|
Peugeot 308 Kullanışlı Özellikler.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 20:35 |
Merhaba arkadaşlar;
Peugeot 308 için başka forumlardan ve kendiminde dikkatini çeken ve 308 sahiplerinin çok işine yarayacağını düşündüğüm bir kaç özelliği sizinle paylaşmak istedim: Comfort araçlar için; - Follow me home yok densede aracın kontağını kapattıktan sonra far kolunu bir kez sellektör yapar gibi kendinize çekerseniz devreye girer. Belli bir süre sonra far kendisini kapatıyor. - Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde tüm cam otomatik düğmeleri çalışır durumda oluyor. - Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde araçtan indiniz baktınız ki camlar açık, araç anahtarınız üzerinde bulunan kumandadan kapama tuşuna basılı tutarsanız tüm camları kapatır, kapıları kitler. - Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde silecek düğmesini bir kademe açarsanız silecekler camın ortasında kalır kışın çok işe yarıyor. - Araç hareket halindeyken silecek suyu atmak istiyorsanız bir defa silecek butonunu kendinize çekmeniz yeterli, suyu belli bir süre kendisi atıyor. Devamlı kolu kendinize çekmenize gerek yok. - Araçlarımızın klima sistemi klor içermediği için ozon tabakasına zararlı değildir. Gerçekten çok çevreci bir araç. - Otomatik dizel 308 kullanan arkadaşlar, aracınız tam otomatik moddayken araç sollarken yada fren yaparken direksiyonun arakasında bulunan vites değiştirme kulakçıkları ile vites büyültüp küçülte bilirsiniz. Aracı manuel moda almanıza gerek yok.harika bir özellik. - Yağmurlu havalarda geri vitese takarsanız arka sileceklerde otomatik olarak çalışır - Direksiyon altında bulunan Ses sistemi kumanda kolunun, ses arttırma ve yükseltme düğmelerine aynı anda basarsanız. Ses "mute" sessiz moda gelir. - Sileceği çalıştırdığınızda ilk mode "I" yazan, araç hızına duyarlı moddur. Araç hızlandıkça sileceklerde otomatik olarak hızlanır. - Yol bilgisayarınızdan gündüz farı özelliğini hep açık tutabilirsiniz. güzel bir özellik farımda açık yolumda.. Benim eklemeyi unuttuğum ya da eksik söylediğim bilgiler varsa sizde paylaşırsanız sevinirim.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bır tanede ben ekleyeyım
gerı vıtese takıp aynaları ayarlarsanız hafızada kalıyor ve ayarladıgınız gıbı yerı gosterıyor gerıye takınca
ılerı suruste normal ayna konumuna gecıyor
|
|
sbereket
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şu geri giderken aynaların konumunun hafızaya alınması nasıl oluyor size zahmet detaylı anlatabilirmisiniz.
|
|
Serkan BEREKET
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende calıstıramadım kıtapcıkta yazıyor bu modelde varmısta
ayrıca follow me ozellıgınıde calsıtıramadım
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bazı özellikler 2004 ve üstü araçların hepsinde var. aşağıya listeledim
- Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde tüm cam otomatik düğmeleri çalışır durumda oluyor. (206 da bu durum farklı, motordurduktan sonra kontağı çıkarmazsanız cam kumandaları çalışır kalıyor, anahtar çıkarınca iptal)
- Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde silecek düğmesini bir kademe açarsanız silecekler camın ortasında kalır kışın çok işe yarıyor. (bu araç yıkamak için bir özellik, ama tabiki arzu edildiği gibi kullanılır) - Araç hareket halindeyken silecek suyu atmak istiyorsanız bir defa silecek butonunu kendinize çekmeniz yeterli, suyu belli bir süre kendisi atıyor. Devamlı kolu kendinize çekmenize gerek yok. (308 de ne kadar süre ile atıyor bilmiyorum ama 206 da bir kaç saniye sadece)
- Araçlarımızın klima sistemi klor içermediği için ozon tabakasına zararlı değildir. Gerçekten çok çevreci bir araç. (2008 den itibaren tüm klima sistemlerinde R22 gazı yasaklandı, 2008 tarihinde yanılıyor olabilirim 2007 de olabilir) - Yağmurlu havalarda geri vitese takarsanız arka sileceklerde otomatik olarak çalışır (206 da ön silecekleriniz çalışıyorsa geçerli) - Direksiyon altında bulunan Ses sistemi kumanda kolunun, ses arttırma ve yükseltme düğmelerine aynı anda basarsanız. Ses "mute" sessiz moda gelir. - Sileceği çalıştırdığınızda ilk mode "I" yazan, araç hızına duyarlı moddur. Araç hızlandıkça sileceklerde otomatik olarak hızlanır. (206 da beklemeli modda hızlandıkça tekrar süresi artıyor) Düzenleyen hasimayaz - 18 Temmuz 2010 Saat 21:17 |
|
sbereket
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Özelliklere birde ben ekleme yapmak isterim. Çok yağmurlu havalarda cam aralarında yağmur suyu kapı içine dolabiliyor. Sizi günlerce merak ettirip sonra benzin deposundan geliyo diye düşündürebilir. Tesadüfen arka kapınızı açarken su sesini bir daha duyunca ne bu diyebilirsiniz. Merak etmeyin araba su deposu olarak da kullanılabiliyor. En az 3 lt su çıkardım geçen kapı altında ki contayı biraz açtırınca .
Bilginize selamlar...
|
|
Serkan BEREKET
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne çok özelliği varmış canım
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
güzelmiş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
husmen73
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel hakketen
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 308 kullanmıyorum ama yardımcı olmaya çalışayım daha önceki arabamda vardı önce şunu dene kontağı tam açma sadece akü ışığı yansın geri vitese tak ayarla sonra kontağı aç
bu olmuyorsa o çevirdiğin düğme varya benim 206 da öyle sağa sola çevriliyor seninkindede eğer bu özellik varsa geri yani aşağı doğruda dönüyor olmalı eğer dönüyorsa öyle ayarla kurcala işte bunlardan biri muhakkak oluyorduer eğer varsa öyle bir özellik
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
yararlı bilgiler için teşekkürler.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
bu özelliklerin çoğu 307de de var.gerçekten güzel özellikler
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
evet 308 in 307 den donanım anlamında çok fazla bir üstünlüğü yok , tabiki yeni bir araç hemde çok güzel bir araç kullanan arkadaşlar güle güle ve sorunsuz kullansınlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilgiler için teşekkürler
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
bu hafızalı ayna 2006 comfort 307de varmıdır?
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özelliklerin hemen hepsi 307 de var =) birtek hafıalı ayna yok bildiğim kadarıyla. varsada nasıl devreye sokucaz anlatırsanız sevinirim bende 2007 307 var Comfort paket
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şu hafızalı ayna olayı ayyuk ta kalmış,bu özellik sadece premium araçlarda var onlarında hepsinde de çalışmıyor,aracın kullanım kitapçığı full donanım paketine göre hazırlanmış,ki Türkiye ürün gamında yer almayan özellikler bile anlatılıyor.
Düzenleyen mimitt - 28 Nisan 2011 Saat 01:36 |
|
ADM
2. Vites 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şu geri vites aynalrın hafızaya alınması 307 de varmı.. |
|
HED
538 669 43 80 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |