Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG TAVSİYELERİNİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG TAVSİYELERİNİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karacocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı karacocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 19:07
ben pejoda lpg li binmedim ama sıfır bi clio almıstım ona lovato takmıstım gayette güzeldi hatta benzinden daha seri diyebilirim benzinde 175 km de kalan 1.4 8v 75 hp clio lpg den sonra 200 leri rahat rahat görüyodu
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 22:14
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

bu arada bılındık fıks yorumumu yapayım yıne... once usta onemlıdır. ucuz bır sıstem ıyı usta ve ıyı montaj ıle duzgun calısabılır veya pahalı bır sıstem kotu usta ve kotu montaj ıle duzgun calısmayabılır... atıkerden memnun olanların yanında sıkıntı yasayanda cok. ama ben gayet memnunum yanı...
Hani forumlarda görürüz +1 şeklinde alıntılı cevaplar. Bir değil milyon kere artı. İyi bir kitin işini tam olarak bilmeyen kendini işine adapte edememiş bir bayii tarafından nasıl ayarlanamayacağını geçtiğimiz günlerde bizzat yaşadım.

LPG denilince kardeşim git en dandik markayı taktır ama adam gibi bir ustaya taktır. İşini bilmeyen ustaların elinde araban da taktığı parçalar da telef olur gider. Yaşadığın sıkıntılar da cabası olur. Benim gibi o şehir bu şehir dolaşır durursun 1600 liraya taktırdığın kite 550 lira da yol masrafı edersin. Yok orası bozuk yok burası bozuk derler haybeden yere bir sürü masraf açarlar.

LPG taktıracaklara önerim
İlk yapmaları gereken şey 50 liraya kıyıp  araçlarının benzinle fabrika standartlarında çalıştığına dair servisten bir rapor alsınlar. Sonrası için lazım oluyor. Gülme
Sonrasında ise iyi bir usta aramak.
Mümkünse daha önce sizin aracınızın aynısından montaj yapmış mı yapmamış mı onu öğrenin ve montaj yaptıranın numarasını alın ve aracın kullanıcısı ile görüşün.
Adam yakınımda problem olunca hemen gider baktırırım demeyin. Gerekirse Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna olsun gidip taktırın yeter ki usta işinin ehli biri olsun.
Herkesin takdiridir ki LPG işi önemli bir iş. Çoluk çocuğunuzu bindirdiğiniz arabaya dönüşüm yaptırmadan evvel iyi düşünün erinmeyin.
Sonra sütten ağzınız yanar da yoğurdu görünce üflemeye başlarsınız benim gibi.Sırıtma

Karamsar olmayın halledilmeyecek iş yoktur. Yeter ki doğru zamanda doğru yerde doğru kişilerle olun.
Kusura bakmayın yine uzun yazdım. Selametle...

NOT: Yukarıdaki sıkıntıları BRC markası ile yaşadım. Çözümü için ÇORUM- ÖZENÇLER'e müracaat ettik. Sağolsunlar uğraştılar çözdüler meseleyi.
Tavsiye Çorum-Özençler otogaz Özellikle Mehmet Bey.
Umarım istediğiniz gibi bir cevap olmuştur.

Düzenleyen kapagan - 26 Ekim 2010 Saat 22:42
Yukarı Dön
woswosist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woswosist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 22:33
işyerimin altında atiker bayı var kaleli cevizli bayı onunla konuştum sistemlerinin cogunu yeniledigi birsorun şu ana kadar peugeot lardan gelmedigini 900 tl takabilecegini söyledi bakalım hayırlısı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 22:46
Orjinalini yazan: woswosist woswosist Yazdı:

işyerimin altında atiker bayı var kaleli cevizli bayı onunla konuştum sistemlerinin cogunu yeniledigi birsorun şu ana kadar peugeot lardan gelmedigini 900 tl takabilecegini söyledi bakalım hayırlısı
Manifoldu söktürüp manifoldun arkasından taktırt. Enjektörlerden manifolda giden hortumların boyu en fazla 10 cm olsun. Titreme sorunu genellikle bu sebepten yapıyor. İşini ustaya öğretmek gibi olmasın ama benzin enjektörlerine 90 derecelik açı oluşturacak şekilde manifoldu delerek LPG enjektörlerini taksın.
Sırf bu iş için 2 gün harcadım. Montaj böyle yapılmazsa hem titreme yapıyor hem fazla yakıyor bilginize.
BRC nin sayfasında fotolar var inceleyebilirsin.

Düzenleyen kapagan - 26 Ekim 2010 Saat 22:47
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 23:05
Yaklaşık 1 senedir Zavolli taktırdım. Aracım 2004 307 Sw. Gayet memnunum şimdilik.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 23:23
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

bu arada bılındık fıks yorumumu yapayım yıne... once usta onemlıdır. ucuz bır sıstem ıyı usta ve ıyı montaj ıle duzgun calısabılır veya pahalı bır sıstem kotu usta ve kotu montaj ıle duzgun calısmayabılır... atıkerden memnun olanların yanında sıkıntı yasayanda cok. ama ben gayet memnunum yanı...
Hani forumlarda görürüz +1 şeklinde alıntılı cevaplar. Bir değil milyon kere artı. İyi bir kitin işini tam olarak bilmeyen kendini işine adapte edememiş bir bayii tarafından nasıl ayarlanamayacağını geçtiğimiz günlerde bizzat yaşadım.

LPG denilince kardeşim git en dandik markayı taktır ama adam gibi bir ustaya taktır. İşini bilmeyen ustaların elinde araban da taktığı parçalar da telef olur gider. Yaşadığın sıkıntılar da cabası olur. Benim gibi o şehir bu şehir dolaşır durursun 1600 liraya taktırdığın kite 550 lira da yol masrafı edersin. Yok orası bozuk yok burası bozuk derler haybeden yere bir sürü masraf açarlar.

LPG taktıracaklara önerim
İlk yapmaları gereken şey 50 liraya kıyıp  araçlarının benzinle fabrika standartlarında çalıştığına dair servisten bir rapor alsınlar. Sonrası için lazım oluyor. Gülme
Sonrasında ise iyi bir usta aramak.
Mümkünse daha önce sizin aracınızın aynısından montaj yapmış mı yapmamış mı onu öğrenin ve montaj yaptıranın numarasını alın ve aracın kullanıcısı ile görüşün.
Adam yakınımda problem olunca hemen gider baktırırım demeyin. Gerekirse Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna olsun gidip taktırın yeter ki usta işinin ehli biri olsun.
Herkesin takdiridir ki LPG işi önemli bir iş. Çoluk çocuğunuzu bindirdiğiniz arabaya dönüşüm yaptırmadan evvel iyi düşünün erinmeyin.
Sonra sütten ağzınız yanar da yoğurdu görünce üflemeye başlarsınız benim gibi.Sırıtma

Karamsar olmayın halledilmeyecek iş yoktur. Yeter ki doğru zamanda doğru yerde doğru kişilerle olun.
Kusura bakmayın yine uzun yazdım. Selametle...

NOT: Yukarıdaki sıkıntıları BRC markası ile yaşadım. Çözümü için ÇORUM- ÖZENÇLER'e müracaat ettik. Sağolsunlar uğraştılar çözdüler meseleyi.
Tavsiye Çorum-Özençler otogaz Özellikle Mehmet Bey.
Umarım istediğiniz gibi bir cevap olmuştur.

oncelıkle sorununun cozulmus olmasına cok sevındım... ınsallah bu yasadıgın sıkıntıların karsılıgını ucuz ve keyıflı surusler ıle alırsın dıyorum. ayrıca uzun yazdım dıye bırsey yok. yaz kardesım dok ıcını rahatla hesabı. merak etme okuruz bız yazdıklarını :)) bu baglamda takım tutar gıbı marka tutan kısılerde her turlu marka ıle problem yasanabıldıgını ve onemlı olanın oncelıkle "dogru montaj ve ayar" oldugu gormus olsunlar. saygılar... kazasız belasız surusler dılerım... ayrıca uygun zamanda yakıtınıda olcup bızımle paylasırsan sevınırızz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woswosist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 17:43
biz turk milletiyiz aynen takım tutar gibi sorunsuz cok iyi marka tavsiye ederim diyoruz sonra başka formda duruken tekleme yapıyo ışık yakıyo dunya para verdim vs vs şikayetler cözulemez sorun yok eyvallah ama yaşanan sorunları yazalımki peugeot kullananlara vardımcı olalım kendimizi kandırmayalım
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 19:33
arkadaşım atiker ve ya brc derim
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 20:38
[/QUOTE]

oncelıkle sorununun cozulmus olmasına cok sevındım... ınsallah bu yasadıgın sıkıntıların karsılıgını ucuz ve keyıflı surusler ıle alırsın dıyorum. ayrıca uzun yazdım dıye bırsey yok. yaz kardesım dok ıcını rahatla hesabı. merak etme okuruz bız yazdıklarını :)) bu baglamda takım tutar gıbı marka tutan kısılerde her turlu marka ıle problem yasanabıldıgını ve onemlı olanın oncelıkle "dogru montaj ve ayar" oldugu gormus olsunlar. saygılar... kazasız belasız surusler dılerım... ayrıca uygun zamanda yakıtınıda olcup bızımle paylasırsan sevınırızz
[/QUOTE]
Anlayış için teşekkürler. Bu gün şehir içi kullanımı araç bilgisayarı ortalama 19km'de 16.6lt benzin tüketimi yaptığımı gösteriyordu. LPG aldım 94.3km de 27 liralık yakıt aldı. Bu da ortalama 0.28 kuruş gibi bir rakama tekabül ediyor. Bence yaptığım ortalama hız göz önüne alındığında gayet normal hatta mükemmel diyebilirim. Araba otomatik ve neredeyse hiç 3. vitesi görmüyor.
LPG konusunda samimi görüşüm hatta yeni sloganım şu :
MARKAYI GEÇ USTAYA GEL Gülme  En iyi denilebilecek markaların işi bilmezlerin ellerinde ne hale geldiğini şahsen görmüşüm.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woswosist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 21:57
MUHTEMEL ARIZALAR VE SEBEPLERİ

* Motor her iki yakıtta da çalışmıyor!
* Gaz ve benzin elektro valflerinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin,
* Elektrik devresindeki sigortayı, voltajın 12 volt olup olmadığını ve topraklama kablo bağlantılarını kontrol edin,

* Motor gazda çalışıyor, benzinde çalışmıyor!
* Gaz elektro valfi kapalı, benzin elektro valfinin açık olduğunu kontrol edin,
* Elektrik bağlantılarını ve kabloları kontrol edin,
* Herhangi bir pisliğin benzin valfini engelleyip engellemediğini kontrol edin,
* Benzin pompasının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin,
* Karbüratörü, memeleri ve şamandıra devresini kontrol edin.

* Motor benzinde çalışıyor, gazda çalışmıyor!
* LPG tankı multivalf çıkışındaki vananın açık olup olmadığını kontrol edin,
* LPG hortum ve borularında bir tıkanıklık olup olmadığını kontrol edin,
* Benzin elektro valfinin kapalı, LPG elektro valfinin açık olup olmadığını kontrol edin,
* Arabanın kontağını açarak, miksere gaz gelip gelmediğini kontrol edin,
* Eğer motor daha önce gazla normal çalışmışsa, gaz valfinde bir tıkanma olup olmadığını kontrol edin, pislik varsa temizleyin. ( * Not: Araç gazda çalışmıyor ise aracı benzine alıp servise kadar getirip, kontrol ettiriniz!.. )

* Motor gazda çalışırken rölanti düzensiz!
* Karbüratör hava ayarını yeniden yapın, bu ayarı yaparken benzinle çalışmayı etkilemeyecek şekilde olmasına dikkat edin,
* LPG Regülatör üzerindeki tırtıllı vida marifetiyle rölanti ayarını yapın,

* Motor rölantide normal çalışıyor fakat gaz yemiyor!
* Regülatör, cihazdan miksere giden LPG hortumlarının hasarlı veya ezik olup olmadığını kontrol edin,
* Hava gaz karışımını kontrol edin, gerekirse hava girişini kısın.

* Motor tam güce ulaşamıyor!
* Regülatör sıcak su hortumları giriş çıkışlarını, motorun termostatını ve devrede hava olup olmadığını kontrol edin.

* Gaz tüketimi fazla!
* Hava filtresini temizleyin, gerekirse değiştirin,
* Rölanti ve tam güç ayarlarını kontrol edin,
* Ateşleme avansını kontrol edin, ateşleme avansını benzinle çalışmaya göre biraz daha yüksek olmalıdır.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

* LPG, doğru kullanıldığında güvenli bir hidrokarbon yakıtıdır. Aracınızda, güvenli çalışmayı sağlamak için aşağıdaki önlemlerin alınması tavsiye edilir. Sıvı denge göstergesi boşaltma sübabı kapının yakınındaki yakıt dolum valfine bitişik olarak monte edilmiştir.
* Dolum esnasında açıldığında, sabit sıvı LPG akışını yayılırken maksimum (%80) yakıt derecesine ulaşıldığında işaret eder. LPG' nin sabit denge valfini herhangi bir sebepten dolayı değiştirmek için zorlamayınız.
* Renksiz ve kokusuz olduğu için LPG' ye kokulu etil mersaptan eklenmiştir. Bu sayede az miktarda sızıntı ortaya çıktığında bile tanınması kolaylaşır. Güçlübir LPG kokusu motorun çalışması ve stop edilmesi esnasında duyulabilir, bu normaldir.
* Sürekli bir LPG kokusu, herhangi bir sızıntıyı işaret eder. Bu durumda araç teknisyenler tarafından kontrol edilir.
* Aracınızı herhangi bir ateşe yakın olarak park etmeyiniz. LPG buharı, benzin buharı gibi havadan daha ağırdır, herhangi bir kaçak olduğunda LPG düşük alana yönelecektir. Bu yüzden aracınızı kanalizasyon, çukur alanlar ya da buna benzer alanlara park etmeyiniz.
* Eğer aracınız kuşatılmış bir alanda ise, gerekli havalandırma sisteminin bulundurulması tavsiye edilir.
* Eğer aracınız uzun süre garajda kalacaksa, servis yakıt tankında bulunan valf kapalı tutulmalıdır.
* Eğer aracınız örtülmüşse, rölyef valfinin güvenliğini sağlamak için LPG yakıt sistemi parçalarının örtülmediğinden emin olunuz.
* Otomobillerin LPG ile çalıştığını belirten çıkartmalar aracın arka camına yapıştırılmalıdır.
* LPG tankı her on yılda bir değiştirilmelidir.
* Dolum ağzı ülke genelinde standart olmalıdır.
* LPG dönüşümünden sonra, 45 barda kaçak testi yapılmalıdır.
* LPG deposu dolu konumda %20'si gaz, %80' i sıvı olmalıdır.
* Depo bağlantı yerinde gaz kapanı olmalıdır.
* Dönüşüm parçalarının tamamı, ECE 67 standartına uygun olmalıdır.
* Ateş alma sınırları, %2-9 olan LPG yakıt karışımı, %5-16 olan benzindeki yakıt karışımı ile kıyaslandığında daha düşüktür. Gaz yoğunluğu ateşlemeden önce bu sınırlar arasında olmalıdır.
* Ateşleme ısısı: ateşleme sıcaklığı, benzine kıyasla LPG için 500C' dir. Ateşleme ısısının yüksek ve yakıt karışımının düşük olmasından dolayı, benzine nazaran LPG gaz kaçağından, yangın tehlikesi daha azdır.
* Yakıt kaçağı oluştuğunda sigaralar söndürülmelidir. Motor, tüm elektrik aksamları, farlar ve diğer ateşleme kaynakları kapatılmalıdır.
* Ufak çaplı kaçaklar oldukca, çabuk kontrol altına alınabilir. Ufak çaplı kaçaktan sonra yakıt izlerini temizlemek üzere alanı havalandırın. Unutmayın ki, havadan daha ağır olan ve yer seviyesinde çökmüş bulunan LPG gazının alçak seviyede havalandırmaya ihtiyacı vardır.
* LPG sızıntısıyla cildinizi temas ettirmeyin. Soğutucu gibi bir yapıya sahip olan LPG, soğuk yanıklarına sebebiyet verebilir

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 22:00

özellikle Lpg kullanan arkadaşlar memnuniyet derecesi kullandıgı marka yaşadıgı sorunlar tavsiyeleri lpg markaya araca uyuma 10 üzerinden kac verirsiniz .
bu sayede lpg ile ilgili akılda  akılda soru kalmasın
ilk olarak kesinlikle zavolli derim ikinci seçenekte tartarini olur ikisini de kullandım ikisiden de memnun kaldım tavsiye ederim ama düzgün bir ustaya taktırman gerekiyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 23:14

MUHTEMEL ARIZALAR VE SEBEPLERİ 

Üstadım geç bunları, bunlar normal şartlarda geçerli olan şeyler :) ki bunları en kötü ustalar bile biliyor. Hatta usta olmayanlar da :)
Peki araç normal çalışıyor ancak ilk gaz yeme esnasında deviri düşürüp sonra birden devirleniyorsa sebep nedir? Benzinde çalışırken olmuyor bu durum. Yani gaza yükleniyorsunuz ancak araba sayıyor 1-2-3-4 ... bu sırada devir saati çıkacağı yere düşüyor, bazen de stop ediyorsa sorun nedir?

Ustaya göre: Araba bozuk
Kullanıcıya göre : LPG bozuk

Kimse yoğurdum ekşi demez.  Ha şunu da diyem yukarıdaki senaryoyu bizzat yaşadım.
Cevap veriyorum. LPG sisteminin ayarı bozuk.EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woswosist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 09:46
site yöneticilerine sesleniyorum lütfen anasayfaya lpg ile ilgili konuları bir araya toplucak lpg bölümü acılmasını rica ediyorum                  peugeot forumunda bu olmalı  Exclamation
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 20:00
LPG ben dahil pek çok peugeot kullanıcısının ilgilendği bir konu , özellikle LPG ile ilgili bir bölümün olmasının çok faydalı olacağına ben de katılıyorum. Bilmem diğer forum sakinleri bu konuda ne düşünecektir.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 20:38
cok yerinde olur Thumbs Up
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 21:01
vallahı bende taktırmak ıstıyorum bır turlu karara veremedim herkes farklı yorumlarda bulunuyor lpg ıvın ayrı bır bolum acılmasını arkadaslar gıbı sabırsızlıkla beklıyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 21:40
lpg konusuyla ozel olarak ılgılendıgım ıcın bugune kadar objektıf olarak elımden geldıgınce yardımcı olmaya calıstım, calısıyorum ve calısacagımda... amacım lpg bılıncının yukselmesı ve pıyasada dolasan bazı yanlısların duzeltılmesı...

Düzenleyen cecoli - 02 Kasım 2010 Saat 21:41
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 21:50
forumdan takip ettiğim kadarıyla cecoli kardeş LPG konusunda oldukça bilgili ve faydalı bilgiler veriyor. Eğer bir anabaşlık altında LPG konusu toplanabilirse forumda ben ve bir çok arkadaşımız bu konuda bilgi sahibi olabiliriz.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 22:08
cok tesekkur ederım. nacızane bırseyler paylasmaya calısıyoruz ıste... bırılerıne faydalı olabılıyorsak ne mutlu... :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 722 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6166 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 270 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49286 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 513 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 328 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 552 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4376 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1794 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1021 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28802 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3718 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26142 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2503 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 237 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English