![]() |
|
SERVİS ZAMANI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2010 Saat 22:23 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okey peki serviste ne yaptırdın ve kaç lira ödedin faruk kardeşim
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
kardeşim bende 1.6 hdi 307 var yeni bakım yaptırdım ama servis geri sayma sayacı 15000 den başlıyo ama kağıtta 10 bin yazıyo,servis o na bakma kağıttakinde gel dedi,bende tamam dedim.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
AMA SAYAÇ 16800 DE DÜZGÜN OLARAK HER 100 KM DE DEĞİŞİYOR BİRDE ACABA BU ARAÇALRIN SERVİS ZAMANI KAÇ KM BİR MESELA ÖNCEKİ ARACIM TOYOTA AURİSTİ VE KM BAKIMLARI ŞÖYLEYDİ
1000 10000 15000 25000 40000 .... ŞEKLİNDE GİDİYOR YANİ ŞİMDİ BEN 70000 DE SERVİSE GİDİP Bİ BAKIM YAPTIRAYIM DİYORUM AMA TUZLU OLUR DİYE KORKUYORUM O YÜZDEN YARDIM VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
6000 km sonra yağı değiştir heralde o zaman değişcek söylediğine göre yola devam...
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
TEŞEKKÜR EDERİM DOSTLAR MERAK ETTİĞİM YANİ BEN ARABAMI 16800 KM BOYUNCA SERVİSE GÖTÜRMESEM PROBLEM OLURMU ÇÜNKÜ ARAÇ 65000 KM DE YANİ BAKIMLARININ NEZMAN YAPILDIĞINI BİLMEDĞİMDEN ARAÇ GEÇMİŞİ SERVİSEDE GÖTÜRMEDİM HİÇ GÖTÜRÜCEM AMA NEZAMAN GÖTÜREYİM SAYACA GÖREMİ OLSUN
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzer bir konu daha önce forumda cevaplanmıştı inceleyebilirsiniz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9131 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geri sayan basit bi sayaç kardeşim servise girdiginde bakımlardan sonra onu sıfırlıyor servis ve gene geri saymaya başlıyor kalan km yi sana göstermek için yazıyor başka birşey değil yag göstergesi kontagı açtıgındaki kısım o sayacın yagla alakası yok sadece geriye kalan km bakıma kalan km
|
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR 2006 MODEL 206 1.4 HDİ ARACIMDA ARACI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE YAZAN SERVİSE GİTME ZAMANI 16800 KM YAZIYOR ARABAYI ALDIĞIMDA 18200 DÜ MERAK ETTİĞİM ŞEY ARACIN YAĞI 6000 KM SONRA DEĞİŞECEK E BU YAĞ GÖSTERGESİ DEĞİLSE ACABA NEDİR VE NE İÇİN YAZIYOR ONU NASIL ANLAYABİLİRİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMDAN YANIT BEKLİYORUM...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |