|
km göstergesinde geri sayım? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2010 Saat 02:20 |
Merhabalar, 2000 model 206 xr otm. aracımda bu gün ilginç birşey oldu. Belki ilginç değildir ama ben ilk kez rastladığım için şaşırdım ve anlam veremedim. Garajda duran aracıma bindiğimde gideceğim yolu hesaplamak için km yi sıfırladım. daha sonra yola çıktım taklaşık 1-2 km sonra hala göstergenin 00.0 ı gösterdiğini farkettim. Bende aracı kenara çekip tekrar sıfırlama çubuğuna bastım ancak tepki vermedi, toplam km yide göstermedi. sonra aracı stop edip tekrar çalıştırdım bu seferde solda tamir işereti çıkan ve ortalama 16000 km den her 100 km de geri sayan bakım zamanı ekranındaki tamir işareti çıktı ve yanında 10 - 9 -8 .... 2-1- =0 gibi ilginç bir geri sayım ekranı oluştu. Sonra yeniden stop edip çalıştırdım düzeldi. Bu durduğu yerde 10 dan geriye saymaya başlaması neyin eseridir bilen varmı?
Düzenleyen arifkemal - 06 Mayıs 2010 Saat 02:22 |
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
çubuğa basılı tutunca yapar normalde 10.dan geri saymayı yani bir sonraki bakım km sini ayarlamak için.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bakım kmsını ayarlamak ıcın o
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anormal birşey yok... Bakım zamanını seçmek için...
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayarlama çubuğu basılı mı kaldı acaba?
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
9-8-7-.......1-0 'dan sonra bakıma 16000 km kaldığı ifade eden sayının 20000 km'ye çıkması gerekiyor.
sanırım araç çalışmıyorken kontak açık vaziyette km düğmesine bastığınızı zannediyorum. anormal bir durum yok. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
dediklerinize göre tahminim düğme basık kaldı ondan öyle birşey oldu. teşekkür ederim hepinize ben bir deneme yapıyım ozaman :) |
|
yusufcelebi
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcelebi
|
bendede aynısı şuan olmaya başladı neyin nesi bende anlamış değilim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |