![]() |
|
çok acilll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 12:23 |
zaten sorunsuz olsa para kazanamazlar çünkü arabadan değil parçadan kazanıyorlar büyük geçmiş olsun. bilindiği gibi araba fiyatları yüksek değil yüksek olmasının sebebi vergilerdir. yani araçların fiyatları yarı yarıya daha düşük ve para kazanmıyorlar pek. asıl parayı servisten parçadan götürüyorlar. Misal örnek vereyim, evime demirdöküm kombi aldım. Alırken yetkili satıcısına eskiden aden serisi vardı biz almıştık halen arıza yapmadı yaklaşık 6-7 sene oldu onu neden artık satmıyorlar demiştim. Adamda bana çünkü dediğin gibi hiç arıza yapmadığı için üretimden kaldırdılar demişdi (: Sonuç olarak arıza yapmayan araç çıkarmazlar çünkü bu onların sonu olabilir. Saygılarımla.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:):))))))
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:))
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
büyük geçmiş olsun keşke peugeotda orjinalde böyle kırılmayan dağılmayan bir parçadan yapsaydıda sorunsuz olsaydı....
|
|
![]() |
|
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
bugun yaptırdım arkadaslar 275 tl masraf tuttu 3.sanayide aftekin kilit e yaptırdım,sorun camı tutan kıskaçlar kum gbi olmuş kırılmıs zaten plastikten yapmıslar adam bi söktü pilav gibi dagıldı hemen,ayrıca motor siviç mi ne dedi o deişti,o plastik olan parçalrıın yerinede tunç olanı taktı ömürlük kullan sonruuf tan sorun yasamazsın dedi motor yamuk yapmadıgı sürece ama aklınızda bulunsun sunroof motoru arızalanırsa da yapılabiliyor,çıkmasına yada yenisine gerek yok,ordan çıktım sanayiye girmişken komple egzos taktırdım iyide ses aldım,yani bugun 500 tl ben yemedim sen ye oldu :):) satıcaz artık bakalım :)
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
sakın öztürke gitme aynı sorun bende oldu çarklar kırılmış mum kaynağı yapıldı 10 tl halloldu
|
|
![]() |
|
evet 1 saat önce ozanın yanındaydım bakalım yarın göturcez basımıza ne gelcek bilmiyoruz halledeyim yazarım :) servis allah korusun,allahın izniyle yapayımda satacam zaten..
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
izmirden ozanında başına aynı şey geldi. Halil öztürk peugeot servisinden ağzı yandı dikkat gibimegeldi . Ona bir sorsan sana yardımcı olacaktır. Çokmakul bir fiyata sunroofu halletmişti... |
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
tskkrler
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
bb1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
halil öztürkte coşkun usta var kaportacı bu konuda ii olduğunu biliyorum ama maliyet için bir şey diyemem
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
no problem
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
oke tşkkrler
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
0 555 866 68 96
serhattan aldım dersin
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
no su nu bilmiyorum varsa verirmisiniz ?
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
bu sorunun aynısını ozan yaşamıştı onla irtibata geçmeni tavsiye ederim o iyi bi usta biliyo izmirde
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
mrb arkadaslar bugun sonruff u kapatırken takır tukur ses geldi ve durdu hareket ettiremedim anladımki bize gene kaçtı kaçan suanda sonruuf acık durumda izmirde bu işi yapan veya basına böyle olay gelipte maliyetini bilen varsa cok sevinirim,izmirde önerebilceğiniz usta varmıdır.teşekkürler |
|
sonay
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |