![]() |
|
Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | ||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 XT yaş 25 anadolu sigorta 1700 çıkarda, Sn. Faruk beyin yazdığı sigorta şirketlerine bakacağım, teşekkür ederim
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inş. istediğin fiyatı bulursun,yani uygun olanını..
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Euro sigortadan da fiyat alın..
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
arkadaşlar bazı sigorta şirketlerinden 2003 307 1.6 triptonic araca verilen fiyatlar ;
groupama: 1744 - axa: 5151 - güneş:1766 - anadolu:1850 - demir:1378 sbn:1429 - euro:1667 - ışık:2290 |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Bende bugun iş cıkışı sigortacılara gidip fiyat araştırması yapacagım. hatta daha ucuz olması durumunda arabayı babamın üzerine yapacağım, fiyat alır iken hem kendim hemde babamın üzerine olmasını durumundaki çıkan fiyatı karşılaştırıcam. Buradan yazarım sizlere aldığım fiyatları
|
||
![]() |
||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
kendi aracımın kaskosu 12 Eylul'de sona erecek tabıkı yenıleme yaptırıcam, sigortacı olan bir arkadaşım var fiyat almak isteyenler için sorgulama yaptırabılırım bütceye uyarsa görüşür yaptırabılırsınız.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Arkadaşlar, Neova Sıgortadan full kasko 10 taksit 1000tl ye kaskolatım, ben daha ucuzunu bulamadım, bilginiz olsun.
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Neova yı ilk defa duydum , tanınmış bir şirket olup benim duymadığım bir şirketde olabilir bilgi almak amaçlı soruyorum. Hangi banka yada kuruluşun sigortası fiyat çünkü oldukça iyi.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende anadolu sigortaya yaptırdım 1500 tl ye full muafiyetsiz neymiş efendim aracım daha önce 6000 tl lik hasar yaptığı ve yaşımda 30 dan küçük olduğu ve en önemlisi peugeot olduğu için ulan 2009 da sıfır toyota auris aldım comfort full kasko hatta bir sene içinde kaza olursa yenisiyle değişiyorlar kasko fiyatı 467 tl yanlış duymadız 467 tl ve arabamın fiyatı 36000 tl idi daha sonra satmak zorunda kaldım ve 206 hdi feline 2006 model aldım kasko fiyatı 1500tl 10 taksit
ben aurisi alırken babamda aldı 2 mizde sıfır aldım onun ki full modeliydi bu sene 2. kaskosunu yaptırmış toyota kaskodan 350 tl bune arkadaş yaa böyle bişey varmı yaa
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Neova Kuveyt Türkün, Türkiye ye yeni girdikleri için fiyat ucuz diyorlar çok şükür kullanmadım daha. inşallah hiç kullanmayız ama hasar anında nasıllar bilmiyorum arkadaşın tavsiyesi ile aldım.
|
||
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Fiyat gerçekten çok iyi ayrıca Kuveyt Türk de arap sermayeli bir banka olduğu için finansal gücündede bir sorun olacağını zannetmiyorum. Bende pzt. günü onlardan bir fiyat alayım. tşk.
|
||
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Rice ederim, benimki full dü
|
||
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
bu arada auris neymiş öyle? 467 lira çok iyi fiyat hele ikinci sene 350 lira offf... bizim araçlarımızda (peugeot) 1000 tl altına bulmak çok zor...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Gerçekten ilginç toyota parçasıda hiçde ucuz değil. Arkadaşım toyota ile köpeğe çarptı 7000 tl masraf cıkardı arabayı sattı, hatta bazı sigorta şirketleri peugeota fiayat da vermiyor. Demekki peugeot kullanmak bir ayrıcalıktır
![]() |
||
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
atalarımız ne dediyse doğrudur , aynen taşa çarp daha iyi :))
|
||
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşlar kasko şirketleri başka türlü nasıl para toplayacak milletten ... öyle soymazsa bu işin bi anlamı kalırmı en iyisi en büyük hırsız
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
genelde sigorta şirketleri peugeot marka araçlara çok yüksek fiyat çıkartıyorlar.banada 2006 model 307 ye 1800 tl fiyat verdiler.bende neden bukadar yüksek dedim puegeotlar çok kazaya karışan araba dediler şirketler bu yüzden yüksek fiyat veriyorlarmış
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|
normalden pahalı olduğu kesin :) yalnız iş birazda sigortacımızda bitiyor gibime geliyor, geçen sene , 2001 106 quick için , 1050 tl ödedim ( 8 taksit ) , ilave olarak müzik sistemınden jantına kadar aklınıza ne geliorsa hepsini kaskoya ilave ettirmiştim ::) 4 ay önce sağ kapıya ufak tıkladılar ( ki kusur %100 karşıda olmasına rağmen ), bu sene hoooppp 1650 fıyat verdi :D birazcık konuşma , ağlama , fiyat yine eski halinde...8 taksit toplamda 1050 lira... ama yinede yüksek diğer taşıtlara göre |
||
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |