![]() |
|
Hafif bir tekleme 106 GTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2010 Saat 22:06 |
Arkadaşlar biraz anlatıcam belki başınıza gelmiştir çözümü kolay olur diye ..
Aracım 106 GTI geçenlerde rolanti 2000 lerden düşmüyordu boğaz gaz kelebeği rolanti motoru vs temizledik sıkıntı çözüldü fakat şöyle bir sorun oldu araç 1. vitesde 2000 2500 devir gidip gazdan çekince komprasördeken devir düşerken 2000 1500 lerde hafif hafif teklemeler yaşanıyor devir düşünce düzeliyor o devir aralıklarında oluyor hep bağzende 2. vitesde . Gaz verirsem sorun yok aracın gidişinde sorun yok rolantide sorun yok ama trafikte mesela 1. vites gittim çektim gazdan devir düşünce dediğim devirlerde tekleme yapıyor . Araç makinaya bağlandı hiç bir arıza yok ayrıca . Birde bunlar olmadan önce aracın krank filtresi eski ve yağlıdı bunu Simota ila değiştirdim ama bu sanırım tesadüf oldu bunun üstüne . Başınıza geldise yardımcı olursanız sevinirim sorunun kaynağı nedir diye . Teşekkürler Düzenleyen TA3537 - 05 Ekim 2010 Saat 23:22 |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava problemi var bence.....
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Araçda ayrıca yazılım yüklü devir bayağı gidiyor aşşa kaç bilmiyorum 8000 üstü
|
|
![]() |
|
Düzenleyen TA3537 - 04 Ekim 2010 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Yokmudur bilen ..? :(
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
senin aracının boğaz kelebeğini, geçmişte aldıın muhtemelen su yada solvent karışımlı benzin ve zaman içindeki hava sülkilsyonu tıkamaya sebep olmuştur. sprey kullanaraq yada boğaz kelebeğini sökerek bu temizlik işlemini gercekleştirmişsindir... arac yine yüksek rolantide çalışıomu?
|
|
![]() |
|
Aracın rolantide hiçbir sıkıntısı yok sağdece o arkadaşında dediği gibi 2009 tarihli msj ı ama o silkelemeyi yapıyor |
|
![]() |
|
yardım ?
|
|
![]() |
|
Yokmu kimsenin tek bi fikri ?
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Bence senin sorunun ateşleme bobinindendir, düşük devirde hissediliyor ama yüksekde hissedilmiyorsa ben %70 bobin diyorum
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
ilgiç bi sorun..
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
ben o boğaz kelebeğini 3 kere temizlettim... en sonunda boğaz kelebeğine giden gaz sensör kablosunu değiştim arkadaşın dediği gbi ateşleme ile alakalı bi sorun olmuş olsa araç hep aynı şekilde tekler ve 4 silindir aracın 3 silindir çalışır...
|
|
![]() |
|
Ne olabilir peki alp kardeşim çok hafif bişi ama rahatsız ediyor ve arada oluyor ..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu benim başıma geldi ama degiştirdigim kablonun adı aklıma gelmediii....
aklıma gelsin yazacam söz :)
|
|
![]() |
|
hayatta aklıma gelmez o kadar ustaya götürdüm sorunu bulamadı... bitane yaşlı bi ustaya götürdüm adam şak dedi sorunu buldu...bujileri degiştirdim buji kablosunu degiştirdim önemli olan bi parça daha vardı onun adı aklıma gelmedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
|
![]() |
|
Uff Arkadaş online değil sanırım aynı arıza ve değiştiği parçayı hatırlıyamıyor ..
|
|
![]() |
|
kardeşim ismini unuttum ama bildigim tek şey bujilerin degiştigi buji kablolarının degiştigi ve buji kablolarının oldugu sistemde ufacık bi parçanında degiştigi anında kesildi tekleme filan...
ben gaz ayarındandır diye düşünüyodum,benzide de aynısını yapınca anladım ki bujilerden hemen gittim ustaya sorun kesildi...
|
|
![]() |
|
106 GTI benimki LPG filan yok ama çok hafif bu sorun Senin Araç nedir ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |