![]() |
|
Hangi 307 Daha İyi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 02:53 |
||
1. araç * http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-dizel-307-1-4-hdi-sunrooflu-85-000-km-de-orjinal-vade-t-33088489/detay 2. araç * http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-sahibinden-satilik-307-hdi-dizel-32004887/detay 3.araç *http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-2004-307-1-4-hdi-cenkotodan-32987128/detay 4. araç * http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-peugeot-307-xr-hdi-1-4-bakmadan-gecme-32948297/detay suanki kafamdakı arac 4. arac arkadaslar evet arkaddaşlar yardımlarınızı bekliyorum bu hafta içi istanbula gidicem bu 2 araçtan birini almayı planlıyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkeze arkadaşlar bir araç daha buldum mükemmel ucuza trafikten çekme belgeli diyo acaba bi sorun olurmu bunada yorumlarınız beklıyorum ve denk gelirse sizinde paylaşmanızı istiyorum araç arkadaşlar yorumlarınızı okudum haklısıznz satılmış biri zaten ancak benim 16 bin tl esneme payım var 15 bin tl var ama 16 esneyebilirim 206 düşünüyordum 307 ıle arasında bin tl oynayınca 307 daha mantıklı geldi gözüme eğer varsa sizinde satan tanıdıklarınız yada dnk gelirse paylaşın lütfen acil lazım yoksa hiç alamama gibi durrumum var Düzenleyen basehead - 19 Ekim 2010 Saat 03:27 |
|||
![]() |
|||
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1. araç bence daha temiz gibi duruyor daha doğrusu açıklamasında değişen boya söylemiyor öğrenmek lazım
2. araç ; ŞASELERDE BAGAJ İÇİNDE DARBEYOK ön kaput çamurluklar degişti tavanın ön kısmında hasar vardı düzeltilip araba komple boyandı AKŞAM 8.00 SONRA ARAMAYIN motr orjinal 100.km dir yürüyeni sorunsusdur nasıl bir kaza yaptı ki acaba ön taraf komple değişti ve aynı zamanda tavanın ön kısmı hasar vardı düzeltildi ama şasede bi sıkıntı yok diyor ilginç bi kazası olmalı aracın yada ayrı ayrı kazası var aklını çok karıştırmak istemem ama 2. araç alıcı gözüyle bakınca huylandırıyor |
|||
![]() |
|||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu arabaların km ler sanırım orjinal deyil 14 dizel 2002 model 80000 km olması çok zor.2004 zaten hasarlı.1.6 alma imkanınız yokmu.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Galerıden arac almamaya dıkkat edın en az 2 bn tl koyar ustune
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
banada 1. araç daha temiz geldi ama ayrıntılı baktırmak lazım. ayrıca ımkanın varsa 1.6 dizel daha guzel olabılır.
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Sana tavsiyem bende yakınlarda araç aldım ama paran yoksa başka araçlar düşünmelisin.1.araç satılmış zaten sanırım..Bakımda 1.600masraf çıkardı çünkü..
|
|||
![]() |
|||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
||
bana göre ikiside yaramaz.neden diceksin çünki 1.araç 2002 model 80 bınde imkansız 8 9 sene olacak senede 10 bın km mmı yapmıs yanıhemde disel bır araç soru işareti.2 araç kaza yapmıs tavan düzeltilmiş dıo tavana kadar geldıgıne göre kazası bunada bir soru işareti.sen başka araçlara bakmalısın benım fikrim.
|
|||
206 X-line the Orginal
Mersin |
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
linklere bakmadım ama en iyi 307 2005 sonrası makyajlı kasa 1.6 110hplik hdi dir bence 1.4 lere kasa ağır geliyor bilginize galeriden araba almamaya çalışın mümkünse az km de ilk sahininden yorulmamamış bir araba alın kaza olup olmamasının ne kadar önemli ise yorgunlukta öyle
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
||
arkadaşlar yorumlarınızı okudum haklısıznz satılmış biri zaten ancak
benim 16 bin tl esneme payım var 15 bin tl var ama 16 esneyebilirim 206
düşünüyordum 307 ıle arasında bin tl oynayınca 307 daha mantıklı geldi
gözüme eğer varsa sizinde satan tanıdıklarınız yada dnk gelirse paylaşın
lütfen acil lazım yoksa hiç alamama gibi durrumum var
|
|||
![]() |
|||
||
1.6 olanlar pahalı deilmidir _? birde 1.6 en ucuzu 16 750 150bın km de 150 bın km nasıl sizce ?
Düzenleyen basehead - 18 Ekim 2010 Saat 17:27 |
|||
![]() |
|||
||
güncel kalsın konu
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Bu arada 1.6 dizel mi arıyordun benzinli mi dizel için konuşmam gerekirse 150.000 km' de de olsa o fiyata veriyorsa emin ol sana masraf çıkarır aslında yine dizel için konuşayım araçların bakımını aksatmamışsa alacağın kişi şansta önemli faktör ama bakımdan bakıma götürürsün arabayı pekte masraf çıkaracağını sanmıyorum böylelikle..Ha bu arada arkadaşların dediği gibi de galeriden araba almanı bende tavsiye etmiyorum.. |
|||
![]() |
|||
||
dizel alıcam ama 1.4 lerin fiyatları daha uygun geliyor peugeot servisine goturup baktırsam almadan once ne kadar masraf a patlar ? bırde servıs ıyı gıder derse ınanyımmı :) |
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
servsin yalan dolan yapacağını düşünmüyorum 100 ile 150 lira arası bir şeye bakıyorlar ama sonuçta binlerce lira sayacağınız arabanın iyi olması için değer temiz bir 307 o fiyatlara zor olsada mümkün sabırlı olun sahibinden .comun altına üstüne getirin bakalım :))
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
||
Yetkili servislerde expertiz yaptırabilirsen yaptır derim onun dışında sağlam tanıdığın bir ustaya gösterebilirsin ama şunu söylemeliyim ben expertizi arabayı aldıktan sonra öğrendim tanıdığımız ustaya gösterdik(kaportacı) sonra bu ustanın tanıdığı motorcu arkadaşına gösterdik arabaya onayı verdi sorunu yok gibisinden(108.000 de de aldığımız kişi triger ını vs değiştirmiş bakımını yapmıştı sözde artık nasıl yaptıysa..) 109.000 de aldık 110.000 bakımında 1600masraf çıkardı volant ve debriyaj seti vs değişti.Yani şans işi biraz da hani sağlam alırsın sonra sorun çıkarır buna kimse bir şey diyemez ama şunu söylemeliyim alacağın 1.4 seni performans yönünden hiç tatmin etmeyecek bunu bil 1.4 68 beygir sonuçta ve o kasada yokuşlarda falan olsun zorlanırsın diye düşünüyorum baya, aslında fiyatları bu yüzden de uygun desem yanlış olmaz sanırım? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ayrıca expertiz 50tl diye biliyorum bunu bilerek araştırabilirsin..
|
|||
![]() |
|||
||
arıyorum ya 7 24 ordayım zaten sımdı bursadan kalkıp gıdıp servıste sorunlu cıkarsada koyar ınsana ya neblım :) ucuz var arac bı cok 140 bını cıvarında acaba kac bın km gıder bunların km sı |
|||
![]() |
|||
||
valla kafa karıstı ya 307 mi 206 mı tekrar 206 yamı donucem acaba kullanan kullanıo ama ya 1.4 u de bı suru var valla modıfıyelı fln :) ılerde bı cıp taksak faydasını gorurmuyuz |
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
görürsün dostum yaklasık 95-98 hp arası bır guce ulasılıyor yazılıma göre Buda yeterlı oluyor acıkcası Bende var 1.4 hdi 50 bin kmde wimmer rst chip tunıng yapıldı yaklasık 25 bın kmdır sorunsuzca kullanıyorum aracım 75 bın kmde |
|||
![]() |
|||
||
Çipin faydasını tabiiki görürsün bende bir zamanlar 206 bakıyordum bir ara 16-17 e falan 1.4 307 görünce 307 baktım hep en sonda da 307 sahibi oldum bu arada sahibinden tarzı sitelerde direk yazılan fiyata bakma ara konuş pazarlık yapmaya çalış emin ol 2.000tl indiren bile olur tabii 1 kuruş inmeyen de olur ama tek tavsiyem acele etme ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |