|
307 Lpg |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
estagfurullah cok tesekkur ederım benı bu sıfata uygun gordugun ıcın yalnız bu konuda uzman olmak ıcın cok fırın ekmek yemek lazım. benımde ogrenmem gereken daha coook sey var. ayrıca forumumuzda benden daha bılgılı uyelerımızde var...
|
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
307 xs 1.6 zavolli kitle 1 ay boyunca 1100 km yol yaptım. 3 konuda sıkıntı oldu. Ama halledildi.
1-Benzin ibresi düşüşü; 20 tl benzinle eski haline geldi 2-Motor arıza lambası yanması. Karışım hatası düzeltildi 3-Motor soğukken silkeleme ve bazen stop etme, geçiş ısısı 35'den 40 dereceye gelince düzeldi. Sonuçta sıkıntı varmıydı evet, ama biraz araştırma birazda cecoli ustanın yorumlarını okuyunca halloldu. Tebrikler cecolli lpg konusunda çok başarılısın. Bir ara şu 15 derecelik geçiş ile ilgili konuda ziyarete gelmeyi düşünüyorum. Nasılsa Fatih'liyiz. Seninde sıkıntıların olursa elimden geldiği kadarıyla halletmek isterim Saygılar herkese
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
CECOLİ artık bir makale hazırlarsın.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bak bu dusuk ısıda kı gecıs olayı bıraz kendı ar-gem den ılerı gelıyor. oyle kolay bır ıs degıl. bılg dakı gecıs ısısını dusurmekle olmuyor. sen neden 35 ten 40 a cektın. cunku sıstemınde soguk calısma ıcın ayar yok. 35 ınde altına cekılmıs olsa aracın daha da problem yaratacak. zavolı nın programıyla hıc ılgılenmedım yazılımına bakmak gerek.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sahsen o makaleyı yazacak kadar yeterlı bılgıye sahıp oldugumu dusunmuyorum. sıstemlerın temel prensıplerı cok benzesede her sıstemın kendıne gore farklılıkları var. bu yuzden her sıstemı bılmekte pek mumkun degıl. aracların kendıne gore farklılıkları var. o acıdan en kral usta bıle bazı noktalarda sıkıntı yasayabılıyor
ama sızler ılla yaz dersenız yazarım ve olabıldıgınce de guncel tutmaya calısırım. tabıkı sızlerde destegınızı eksık etmeyeceksenız :))
|
|
karacocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
|
aynen hdi den şaşma basına iş açma problem cıkartırsada 3-5 bın lırayıda göz önüne alacan arızaları hep kritik |
|
qw12
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 307 sw 2006 otomatik arabama teleflex + psa modülü taktırdım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benzin gösterge ve motor arıza ışığı problemi de olmadı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende lpg düşünüyorum ama kararsızım uyum sorunu var diyolar böyle giderse bu benzin beni iflas ettirecek forumdaki arkadaşlar ne önerirsiniz.
|
|
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
900 liraya yerlı malı atijker taktırdım cok memnun kaldım...
|
|
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla kardesim bn BRC taktırdım agustosta 206'ma 1.6 motor var. Walla massallah tıkır tıkır BRC tavsıye ederım ama usta cok onemlı
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gaz gayet iyi çalışıyor bi sorun yok. ama montaj ve ayarı yapan çok önemli. makineye bağladığında yapılacak ayarlar o kadar önemli ki, güçsüzlükten arıza lambası yakmaya kadar birçok sonuç doğurabilir küçücük bir sebeple. ama doğru yapıldığında, benzini aratmaz kolay kolay. taktır bence dostum, hayatın tadını çıkar. sadece iyi yeri ara, bul...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her konuda her fırsatta söylüyoruz (: takılan markadan daha çok takan adamın ustalığı önemli ;)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla atikerde çalışan arkadaşım var bana takalım dedi ama ben yinede tedirginim inş bi sorun yaşamam..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
atıkerdekı arkadasın samımıyse guvenılecek adamsa gıt taktır derım ben. bende cok cok memnunum. baska 307 lerdede atıker gordum guzel montaj ve ayar olursa pek bır sıkıntı cıkmaz. ama bırazda sans faktorunude unutmayalım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EVET ÇOK SAMİMİYİM YANİ BANA KELEK YAPMAYACAK BİRİ ONA GÜVENİRİM ZATEN AYNI ZAMANDA ANKARA GÖRAL PEUGEOT YETKİLİ SERVİSİ YANİ ARABAYI BİLEN TANIYAN BİRİ
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CECOLİ SAĞOLASIN
|
|
okan4037
2. Vites 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeotlara;
1- Atiker 2- Brc Uyum sağlıyor benim tecrübelerim bunlar... 307 xt 1.6 aracımda atiker kırmızı enjektörlü kullanıyorum.. yaklaşık 25.000 km oldu gram hata yapmadı hala aracımı benzinli sanıyorum çalıştığını bile hissetmiyorum lpg nin.. Brc atikerden daha iyi marka ama sanki atiker peugeot için yapılmış gibi uyum sağlıyor.. ama biraz daha para verilip brc de takılabilir karar sizin 2side aynı..saygılar |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasım hayırdır yaa :)))))
uye oldugun gıbı konuya dalmıssın masallah yanı once kendını bır tanıt. kımsın, neredensın, ne ıs yaparsın, aracın nedır vs yanı :))))
|
|
06bayram06
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06bayram06
|
Merhaba Arkadaşlar;
307 1.6 xt premium 2004 model aracıma brc marka lpg taktırmak istiyorum fakat ankarada mavi denizler lpg var ustalığı ve montajı hakkında bilgisi olan veya başka yer önerecek tavsiye edecek varmıdır yardımlarınızı beklıyorum şimdideden teşşekür ederim. |
|
Peugeot 307 2004 1.6 XT PREMİUM Modelinin 1 numarası ANKARA.
|
|
lordthebar
1. Vites 09 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordthebar
|
Merhaba arkadaşlar ,foruma lpg konusunda bilginize ve tecrübelerinize başvurmak amacıyla girdim yaklaşık 2 yıl önce aldığım aracımın artık benzini uzun yolda dahi su zannetmesinden mütevellit lpg taktırmam şart oldu. Tanıdık bir usta (işin ehli) atiker dedi ancak çok araştırma yapamıyorum fiyat-performans-uyum gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim .teşekkürler
|
|
2004 307
1.6 Technoplus |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |