|
307 direksiyon pompası vınlama sesinin çözümü |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2010 Saat 16:45 |
307 kullanan arkadaslar elekto hidrolik direksiyon pompasından gelen vınlama sesinin çözümü çok basit.sakı n ola pompayı falan değiştirmeyin.bu sorun benimde kafamı şişiriyordu.taki bugüne kadar.yetkili servise şanzıman yağını değiştirmek için gittim.direksiyon pompasından gelen sesi çaresizce sordum.servisteki eleman sesi kesebileceğini kesemesse bile çok azalacağını iddaa etti.hemde bunu 5 tl gibi bir maliyete olacağını söyledi.inanmadım ama yap ozaman hocam ne duruyorsun dedim.pompanın oraya takoza benzer peugeot posetli bir parça taktı.arabayı kaldırarak taktı ynlız.arabaya binip çalıştırdığımda şok oldum.o kafamı tırtıklayan ses o kadar azalmıştıki anlatamam.bitmedi ama çok azaldı.rahatsız edecek düzeyde değil.bendeki önceki ses motor sesiniş bastırıyordu.ooh be o sesten kurtuldum darısı başınıza
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun... Resim ekleyebilirsen seviniriz... paylaşım için ayrıca teşekkürler
|
|
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
üstten bakıldığında görülüyormu hiç dikkat etmedim.aracı kaldırarak alttandireksiyon pompasının borularına ait birkaç vidayı çıkarttı ve öyle taktı.eğer gözüküyorsa resimlerini ekleyeceğim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet ıslık gıbı bır ses gelır dıreksıyonu cevırınde.dıreksıyon alt kısmında strafor var ondanda yapar bazen . ama basıt bır seymıs
|
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
reno kangoo da vınlama sesini yağ azalınca yapıyodu,ekleyince kesiyodu ama demkki böylede vınlayabiliyomuş,sorunu çözmene sevindim..
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım arac 2006 307 hdi bu dıreksıyon yagı nereye koyulur ben yerını bulamadımda arkadaslar
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
peugeotun yetkili servisi yaptı.
|
|
uarslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamamda neredeki yetkili servis yaptı. Daha açık adres verirsen seviniriz. Seninde hak vereceğin gibi bütün servislerin kalitesi ve bilgisi aynı değil
|
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
balıkesir merkez çanga otomotiv yaptı arkadaslar
|
|
alpbeyazı
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
o bahsi geçen sesten bende mevcut değil ama "mevcut deil" dedim diye umarım yarın cıkmaz :S
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
elektro servo direksiyon olduğu için pompanın sesi.yetkili servis normal diyor.yani pompa bozuk değil.elektrikli olduğu için ses artmış sadece sesie bu şekilde kesiyorlar |
|
hantsome28
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
bende de direksiyonu çevirirken şoför mahhlinde pedalların alt kısmında bir şey bir yere çarpıyor yada sürtüyor gibi ..ancak belli bir yerde belli bir yer ..acaba nedir...ayaklarımla sürttüğünü anlıyorum hissediyorum...ayaklarımın altından direksiyon ile alakalı bir bağlantı varmıdır.
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
o malzemenin adını bilen varsa yazabilir mi?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hazır konu açılmışken arkadaşlar direksiyon yağı olarak hangi marka ve model kullanıyorsunuz? |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar kimse bilmiyormu direksiyon yağının marka ve cinsini???
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinaline gore: ESSO ATF D PR TOTAL FLUIDE AT42 Ancak hemen hemen butun ATF'ler uyacaktir. |
|
Lion46
1. Vites 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot elektrikli pompa kullanılan modellerinde (207-307-308-407) totalin fluide cinsi yağ kullanılıyor benim bildiğim.
Düzenleyen Lion46 - 01 Ocak 2012 Saat 19:11 |
|
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
|
tolga35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim arkadaşlar..
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |