Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı !

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8056
Tarih: 28 Kasım 2024 Saat 05:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı !
Mesajı Yazan: hasimayaz
Konu: Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı !
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:25
Evet arkadaşlar, yeni bir kasko haftasına daha girdim ve yine her sene olduğu gibi sinirlerim alt üst olmaya başladı.

Geçen sene küçük bir kazam olmuştu. 1000 TL gibi bir fatura ve %75 suçun karşı tarafta olduğu bu kazada ödediği 250 TL masraf yüzünden sayın HDI sigorta öyle bir içerlemişki 2.400 TL gibi bir kasko ücreti çıkardı karşıma, utanmadan birde güya az hasarlı olmamdan dolayı %30 indirim yaprak fiyatını 1700 liraya indirdi.

Vallahi bilseydim kazadan sonra 300 lira atardım 50 side arkadaşlara bahşiş kalırdı.

Şu anda bir çok sigorta şirketinden teklif almaya devam ediyorum. Küçük servet niteliğindeki rakamlar havada uçuşuyor. Bahane hepsinde aynı; "Peugeot Risk grubunda"..

Meğer arabanın bagajında Hidrojen bombası varmışta benim haberim yokmuş. Segmentine göre 5 lt. yakıt tankının büyük olması, sanırım bizi risk grubuna sokuyor.

Yani arkadaşlar anlayacağınız hepimiz riskli insanlarız. Şimdi bir çoğunuz riskli insanın ne demek olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Ben size örnekleyim; Yatağının altında AK-47 taşıyan, evdeki temizlik kimyasalları ile 10 dk. da bir binayı yıkabilecek bombayı hazırlayabilen, 2 üniversite bitirip, Hücum yeleği giyen poşulu manyaklara riskli insan denir..

Başka bir örnekle; B segmenti Peugeot kullanan insanlarda riskli insandır..

İşte kasko şirketlerine göre biz buyuz..

Saygılar, sevgiler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kemal
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:30

Ya ben de ne araba almışım :) benim araba 98 model 1200 çıkartılar sizinki daha düşük olması lazım bana bilgileri verirsen bizim sigorta şirketinden fiyat alım p.tesi bildirim

Mesajı Yazan: SahinGün
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:30
Çok çok saçma yani. mantıkdışı geldi bana ister istemez sinirlendirir tabi adamı az değil ya 1700 lira bence çok uçmuşlar... Birşey merak ettim ilk kaskonuzu ne kadar yaptırmıştınız?

Mesajı Yazan: kocvizyon
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:36
kardeşim bende citroen c4 vardı geçen sene yaptırdım kasko yapıkredi sigortadan 900 liraya 1 ay önce 307 ile takas ettim mecburen kaskoyu aktartmaya gittim 70 lira daha verdim aktardılar yani 1000 liraya falan geldi ama araç değerini 21000 lira gösterdi bunun süresi dolunca gel daha uygun çıkartırım dedi bakalım bitince gideceğim kaç çıkaracaklar SAYGILARR..

-------------
peugeot 307

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:37
Orjinalini yazan: Firtina006 Firtina006 Yazdı:

Ya ben de ne araba almışım :) benim araba 98 model 1200 çıkartılar sizinki daha düşük olması lazım bana bilgileri verirsen bizim sigorta şirketinden fiyat alım p.tesi bildirim

Buluşmada konuşalım. bilgileri verelim bi arkadaşa bakalım ne çıkaracak..

Orjinalini yazan: QuiK_ QuiK_ Yazdı:

Çok çok saçma yani. mantıkdışı geldi bana ister istemez sinirlendirir tabi adamı az değil ya 1700 lira bence çok uçmuşlar... Birşey merak ettim ilk kaskonuzu ne kadar yaptırmıştınız?

il kaskomu ray'a yaptırdım rica minnet 1000 TL. ye yaptılar. Daha sonraki sene hasarsızlık indirimi ile 680 lira en ucuz HDI teklif verdi. bu senede yeni maceralarla devam ediyoruz bakalım :(:(

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:41
2004 model 307. arkadaşım kaskosunu 1050 TL ye yaptırdı. yılbaşından önce. senin için teklif alayım mı haşim abi ?

Yapı kredi sigorta.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:45
2000 model 206 ilk yıl güneş sigorta full kasko 1100 lira 2.yıl yenilettim 700 lira bakalım bu sene mayısta napacaklar

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:45
2005 307 hdi look 1400 tl

Mesajı Yazan: ErolSen
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:50
2005 206 800 tl yaptırdım kaskosunu. bu sene daha devam ediyo 1500 liralık kazam oldu bakalım sene sonunda bize ne çıkaracaklar.

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 19:51
Pederin arabasını kaskolattım.. 2006 Albea Multijet 500 TL.. yani bu demek oluyorki bir peugeot 2 fiata bedel :) :)

Bütün tekliflere açığım hadi.. :) teklif manyağı oldum :)

Mesajı Yazan: İsmailAteş
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 20:00

Fatura bir hayli yüklü olmuş.

Ama müşterilerine yansıttıkları 5 litrelik büyüklük olayı sadece diğer araçlara göre arasındaki farktandır.Risk taşıyacak birşey olduğunu sanmıyorum.Zira mazot parlayarak alev alan bir madde değil.Diğer yandan Benzin/LPG kulanan araçların faturasının daha da kabarık olması beklenir bu durumda.

Kasko primini yüksek tutmalarının ana sebebi Peugeot/Honda markalı ve orta segment araç olması.206,207,307,308 vb. bu tür araçları genelde 20-30 yaş arası genç insanların kullanması ve bu sebeple kaza riskinin yüksek olmasından prim bir hayli artıyor.
Halbuki bu fiyatlandırma tespitini araca göre değilde şahsın tecrübelerine,geçmişteki kaza/haklılık oranına bakılarak yapılsa daha adil bir yol ancak bu da onların işine gelmiyor.

En iyi yol diğer firmalardan gelen teklifleri değerlendirmek ve pazarlık etmek olacak Haşim abi senin için.

Yaklaşık olarak Clio ile aynı tutması gerekir 206'nın kasko priminin.Geçen sene Clio'ya 1100 TL ye yaptırdığım kasko hasarsızlık indirimi ile bu sene 650 liraya indi.Risk grubu diye de Peugeot'a bu kadar bindirmek gerekmez.

-------------
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 20:07
Orjinalini yazan: AteSH AteSH Yazdı:

Fatura bir hayli yüklü olmuş.

Ama müşterilerine yansıttıkları 5 litrelik büyüklük olayı sadece diğer araçlara göre arasındaki farktandır.Risk taşıyacak birşey olduğunu sanmıyorum.Zira mazot parlayarak alev alan bir madde değil.Diğer yandan Benzin/LPG kulanan araçların faturasının daha da kabarık olması beklenir bu durumda.

Kasko primini yüksek tutmalarının ana sebebi Peugeot/Honda markalı ve orta segment araç olması.206,207,307,308 vb. bu tür araçları genelde 20-30 yaş arası genç insanların kullanması ve bu sebeple kaza riskinin yüksek olmasından prim bir hayli artıyor.
Halbuki bu fiyatlandırma tespitini araca göre değilde şahsın tecrübelerine,geçmişteki kaza/haklılık oranına bakılarak yapılsa daha adil bir yol ancak bu da onların işine gelmiyor.

En iyi yol diğer firmalardan gelen teklifleri değerlendirmek ve pazarlık etmek olacak Haşim abi senin için.

Yaklaşık olarak Clio ile aynı tutması gerekir 206'nın kasko priminin.Geçen sene Clio'ya 1100 TL ye yaptırdığım kasko hasarsızlık indirimi ile bu sene 650 liraya indi.Risk grubu diye de Peugeot'a bu kadar bindirmek gerekmez.

yakıt tankı için şakası İsmail.. belkide gerçeğidir orasını bilemiyorum.. Ama nasıl bir istatistikle bu riskli grubu tespit ettiler onu düşünüyorum.. hadi desenki aracın yedek parçası pahalı ve tamir maliyeti yüksek anlarım.. şirket arabalarından bile daha riskliyiz..

Mesajı Yazan: İsmailAteş
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 20:18
Tespit çok açık abi;Peugeot genç acemi hız yapan insan aracıdır.Bu duruma düşmesinin sebebi de 106 ve 206 gibi araçların kaza istatistiklerinden alınmasıdır bence.
Bunun için diyorum:Kasko primi araca göre değil kullanıcıya göre değerlendirilmeli.

-------------
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 20:29
Bencede AteSh nın dediği gibi kaza istatiklerinden bu sonuc cıkmıstır 106 kaza oranı yuksek dıye bılıyorum bu yuzden boyle yapmış olabilirler bence suanda kasko 1000 lira cıvarında olması gerekır ılk kaskonuz gibi biraz fazla abartmışlar... Hep birşey soruyorum konu dağılmasın ama diyelim bir şirkete kasko yaptırdınız diğer kaskonuzu baska bır sırkete yaptırabılıyorsunuz değil mi? bir de bu kasko şirketlerinin ortak şahıs takibi varmı hani banka kredisi çekersin onun gibi?

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 20:55
Orjinalini yazan: QuiK_ QuiK_ Yazdı:

Bencede AteSh nın dediği gibi kaza istatiklerinden bu sonuc cıkmıstır 106 kaza oranı yuksek dıye bılıyorum bu yuzden boyle yapmış olabilirler bence suanda kasko 1000 lira cıvarında olması gerekır ılk kaskonuz gibi biraz fazla abartmışlar... Hep birşey soruyorum konu dağılmasın ama diyelim bir şirkete kasko yaptırdınız diğer kaskonuzu baska bır sırkete yaptırabılıyorsunuz değil mi? bir de bu kasko şirketlerinin ortak şahıs takibi varmı hani banka kredisi çekersin onun gibi?

yaptırabilirsin.. hasarsızlığık indirimini yeni firmandanda alabilirsin.. Tramer de n hepsi ortak takip ediyor bilgileri..

Mesajı Yazan: emredeniz
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 22:42
2010 206+ ıma 1040 liraya 10 ay taksitli kasko yaptırdım 1 ay önce :) tanıdık her işi çözüyor sanırım :)

ankarada ki arkadaşlar yarın ki buluşmada konuşuruz zaten..isteyen olursa ayarlamaya çalışırım fiyatta bişiler..

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesajı Yazan: yzt06
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 23:12
bende bu arabayı aldığımda kasko ücretlerinde şok olmuştum.Ankara'daki en çok araç peugeot markaymış.bu sebeple en fazla risk grubuna giriyor.2200 lira teklif veren şirketler oldu..babamın aracınıda yapan benim çok samimi bir arkadaşım başka bir şehirdeki kasko acentasına 1000 liraya yaptırdı.kasko malesef peugeotlar için biraz sorun.
bir başka konuda  bazı arkadaşlar 1000 ile 1100 lira arası rakamlara yaptırdıklarını söylüyor.aracı ilk kaskoda 1000 lira çok normal..bunun için ciddi bir tanıdığa gerek yok..Haşim abininde değindiği ufakta bi kazadan sonra gelen teklif.bu tekliflerde istediğiniz kadar tanıdık olsun ciddi indirim alamassınız.kasko şirketini değiştirirseniz olabilir.ama sizin hasarınızı azda olsa ödemiş bir kasko şirketi tekrar aynı paraya kasko yapmaz.

-------------
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 23:19
sebebi kesinlikle İsmail'in dediği gibi kullanıcı profininin ağırlıklı genç yaşta olması ve evveliyatında peugeot serilerinin çok kazalı olması bizleri mimlemiş bulunmakta.

Eylül 2009'da kaskolama için teklifler almıştım rekor 2.250 ile Anadolu Sigortada idi.en son kuzenimin çalışmasından dolayı muafiyetsiz 1.008 / 8 taksite bağladık olayı Yapı Kredi sigortada.

Sanırım "büyük" (servis ağı geniş olanlar+hizmet kalitesi) die nitelendirilebilecek sigorta şirketleri içerisinde en düşük fiyatı Yapı Kredi Sigorta veriyor.

Bulamazsan,kafana yatmazsa en son bende bi fiyat alim Haşim abi sana..

-------------
A3

Mesajı Yazan: yzt06
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 23:36
benim kasko şirketi ray sigorta...4-5 ay önce ağır hasarlı kaza yaptım.polis geldi tutanak tuttu..suçu 8de 8 karşı tarafa verdi..(isteyenlere raporun fotokopisini gösterebilirim:))fakat geçen öğrendim benim hasarsızlık bozulmuş..yeni poliçe için kaç para isticekler acaba.büyük bi ihtimal Haşim abininki gibi olacak sonum:)

-------------
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2010 Saat 23:40
senin hasarsızlığı nie bozuluolar onu anlamadım
Eğer bahsettiğin kazayla alakalı ise itiraz et,hakkını ara hepsi çakal bunların

-------------
A3

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2010 Saat 12:44
2006 206 hdi aksigorta full kasko anahtar dahil 950 tl vermiştik agustosda.hasarsızlık yoktu ama

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2010 Saat 14:23
2006 307 hdi aracıma full kasko 980'e yaptırdım,çok uğreştım 1000in altına indirmeye başardım :)
bu iş acenteyle alakalı,acente isterse güzel indirimler yapar.

-------------
Baran yıldırım

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2010 Saat 14:59
haşim usta bana da ray siğorta 1000 lira çıkardı, neden böyle dediimde ise peugeotların tamir ve yede parça maliyetleri çok demişlerdi

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2010 Saat 16:09
başak groupama 2300tl çıkardı benim araca full kasko
peugeotlar pahalı çıkıyor tanıdık bulmazsak problem gerçekten

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesajı Yazan: ocal24
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2010 Saat 18:00

Bende de aynı sorun 2006 model 307 2.500TL kasko cıkarıyorlar sebebini sordum parça fiyatları çok pahalı birde yaşınız genç dediler yani risk gurubuna giriyormuşum bende bunun üzerine o fiyata eski model bir yerli araba alır hem arabamın orjinalli bozulmaz bir şey olursada hurdaya veririm dedim yani arkadaşlar çok canım sıkkın bu konuya sigorta şirketleri acil bir çözüm bulmalılar bu konuya

Mesajı Yazan: ErolSen
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2010 Saat 20:55
benden size tavsiye doğuda akrabalarınız varsa onlara yaptırtın. orda yarı yarıya ucuz kasko fiyatları çünkü çok fazla araç yok.burda bana 1500-2000 çıkardılar. ağabeyim erzurumda 800 tl ye yaptırdı. hem de 12 ay taksit.

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2010 Saat 16:18
1500 liraya şahin satıyorlar yaw :) :)

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2010 Saat 16:22

En son aldığım teklif 1090 lira ray sigorta :(

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2010 Saat 17:24
eski tekliflere göre 1090 lira daha iyi haşim abi. kötünün iyisi tabi

Mesajı Yazan: FTH
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2010 Saat 19:59
Bu konu sabitlenmeli bence !!

-------------
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004

Mesajı Yazan: atakanka
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 02:33
2004 model 307'i, 1500 liraya da ben sigortalattım anadolu sigortadan...

-------------
Varlığımız provakasyon birbirimize.

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 08:55

Nisan/2009 da benim 306 içinde 1500-2500 arasında istediler kasko için, sonra bir acente buldum 700 küsüre hallettim. Dediğiniz gibi acentenin indirim payı çok yüksek yeterki istesin

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesajı Yazan: higungor
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 09:02
2005 model 307 xt benden 2400 lira istediler  1550 liraya trafik+kasko 12 taksit yaptırdım yapıkredi sigortaya

-------------
535 3032966
2005 307 xt

Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 20:31
Hakan sağolsun.. Euro sigortadan 800 TL teklif aldık.. Buraya yaptıracağım artık.. Hizmetlerini tatmayı Allah göstermesin.. ama umarım iyidir..

Mesajı Yazan: Kemal
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 21:49
Amin

Mesajı Yazan: pug307_26
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 23:37
Haşim abi Allah göstermesin tabikide şöyle birşey kasko primini düşürmek için teminatları düşük tutuyorlar asıl kaskonun gerekli kısmıda orası onlara çok dikkat edin derim...

-------------
Pug 307 XT

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2010 Saat 23:50
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Hakan sağolsun.. Euro sigortadan 800 TL teklif aldık.. Buraya yaptıracağım artık.. Hizmetlerini tatmayı Allah göstermesin.. ama umarım iyidir..
hayırlısı olsun abi

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: kitay
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 01:14
slm arkadaslar( BEN  OKTAY)  bu günlerde bende aracıma kasko yaptırmak için farklı sigortalardan  teklif aldım 
aracım pejo 2004  206 hdı  xt
inanılmaz fiyatlarla karşılastım axa 2154 tl 
AVİVA SİGORTA...............: http://2.312.02.tl/ - 2.312.02.TL
EURO SİGORTA’ ...............:1.100.00TL
ZURİCH SİGORTA.............: http://2.707.77.tl/ - 2.707.77.TL
Groupama Sigorta............:2.660.TL
ANADOLU SİGORTA............1.592,00 TL
YAPI KREDİ SİGORTA..........:978 TL
EN UYGUNU YAPI KREDİ SİGORTA GELDİ BANA  BU BENİM İLK KASKOM  OLUCAK ACABA YAPI KREDİ SİGORTA NASIL YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARMI ACABA GERÇİ ALLAH KAZA BELA VERMESİN AMA OLDUGUN DA  NASIL ŞARTLARI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 

-------------
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT

Mesajı Yazan: pug307_26
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 01:39
arkdaşlar kaskoda önemli olan teminatlardır 2000 lik kaskonun teminatı düşük tutulup 1000 liraya 978 lira olanın teminatları düşük tutulup 600-700 belkide daha aşşağıda düşürülebilir fakat allah korusun olası kaza durumunda kasko kagıt parçası olmaktan çıkıp gerçek önemini taşıyo manevi tazminat karşı tarafın kusura göre hasar kalanı aracın degeri vs vs bi sürü husus var tavsiyem optimum teminatlara göre tüm firmalardan fiyat almak ondan sonra pazarlık etmektir düşük deyip yaptırmak değilde teminatları görüp onun üstünden indirim talep etmek çok daha iyi olur olası kaza durumunda sıkıntı çekmezsiniz..... 

-------------
Pug 307 XT

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 10:02
ankara sigorta fiyatları hem güzel hizmetide iyi 2 sene kullandım problem yaşamadım. Yeni yaptıracaklara tavsiye ederim.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 10:20
Ben 2010 206 Plus 1.4 hdi için Peugeot Kasko dedikleri zırtdan yaptırdım 1.000 Tl fiyat verdiler , sanırım çok fazla etken var bu kaskoyu etkileyen 

-------------
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4

Mesajı Yazan: Greywolf
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 10:20
merhaba, 1 ay kadar önce 2006 model 307 sw hdi premium aldım, kasko değeri 26000tl üzerinden yapıldı,
Sigorta şirketi ak sigorta ve ödediğim para 1631 tl

-------------
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 12:08
Bu kasko işinde yeni birşey daha öğrendim.. eğer bir acenteden bir marka için fiyat teklifi alırsanız, o marka artık başka acente için fiyat teklifi vermiyormuş :)...yada versede o fiyatın altına düşmüyor

Mesajı Yazan: Murat
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 12:17

Bu kasko işinde yeni birşey daha öğrendim.. eğer bir acenteden bir marka için fiyat teklifi alırsanız, o marka artık başka acente için fiyat teklifi vermiyormuş :)...yada versede o fiyatın altına düşmüyor

Nasıl yani. Diğer acenta, diğer acentanın verdiği fiyatı nereden bilecek ki.

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 12:21

Ben ilk Cvplarda buna yönelik bir soru sormuştum... bunların ortak bir bilgi paylaşım yerleri filan varmı diye bakalım bilgisi olan arkadaş, daha fazla aydınlatır bizleri...

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 12:24
bundan iki gün önce internetten tüm kasko şirketlerinin mail adreslerini bularak  toplu olarak mail gönderdim  ve teklif istedim  ve teklifler gelmeye basladı bir sigorta şirketinin yetkilisini beni arayarak yoksa siz bizimi denetlıyosunuz  diye  sordu bana ilginç geldı heralde bir birlerinden haberleri var

-------------
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 13:58
Orjinalini yazan: Murat Murat Yazdı:

acente bi şey yapmıyor murat.. Sadece senin bilgilerini fiyat almak için merkeze veriyor.. ve merkezde acentesine göre hemen bir fiyt çıkarıyor. O anda senin plakanı adamlar kayıt altına alıyor. Ve bir daha hiçbir acentesine bu fiyatın altında fiyat vermiyor. Bu yüzden il fiyat alınan acenteyi iyi seçmek lazım

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 17:03
Orjinalini yazan: kitay kitay Yazdı:

bundan iki gün önce internetten tüm kasko şirketlerinin mail adreslerini bularak  toplu olarak mail gönderdim  ve teklif istedim  ve teklifler gelmeye basladı bir sigorta şirketinin yetkilisini beni arayarak yoksa siz bizimi denetlıyosunuz  diye  sordu bana ilginç geldı heralde bir birlerinden haberleri var
Sen adres çubuğuna bütün adresleri yazıp tek seferde yolladın sanırım tüm yolladığın adresler diğer adresleri görür o zaman
 Adresleri tek tek yazıp yollasan göremezlerdi

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 19:31
ben ugraşmamak için bilerek yaptım

-------------
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 22:29

Orjinalini yazan: Murat Murat Yazdı:

acente bi şey yapmıyor murat.. Sadece senin bilgilerini fiyat almak için merkeze veriyor.. ve merkezde acentesine göre hemen bir fiyt çıkarıyor. O anda senin plakanı adamlar kayıt altına alıyor. Ve bir daha hiçbir acentesine bu fiyatın altında fiyat vermiyor. Bu yüzden il fiyat alınan acenteyi iyi seçmek lazım
Ek olarak size teklif sundukalrında ön sözleşmeyi çıkarmış oluyorlar siz hayır demeden de iptal etmiyorlar 15 gün sürede ve tabii siz aynı firmanın başka bir acentasına girdiğinizde o ön teklif gözüküyor olabilir.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2010 Saat 23:10
900 tl den 2700 tl ye kadar değişen fiyatlar aldım. tabiki 900 lük olan GENEL SİGORTA ama teminatları ehhh cinsinden. gerçekten teminatları okumak lazım. Yapı Kredi sigortayı bende soracağım. Şirket maaşımızı Yapı Kredi den alıyoruz. Belki indirim olur. aracım 2005 206XT . peugeot gerçekten kasko fiyatı çok yüksek bir marka. 

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 20:17
Hakan sağolsun çok uğraştı.. en sonunda 720 TL Euro sigortadan yaptırdı bizim kaskoyu.. Bundan sonra kasko endişesine gerek yok Sırıtma.. her sene hakana bi alo deriz halleder, hükümet gibi adam SırıtmaSırıtma

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 20:23
hayırlı olsun haşim abi kurtulmuşsun :D

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 22:17
bende isterim valla o fiyata. teminatları nedir acaba? yazarmısın?

Mesajı Yazan: ocal24
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 22:40
bizim arabayada yaparmı aynı fiyattan acaba

Mesajı Yazan: slowmotion
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 23:00
oof kim ne tutturursa
2003 206 XT 1.4OV icin 1070 lira taksitl iyimidir sizce????????????

-------------
Nur * 206 XT

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 23:11
Orjinalini yazan: BAT007 BAT007 Yazdı:

bende isterim valla o fiyata. teminatları nedir acaba? yazarmısın?

KASKO (YANMA,ÇALINMA,ÇARPMA) 15,100.00

KASKO-GREV 15,100.00

KASKO-SEL 15,100.00

KASKO-DEPREM 15,100.00

KASKO YARDIM

HUKUKSAL KORUMA 5,000.00

FERDİ KAZA KOLTUK SİGORTASI

F.K. VEFAT 5,000.00

F.K. SÜREKLİ SAKATLIK 5,000.00

F.K. TEDAVİ GİDERLERİ 500.00

İHTİYARİ MALİ MESULİYET

BEDENİ ZARARLARDA ŞAHIS BAŞINA 20,000.00

BEDENİ ZARARLARDA KAZA BAŞINA 60,000.00

MADDİ ZARARLARDA KAZA BAŞINA 20,000.00

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2010 Saat 23:13
Birde fiyat peşin.. taksit te bi 100 TL kadar oynuyor :(

Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2010 Saat 00:33

Hakan sağolsun çok uğraştı.. en sonunda 720 TL Euro sigortadan yaptırdı bizim kaskoyu.. Bundan sonra kasko endişesine gerek yok Sırıtma.. her sene hakana bi alo deriz halleder, hükümet gibi adam SırıtmaSırıtma

Hayırlı olsun Haşim, inşallah kullanmak zorunda kalmazsın.
Az önce baktımda benden daha iyi fiyata yapmışlar senin aracın kaskosunuSırıtma

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 10:09
2005 XR 307 HDI Yıllık kasko bedeli 1,450 civari..heleki kaza yapmaya görün 2 veya 3 katına çıkarıyorlar..

Anadolu sigorta fiyatıdır..

Mesajı Yazan: Murat
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 10:41
Hayırlı olsun Haşim abi.

