![]() |
|
206cc aldım ancak bazı sorularım olacak... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oskancomputer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: ARHAVİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oskancomputer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 Saat 19:39 |
arkadaşlar 2001 model 206cc aldım. yaklaşık 1 hafta oldu... forumda bu aracı kullanan arkadaşların oldugunu düşünerekden sizlere bazı sorularım olacak....
cabrio mandalları kasise girince ses yapıyor. birde örnek verim böle yavasca hai rampa yukarlı bi yola girince cabrio kasıldıgını hissediyorum aracın burnu hafif kalktıgı için sol mandalı otomatık acıyor bende elımle kapatıyorum. sağa eyimli rampaya girince sağ mandalı açıyo ancak düz yolda yapmıyor bunu sadece ya hafif rampa yukarı kasıntılı çukurlu yollarda yapıyor. sizlerdede oluyormu bu sorunu nasıl çözebilirim. birde tentedeki dier makul olan hafif gıcırdamalar var kasılınca bunları kesmek mümkünmü...? bu sesler normalmi arka 2 koltugun ortasında yuvarlak kapaklı bi hazne var eşya bölümü muabbetınemi konulmuş... şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız hayırlı olsun , foruma da hoş geldiniz. Yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
mandal karşılıklarına bantile sarıp sesi biraz azaltabiliyoz fakat mandal atmalarına ayarı var bence bu ayar ve ses için yetkili servisi tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
oskancomputer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: ARHAVİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oskancomputer
yani ayardan kaynaklanan bir durummudur...
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oskancomputer
birde bu 2 arka koltugun arasındaki boşluk dedigim gibi eşya gözü muabbetinemi yapılmış yoksa farklı bir amacımı var...
birde merkezi kilit sorunsuz calısıyor ancak mesela kapıları kitleyince bagajda kitleniyor ancak kapıları açmaya kalkınca kumandayla kapılar açılıyo ancak bagaj acılmıyo anahtarla açmak gerekıyor. bu orjinalmidir cc lerde yoksa bi arızamı var bende yani kapıları kitleyince bagajıda sorunsuz kitliyo ama merkezi kiliti açınca kapıları acıyor ancak bagajın kilidini açmıyor. buna sebep olarak ben şey düşündüm hani aracın üstü açıkken bilmeyen biri açar bagajı eşya falan koyar hani cabrio bagajda oldugu için bişi koymalarını engellemek amaçlı falan die düşündüm....
bu konuda bilgilerinize danışmak istiyorum...
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dotum öncelikle CC'in hayırlı olsun. sorularını yanıtlamaya çalısayım kısaca, öncelikle mandal atması zamanla ortaya cıkan bir sorun sonucta 10 yılı olacak arabanın herkezde oluyor ama cok sarsılmadıkca atmaz, attığında elinle kapatıverirsin, önemli olan tutması egerki tamamen dusmeye baslarsa icindeki yayı degistirio servis ama suanlık sana gerekmez gibi. Ses sorunu var demissin sonucta parcalar birbirine kaynaklı değiller, sadece birbirini tutuyorlar o yuzden ufak sesler herzman olur hatta baglantı noktalarındaki lastik filtrelerden gıcırtıda gelebilir ara sıra uzerini acıp bakım yap lastikleri bir bakım sütü ile güzel besle bulamazsan, vazelin sür aynı isi gorur hem saglıklı olur hem de gıcırtıları engeller. kapı kilidini kendin çözmüssün zaten aynen dedigin gibi cabrio icerideyken izinsiz acılmasın diye yapılmıs ama en zoruda kıs gunu alısveris magzasına girerken aramada oluyor kontagı kapatıp iniosun bagajı gosteriyorsun =) arka koltuktaki kapak icine su koyarak degerlendirebllirsin ben de tam ne oldugunu çözemedim, takıldıgın noktalar olursa seve seve yardımcı olurum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |