![]() |
|
ECO-MOD |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam eco mode aracın aküsünü korumak amacıyla yapılmış sanırım.kontak kapatıldıktan 20 dakika sonra araba eco mode a geçerek aracın tüm elektriğini kesiyor ve araçta tekrar marş basılana kadar elektirk verilmemesini sağlıyor bence çok güzel bir sistem açık kalan teyp yüzünden vs. akünün boşalmasını istemeyiz sanırım.devre dışı nasıl bırakılacağını bilmiyorum.ama olduğunu da sanmıyorum.çünki baya bir peugeot forum u okudum ve hiç gözüme çarpmadı.eğer bilen varsa söyler bilgilerimize yeni şeyler ekleriz
|
|
![]() |
|
btn1907 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese merhabalar.Ben 2008 model Peugeot 206 HDI sahibiyim.Aracımı evimin önüne park ettim,daha sonra temizlerken radyoyu açtım,yaklaşık 15-20 dakika sonra radyo ekranında ECO-MOD yazısı çıktı ve radyo açılmadı,forumu araştırdım fakat birşey anlayamadım ECO-MOD sistemini nasıl devre dışı bırakacağım yardım edebilecek var mı? Teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |