Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çok acilll

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11331
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 20:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: çok acilll
Mesajı Yazan: sonay
Konu: çok acilll
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 19:32

mrb arkadaslar bugun sonruff u kapatırken takır tukur ses geldi ve durdu hareket ettiremedim anladımki bize gene kaçtı kaçan suanda sonruuf acık durumda izmirde bu işi yapan veya basına böyle olay gelipte maliyetini bilen varsa cok sevinirim,izmirde önerebilceğiniz usta varmıdır.teşekkürler

-------------
sonay

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dogu
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 19:51
bu sorunun aynısını ozan yaşamıştı onla irtibata geçmeni tavsiye ederim o iyi bi usta biliyo izmirde

-------------
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 20:07
no su nu bilmiyorum varsa verirmisiniz ?

-------------
sonay

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 20:09
0 555  866 68 96
serhattan aldım dersin

-------------
beyaz

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 20:11
oke tşkkrler

-------------
sonay

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 20:11
no problem

-------------
beyaz

Mesajı Yazan: bb1
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 20:41
halil öztürkte coşkun usta var kaportacı bu konuda ii olduğunu biliyorum ama maliyet için bir şey diyemem

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 22:46
tskkrler

-------------
sonay

Mesajı Yazan: pachito
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 23:19

izmirden ozanında başına aynı şey geldi. Halil öztürk peugeot servisinden ağzı yandı dikkat gibimegeldi . Ona bir sorsan sana yardımcı olacaktır. Çokmakul bir fiyata sunroofu halletmişti...

-------------
m-yersel@hotmail.com

Arh+ / 206 XS

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 23:50
evet 1 saat önce ozanın yanındaydım bakalım yarın göturcez basımıza ne gelcek bilmiyoruz halledeyim yazarım :) servis allah korusun,allahın izniyle yapayımda satacam zaten..

-------------
sonay

Mesajı Yazan: furkan
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 00:18
sakın öztürke gitme aynı sorun bende oldu çarklar kırılmış mum kaynağı yapıldı 10 tl halloldu

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 18:19
bugun yaptırdım arkadaslar 275 tl masraf tuttu 3.sanayide aftekin kilit e yaptırdım,sorun camı tutan kıskaçlar kum gbi olmuş kırılmıs zaten plastikten yapmıslar adam bi söktü pilav gibi dagıldı hemen,ayrıca motor siviç mi ne dedi o deişti,o plastik olan parçalrıın yerinede tunç olanı taktı ömürlük kullan sonruuf tan sorun yasamazsın dedi motor yamuk yapmadıgı sürece ama aklınızda bulunsun sunroof motoru arızalanırsa da yapılabiliyor,çıkmasına yada yenisine gerek yok,ordan çıktım sanayiye girmişken komple egzos taktırdım iyide ses aldım,yani bugun 500 tl ben yemedim sen ye oldu :):) satıcaz artık bakalım :)

-------------
sonay

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 18:28
büyük geçmiş olsun keşke peugeotda orjinalde böyle kırılmayan dağılmayan bir parçadan yapsaydıda sorunsuz olsaydı....

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 19:39
:))

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 21:04
Orjinalini yazan: ali öncü ali öncü Yazdı:

büyük geçmiş olsun keşke peugeotda orjinalde böyle kırılmayan dağılmayan bir parçadan yapsaydıda sorunsuz olsaydı....
sorunsuz olsa yedek parcayı netcek adamlar :)

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 22:25
:):))))))

-------------
sonay

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 12:23
zaten sorunsuz olsa para kazanamazlar çünkü arabadan değil parçadan kazanıyorlar büyük geçmiş olsun. bilindiği gibi araba fiyatları yüksek değil yüksek olmasının sebebi vergilerdir. yani araçların fiyatları yarı yarıya daha düşük ve para kazanmıyorlar pek. asıl parayı servisten parçadan götürüyorlar. Misal örnek vereyim, evime demirdöküm kombi aldım. Alırken yetkili satıcısına eskiden aden serisi vardı biz almıştık halen arıza yapmadı yaklaşık 6-7 sene oldu onu neden artık satmıyorlar demiştim. Adamda bana çünkü dediğin gibi hiç arıza yapmadığı için üretimden kaldırdılar demişdi (: Sonuç olarak arıza yapmayan araç çıkarmazlar çünkü bu onların sonu olabilir. Saygılarımla.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net