çıkartılabilir) .

http://www.qclt.com/html/%E6%A0%87%E8%87%B4307_607%E7%BB%B4%E4%BF%AE%E6%89%8B%E5%86%8C/307/images/b/b1bk1t9d.gif

Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2010 Saat 17:52
Emrah sen müdahale ettiysen bize laf düşmez Star

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2010 Saat 21:13
heheh estf :)

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2010 Saat 22:32
2005 modellerde varmı...?

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 09:39
Iyi guzelde bu servis neden benzin filtresini degistirmek istedigimde bana bu aracta benzin filtresi yok dedi? Bugun kaputu kaldirip bir de ben bakacagim bu sekile benzer bisey varmi diye. Tesekkur ederim.

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 10:00
benzın fıltresız arac olur mu ya ? ılk defa duyuyorum 

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 10:40
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Yabanci bir forumda yazilani aktariyorum

Alıntı
there is no replacable petrol filter fitted to 307 it is built into the fuel pump fitted inside the fuel tank.

Yani diyor ki, 307 lerde degistirilebilir benzin filtresi yoktur. Benzin filtresi, benzin tankinin icerisinde bulunan benzin pompasindadir.

Filtre illa ki bi yerlerde bi sekilde var ama ne sekilde. Bu durumda servistekiler popayi mi komple degistiriyorlar? Yok artik daha neler. Benzin tankinin icine nasil giriyor bunlar? Acilabiliyor mu o?

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 10:43
dızel de perıyodık olarak bellı bır bakımdan snra mazot fıltresının degısmesı gerek aynı ıslem benzın ıcnde gecerlı olmalı 

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2010 Saat 15:11
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Iyi guzelde bu servis neden benzin filtresini degistirmek istedigimde bana bu aracta benzin filtresi yok dedi? Bugun kaputu kaldirip bir de ben bakacagim bu sekile benzer bisey varmi diye. Tesekkur ederim.
otomatik 307 lerin şanzıman yağları için de ömürlük diyor servisler EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2010 Saat 15:18
Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

otomatik 307 lerin şanzıman yağları için de ömürlük diyor servisler EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

omurluk dıyor kı bozulsun da gelsın para kazanalım dıyee :DD

Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2010 Saat 15:20

Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Yabanci bir forumda yazilani aktariyorum

Alıntı
there is no replacable petrol filter fitted to 307 it is built into the fuel pump fitted inside the fuel tank.

Yani diyor ki, 307 lerde degistirilebilir benzin filtresi yoktur. Benzin filtresi, benzin tankinin icerisinde bulunan benzin pompasindadir.

Filtre illa ki bi yerlerde bi sekilde var ama ne sekilde. Bu durumda servistekiler popayi mi komple degistiriyorlar? Yok artik daha neler. Benzin tankinin icine nasil giriyor bunlar? Acilabiliyor mu o?

acaba bu fıltre olarak pompanın ucunda takılı olan kaba fıltreden mı bahsedıyor... cunku o fıltre degısmez. kolay kolayda tıkanmaz zaten...

Mesajı Yazan: selfat8
Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2010 Saat 15:28
valla benimki 80000 km yi gecti yagını hic degişmedim yekili servis ve kaleli özel servis de ömürlük diyor bende düşündüm şuana kadar hicbir sorunla karşılaşmadıgım için degiştirmicem
aracı üreten firma ömürlük diyorsa gerisi yalan

Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2010 Saat 15:39
Orjinalini yazan: selfat8 selfat8 Yazdı:

valla benimki 80000 km yi gecti yagını hic degişmedim yekili servis ve kaleli özel servis de ömürlük diyor bende düşündüm şuana kadar hicbir sorunla karşılaşmadıgım için degiştirmicem
aracı üreten firma ömürlük diyorsa gerisi yalan

ınsallah senınkınde problem cıkmaz. ama sahsen bugune kadar hıc ellenmeden problemsız bır sekılde 150.000 km yapmıs otomatık pug sanzumanı gormedım yanı.
yanı servısın dedıgıyle yasananlar uyusmuyor...

gercı sende kendınce haklısın. hıc problem yokken nıye elleteyım dıyorsun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net