Bu arada Hakan abi 2 ay sonra bende senden bi teklif alsam olurmu :)

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 13:02
Olur ayıp ettin Murat, bu arada dün bacanak kaza yapmış arkadan kamyon vurmuş.
 Hemen bizim kasko acentesini aramış adam gelmiş kendisi kaza yerine kadar ilgilenmiş ve bacanağı kendi aracı ile evine kadar da bırakmış.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: LUCKYBEN
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 13:44
3 SENDIR AXA DAN YAPTIRIYORUM HYUNDAI ARACIMI 2004 MODEL 700 TL VERMISTIM ONU SAATIM PEUGEOT 307 ME KASKO YAPTIRDIM 2006 MODEL 670 TL YE

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 16:38
Orjinalini yazan: LUCKYBEN LUCKYBEN Yazdı:

3 SENDIR AXA DAN YAPTIRIYORUM HYUNDAI ARACIMI 2004 MODEL 700 TL VERMISTIM ONU SAATIM PEUGEOT 307 ME KASKO YAPTIRDIM 2006 MODEL 670 TL YE

e 3 yıllık indirime normal bu fiyat..

Mesajı Yazan: coyote26
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 18:47
Bu sorunla bende karşılastım yılbasından önce aracıma 2500tl gbı bır rakam cıkardı ray sigorta bende yaptrmadım 2 mılyarın altında bır teklıfte almadım suana kadar...Bu arada ıstanbulda 106 gti lara kasko yapmıyormus sıgorta şirketleri böyle bsy duymustum :) 

Mesajı Yazan: mehmet1965
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2010 Saat 20:59
benım 2000 model 106 quıcksılver e 2000tl cıkarttılar kasko ucretını :bırak kaza olursa ben yaptırırım dedım :) bu ne ya bız kaz mıyız abı

-------------
     2000      
206 xr prenses
aşk-ı şehir
   ESKİŞEHİR

Mesajı Yazan: TheEchoes
Mesaj Tarihi: 18 Nisan 2010 Saat 14:58
kaskolar da fiyaların dusmesıne ya da cıkmasına sebep olan bir cok etken vardır bunları goz onunde bulundurun aracın yasından surucunun yasına aracı tek kısı kullanmasından aile aracı olmasına ehliyetin kaç yıllık oldugundan aracın modeline motor gucune hasarsızlık oranına markasına hangi il plaka koduna sahip olduguna üzerinde aksesuar (radyo teyp vs) olup olmadıgına istisna uygulanıp uygulanmadagına kadar bir suru sey var. hangi sigorta şirketine giderseniz gidin bi araba için alacagınız ana teminat sabittir diger teminatlarla istisnaları kıyaslayın fiyat karşılaştırırken. sigortacılık yaptım ordan biliyorum Kahkaha

Mesajı Yazan: trigger
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 10:43
hayırlı olsun. ben de 2004 206 yı kaskolamak istiyorum. euro sigorta için bana da yardımcı olmanızı beklerim.

anadolu sigorta 1450, allianz 2000 fiyat verdi. güvenlikli site, devlet memuru vs dedim ama düşüremedim.

Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 15:23
Pug'ların yüksek kasko bedellerinden dolayı şimdiye kadar kaskosuz binmiştim arabama. Geçen gün Pug 207 1.4HDI Trendime 995 TL'ye 10 taksitle yaptırdım, Dubai Sigortaya.

-------------
En iyisi senin olandır

Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 10:05
hayırlı olsun. o civardaki fiyatlardan bulablirsem ben de yaptıracağım. euro sigortadan yaptıran arkadaşlar yardım ederler sanırım

Mesajı Yazan: fatih1903
Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 10:33
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

ankara sigorta fiyatları hem güzel hizmetide iyi 2 sene kullandım problem yaşamadım. Yeni yaptıracaklara tavsiye ederim.

benimde ankara sigorta kaskom geçen sene yaptırmıştım geçenlerde bi kaza yaşadım allah kimseye göstermesin çok ilgilendiler bi telefonla çekici geldi aracı çektiler ilgimizden memnunmusunuz diye aradılar genel merkezden gayet iyi tavsiye ederim ....

Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 10:39
geçmiş olsun fatih. araçlar farklı olduğu için pek doğru bir soru olmaz ama kasko ne kadara mal oldu.

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 11:34
Orjinalini yazan: fatih1903 fatih1903 Yazdı:

Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

benimde ankara sigorta kaskom geçen sene yaptırmıştım geçenlerde bi kaza yaşadım allah kimseye göstermesin çok ilgilendiler bi telefonla çekici geldi aracı çektiler ilgimizden memnunmusunuz diye aradılar genel merkezden gayet iyi tavsiye ederim ....

geçmiş olsun.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 13:07
Orjinalini yazan: trigger trigger Yazdı:

geçmiş olsun fatih. araçlar farklı olduğu için pek doğru bir soru olmaz ama kasko ne kadara mal oldu.

eyvallah saolun arkadaşalar bende heryerden fiyat almıştım en az 1.500 tl vermişlerdi bi abim var tanıdık maslakta rent a car şirketi var filo araç kiralıyolar kiralık araçlarla benimkinede toplu kasko yapmışlardı 1000 tl mal olmuştu ama bu fiyata 307 yi hiç bir yerde full kasko yapmıyolar bakalım bu sene napıcaz bide kaza var hiç yapmıcaklar şimdi  hayırlısı .....

Mesajı Yazan: simsiyah
Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 18:35

benım kendı kaskomuda yaptırdığım bir arkadaşım var eger isteyen olursa sizede yardımcı olmaya çalışırım bunun için aracın plakası ve tc kımlık numaraları gerekıyor isteyen olursa ozelden mesaj atsın bende bılgı alığ aktarabılırım.

Mesajı Yazan: fourus_06
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2010 Saat 22:24
kasko trafik sigortası yaptıracak arkadaşlar 0312 473 84 56 muammer bey yada aziz bey.anadolu ve axa yapıyorlar.yıllardır her türlü yardımcı oldular,fiyat almak için arayabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2010 Saat 22:28
Orjinalini yazan: trigger trigger Yazdı:

hayırlı olsun. o civardaki fiyatlardan bulablirsem ben de yaptıracağım. euro sigortadan yaptıran arkadaşlar yardım ederler sanırım

Yardımcı olurum, haftaiçi bir gün ararsan eğer fiyat alalım.
0 533 215 80 19

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: amtclb
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2010 Saat 02:56
2006 model 307 hdı prenium  otomobilime 2010 mart ayında eureko sigortaya 1500 tl yaptırdım.
esk oturuyorum en ucuzu buydu.

Mesajı Yazan: Long Beach
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 23:23
Ne kadar kaza-calinma riski var o kadar pahali sigorta. Bunda kizacak darilacak birsey yok.

Almanyadaki sigorta primlerini hic yazmayayim ben o zaman, sizin fiyatlari söyle bir 3 - 4 ile carpin bakalim. Kasko degil normal mecburi trafik sigortasi. Kasko icin de o kadar ekledimi Confused

Arabanin degeri misal 5.000 euro, sigorta + kasko, nerdeyse arabanin fiyatinin yarisi kadar daha Ağlama

Ben sadece ön cam kirilma tehlikesine karsi kasko yaptirdim, cam kirilsa arac pert sayilacak.Dil Çıkarma

Aracin toplam degerinin %35 i gectimi pert, ön cam iscilik dahil 400 euroDil Çıkarma

Mesajı Yazan: engineer206
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2010 Saat 20:01
Arkadaşlar ben de mart ayında Anadolu Sigortaya full kasko yaptırdım. Ekstra indirimleri vardı ona rağmen 10 taksit 1060 lira tuttu. Peugeot risk grubunda diye bana da söylediler, diğer şirketlerin tekliflerini hiç yazmayayım, aracın bedeline göre yine de 1060 lira yüksek geldi bana.

-------------
Peugeot 206 HDI
İstanbul

Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2010 Saat 23:14
"ispinoze" kullanıcı adlı üyemiz için güncel...

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2010 Saat 01:35
2005 307'me kasko yaptırdım.

650 TL ve sanırım 8 taksitli.
4 yılım ve kaskomu bozacak kazam oladı Allaha şükür

Mesajı Yazan: 8455-206-GTI
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2010 Saat 23:18
2000 MODEL 206 gti ıma ak sigorta 4500 tl cıkardı :) sigortacı bı arkadasım aracılıgı ıle eurosigortadan 1058 tl ye yaptırdım 8 taksit Thumbs Up

-------------
...ASLANIM BENIM ...

Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2010 Saat 23:48
4.500 neymiş beh X6 mı mübarek :) gerçi benim gözümden 206 Gti X6 nın üstadıdır :) herhalde aksigorta da benim gibi düşünüyor :)

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2010 Saat 12:39

ben de çok zor yaptırdım bu kasko işini en son 1150 lira peşin olarak rent a car cı bir komşu sayesinde oldu 2003 model 307 ye sigortacı araçların pahalı olması nedenini bu araçları ya gençler yada genç ruhlu insanlar kullanıyor araçlarda seri olunca kaza kaçınılmaz demişti gerçektende peugeot tam bana hitap ediyor kaskosu pahalıda olsa da seviyorum aracımı

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 15:46
konuyu tesadüfen gördüm fakat çok yerinde bi konu sene başında 2004 model 307 1.4 hdi aldım kasko şirketlerinden bi fiyat teklifi alıyım dedim gelen fiyatlarda 2700 tl ile 1800 tl arasında değişiyo malesef vaz geçtim istanbul trafiğinde geziyorum içim rahat değil ama geziyorum gidip yaklaşık 200 tl bi kasko bedeli vermem heleki senede 5 - 10 bin km yapan aracım için hiç vermem kasko şirketlerine sorduğumda neden bu aracın kasko bedeli bu kadar pahalı diye hepsi ağız birliği yapmış "PARÇASI PAHALI" çok abartılacak kadar bi fark yok aralarında

Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 15:51

Esasında parça pahalı olmasından değil durum, peugeot kasko firmalarının oluşturduğu risk grubunda en riskli grup olan 10. grupta bununda sebebi markanın trafikte çok olması yani 10 kazanın atıyorum 5 tanesi peugeot olma riski var.

