Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Lpg
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Lpg

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 11:31
estagfurullah cok tesekkur ederım benı bu sıfata uygun gordugun ıcınGülme  yalnız bu konuda uzman olmak ıcın cok fırın ekmek yemek lazım. benımde ogrenmem gereken daha coook sey var. ayrıca forumumuzda benden daha bılgılı uyelerımızde var...
Yukarı Dön
ceronimo1978 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ceronimo1978 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:00
307 xs 1.6 zavolli kitle  1 ay boyunca 1100 km yol yaptım. 3 konuda sıkıntı oldu. Ama halledildi.
1-Benzin ibresi düşüşü; 20 tl benzinle eski haline geldi
2-Motor arıza lambası yanması. Karışım hatası düzeltildi
3-Motor soğukken silkeleme ve bazen stop etme, geçiş ısısı 35'den 40 dereceye gelince düzeldi.

Sonuçta sıkıntı varmıydı evet, ama biraz araştırma birazda cecoli ustanın yorumlarını okuyunca halloldu. Tebrikler cecolli lpg konusunda çok başarılısın. Bir ara şu 15 derecelik geçiş ile ilgili konuda ziyarete gelmeyi düşünüyorum. Nasılsa Fatih'liyiz. Seninde sıkıntıların olursa elimden geldiği kadarıyla halletmek isterim

Saygılar herkese
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:35
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

hatta bu bölümün uzmanıda cecoli olsun...
Katılıyorum. Hatta cecoli kardeş sen bir yazı yaz ilk mesaj olarak sabit kalsın forumda kim LPG konusunda bir şey soracak ya da yazacak olsa oradan devam etsin. Biz de tecrübelerimizi ve sorularımızı orada paylaşalım.
CECOLİ artık bir makale hazırlarsın. AlkışAlkışAlkış
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:41
bak bu dusuk ısıda kı gecıs olayı bıraz kendı ar-gem den ılerı gelıyor. oyle kolay bır ıs degıl. bılg dakı gecıs ısısını dusurmekle olmuyor. sen neden 35 ten 40 a cektın. cunku sıstemınde soguk calısma ıcın ayar yok. 35 ınde altına cekılmıs olsa aracın daha da problem yaratacak. zavolı nın programıyla hıc ılgılenmedım yazılımına bakmak gerek.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:50
ben sahsen o makaleyı yazacak kadar yeterlı bılgıye sahıp oldugumu dusunmuyorum. sıstemlerın temel prensıplerı cok benzesede her sıstemın kendıne gore farklılıkları var. bu yuzden her sıstemı bılmekte pek mumkun degıl. aracların kendıne gore farklılıkları var. o acıdan en kral usta bıle bazı noktalarda sıkıntı yasayabılıyor

ama sızler ılla yaz dersenız yazarım ve olabıldıgınce de guncel tutmaya calısırım. tabıkı sızlerde destegınızı eksık etmeyeceksenız :))
Yukarı Dön
karacocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı karacocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 13:11
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

Satın dizel alın kardeşim :)
en kötüsü bir iki kuruş fazla yakar lpg den ama ne dert var ne tasa
az yakar çok kaçar HDI :)

aynen hdi den şaşma basına iş açma problem cıkartırsada 3-5 bın lırayıda göz önüne alacan arızaları hep kritik
Yukarı Dön
qw12 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qw12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 13:42
ben 307 sw 2006 otomatik arabama teleflex + psa modülü taktırdım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benzin gösterge ve motor arıza ışığı problemi de olmadı.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 Saat 18:05
bende lpg düşünüyorum ama kararsızım uyum sorunu var diyolar böyle giderse bu benzin beni iflas ettirecek forumdaki arkadaşlar ne önerirsiniz.
Yukarı Dön
BUBU Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BUBU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 Saat 21:43
900 liraya yerlı malı atijker taktırdım cok memnun kaldım...
Yukarı Dön
10ur1 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Nisan - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 10ur1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 Saat 21:57
walla kardesim bn BRC taktırdım agustosta 206'ma 1.6 motor var. Walla massallah tıkır tıkır BRC tavsıye ederım ama usta cok onemlı
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 00:15
Gaz gayet iyi çalışıyor bi sorun yok. ama montaj ve ayarı yapan çok önemli. makineye bağladığında yapılacak ayarlar o kadar önemli ki, güçsüzlükten arıza lambası yakmaya kadar birçok sonuç doğurabilir küçücük bir sebeple. ama doğru yapıldığında, benzini aratmaz kolay kolay. taktır bence dostum, hayatın tadını çıkar. sadece iyi yeri ara, bul...
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 08:24

her konuda her fırsatta söylüyoruz (:

takılan markadan daha çok takan adamın ustalığı önemli ;)
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 09:55
valla atikerde çalışan arkadaşım var bana takalım dedi ama ben yinede tedirginim inş bi sorun yaşamam..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 11:30
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

valla atikerde çalışan arkadaşım var bana takalım dedi ama ben yinede tedirginim inş bi sorun yaşamam..

atıkerdekı arkadasın samımıyse guvenılecek adamsa gıt taktır derım ben. bende cok cok memnunum. baska 307 lerdede atıker gordum guzel montaj ve ayar olursa pek bır sıkıntı cıkmaz. ama bırazda sans faktorunude unutmayalım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 14:28
EVET ÇOK SAMİMİYİM YANİ BANA KELEK YAPMAYACAK BİRİ ONA GÜVENİRİM ZATEN AYNI ZAMANDA ANKARA GÖRAL PEUGEOT YETKİLİ SERVİSİ YANİ ARABAYI BİLEN TANIYAN BİRİ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 14:29
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CECOLİ SAĞOLASIN
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 12:12
Peugeotlara;
1- Atiker
2- Brc

Uyum sağlıyor benim tecrübelerim bunlar...  307 xt 1.6 aracımda atiker kırmızı enjektörlü kullanıyorum.. yaklaşık 25.000 km oldu gram hata yapmadı hala aracımı benzinli sanıyorum çalıştığını bile hissetmiyorum lpg nin..

Brc atikerden daha iyi marka ama sanki atiker peugeot için yapılmış gibi uyum sağlıyor.. ama biraz daha para verilip brc de takılabilir  karar sizin 2side aynı..saygılar
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 13:54
Orjinalini yazan: okan4037 okan4037 Yazdı:

Peugeotlara;
1- Atiker
2- Brc

Uyum sağlıyor benim tecrübelerim bunlar...  307 xt 1.6 aracımda atiker kırmızı enjektörlü kullanıyorum.. yaklaşık 25.000 km oldu gram hata yapmadı hala aracımı benzinli sanıyorum çalıştığını bile hissetmiyorum lpg nin..

Brc atikerden daha iyi marka ama sanki atiker peugeot için yapılmış gibi uyum sağlıyor.. ama biraz daha para verilip brc de takılabilir  karar sizin 2side aynı..saygılar

arkadasım hayırdır yaa :)))))

uye oldugun gıbı konuya dalmıssın masallah yanı Göz Kırpma once kendını bır tanıt. kımsın, neredensın, ne ıs yaparsın, aracın nedır vs yanı :))))
Yukarı Dön
06bayram06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06bayram06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 10:55
Merhaba Arkadaşlar;

307 1.6 xt premium 2004 model  aracıma brc marka lpg taktırmak istiyorum fakat ankarada mavi denizler lpg var ustalığı ve montajı hakkında bilgisi olan veya başka yer önerecek tavsiye edecek varmıdır yardımlarınızı beklıyorum şimdideden teşşekür ederim.

Peugeot 307 2004 1.6 XT PREMİUM Modelinin 1 numarası ANKARA.
Yukarı Dön
lordthebar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lordthebar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 19:05
Merhaba arkadaşlar ,foruma lpg konusunda bilginize ve tecrübelerinize başvurmak amacıyla girdim yaklaşık 2 yıl önce aldığım aracımın artık benzini uzun yolda dahi su zannetmesinden mütevellit lpg taktırmam şart oldu. Tanıdık bir usta (işin ehli) atiker dedi ancak çok araştırma yapamıyorum fiyat-performans-uyum gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim .teşekkürler
2004 307
1.6 Technoplus
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26345 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37005 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296744 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94108 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 866 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6242 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 312 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49367 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 600 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1883 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1053 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English