Burdan aldık mı bir puan :)
Birde tabii gençlere göre ve seri bir araç yaşında 30 altındaysa aldın mjı ıkınci puanı, hayırlı olsun.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 15:59
Bilgi için teşekkür ederim, aynen dediğin gibi aldım 2 puan
Meğer benim gariban 68 hp'lik 1.4 dizel aracım kasko şirketlerinin gözünde ne olarak görülüyomuş vay bee  Sırıtma

Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 16:05
2005 model Passat 2.0 FSI, 1450 TL ye kaskolanmış.poliçeyi gözümle gördüm.34 plaka hem de. bizim 307 ler daha pahalı valla.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 16:10
Orjinalini yazan: H-a-d-i H-a-d-i Yazdı:

2005 model Passat 2.0 FSI, 1450 TL ye kaskolanmış.poliçeyi gözümle gördüm.34 plaka hem de. bizim 307 ler daha pahalı valla.

Durum ortada passat ağır ve yaşlı arabası corolla gibi aynenSırıtma

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 17:39
bi Passat alıyım da gör. baba araba valla.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 17:52
Bizim ihtiyarların 2006 Albea Multijet.. araba 20.000 km.de sayısız kazası var :).. ben bile 5 mt. uzağına parkediyorum :).. gel gör ki her sene 400 - 500 TL arası fiyat çıkıyor.

Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 18:27
1 hafta önce internet üzerinden ucuz kasko yazan firmalardan teklif aldım arac 2000 106 quicksilver.Teklif formlarını doldurduktan yarım saat sonra herkez aradı kimi 4,000 kimi 3,600 en son kurumsal bazda damgayı vurup en son 2,950 bırakabileceği soyleyen bir firma :)
Burda işin aslı fiyat teklifi hazırlarken anladığım kadarı ile kasko firması şuna bakıyor

Araç değeri
Parça değeri ( marka model parçaları pahalımı ucuzmu )
Bağlı Bulundu İl (kaza riski )
Araç sahibi yaşı
Araç sahibi ehliyet yaşı
Birde aracın daha önceden kazası varmı yokmu

Sonuç muafiyetsiz olarak 1.200 Tl. ye kaskomu yaptırdım.

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 20:22
walla bende teklif aldım en ucuz teklif 2,800 werdiler vazgeçtim :)

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesajı Yazan: ispinoze
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2010 Saat 21:40
arkadaşlar bende 2005 307 mi Güneş sigortadan 1450'ye yaptırdım. Allah kaza bela vermesin...

Mesajı Yazan: TURAN61
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 16:19
9  senelik ehliyet, 0 kaza ama 2003 307 xs ilk kasko: 1500 tl.. axa sigorta.. meger bende risk grubundaymısım.. genç arabası ve hızlıymısEmbarrassedEmbarrassed

-------------
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2010 Saat 21:55
Merhaba arkadaşlar;
Aranıza 2004 307 xt 1.6 ıle katıldım. Alır almaz kasko yaptırmak ıcın sıgortacaıya gıdınce benım yasadıklarımı sızınde yasadıgınızı anladım.yasımda 25 olunca kasko uctu. Sizde rıcam hangı kaskoyu onerırsınız yogun calısıyorum gezıp fıyat alacak zamanım yok. Tecrubelerınızı anlatırsanız sevınırım. Sımdıden teşekkürler, kazasız günler

-------------

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2010 Saat 12:30
Arkadaşlar gözden kaçtı sanırm, sizce yaptırmalımıyım kasko ? yaptıran varsa tavsiye edebilceğiniz (uygun fiyat) şirketler nelerdir?

Orjinalini yazan: volkan_uysal volkan_uysal Yazdı:

Merhaba arkadaşlar;
Aranıza 2004 307 xt 1.6 ıle katıldım. Alır almaz kasko yaptırmak ıcın sıgortacaıya gıdınce benım yasadıklarımı sızınde yasadıgınızı anladım.yasımda 25 olunca kasko uctu. Sizde rıcam hangı kaskoyu onerırsınız yogun calısıyorum gezıp fıyat alacak zamanım yok. Tecrubelerınızı anlatırsanız sevınırım. Sımdıden teşekkürler, kazasız günler

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2010 Saat 12:46

Arkadaşlar gözden kaçtı sanırm, sizce yaptırmalımıyım kasko ? yaptıran varsa tavsiye edebilceğiniz (uygun fiyat) şirketler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar;

güneşsigorta ,,güven sigorta bunlar iyi...başak groupama da ii.ben orda yaptırdım
hasarsızlık indirimler sonucu 2007 307 yi 28500 tl bedele 700 tl ye full kaskolattım.tabi bu da uzun seneler kaskolu olacaksın ve de hasarsız....

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2010 Saat 10:20
kardeşim şu anda piyasadaki en ucuz full kasko demir sigortada benim geçen seneden kazam olmasına rağmen aracımı dün .1250 tl ye sigortalattım hemde çelik jantlar ve lpg sistemide içinde ekstra 2000 tl teminatı var daha ucuzunu bulamazsın benim eşim sigortacı garantide o bile daha ucuza yapamadı :)   aracım 2003 model  307 1.6 triptonic

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net