![]() |
|
206 + Ses Modifikasyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2010 Saat 09:18 |
Mrb Arkadaşlar Yine Ben :) Hala RC Jant Arıyorum O Ayrı :) Ama şimdi Yeni bir sorunumuz var. eski 2006 model 206'mda ön ve arka kapılarda hoparlör vardı ve fabrika çıkışlı olmasına rağmen çok kaliteli ses veriyordu. şimdiki 206 + da arka kapılarda hoparlör yok. önlerde var oda bi işe yaramıyor bass +2 deyken bört bört ediyor :) şimdi bana hoparlör önerin ön ve arkalar için. önler 165mm arka 130mm. çok sağlam ses cıksın sesi bozmasın. cdçalar kaldırsın anfiye gerek kalmasın :D
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi compenant takımını takarsan tak tok bir bass sesi alınamayacağı, kapı izalosyonlarının pek de sağlıklı olmadığı , illaki anfi-woofer kullanılması gerektiği yönünde birçok cümle geçiyor forumda.
hiç bu konu ile ilgili arama yaptın mı? |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Abim Açıkcası Bakmadım
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sadece kolon dusunuyorsun sanırm ıkı tane sony yada pıoneer al 16 cm 60-80 tl arası tak... yada 4 kanallı bır amfı al 4 kapıya mıd bass baglat . 350 tl malıyetı olur |
|
![]() |
|
Orjinal Cd çalar Destekliyor mu anfiyi. acaba
|
|
![]() |
|
arkasına aparat taktıracaksın 30 tl
Düzenleyen EmRaH - 14 Ağustos 2010 Saat 10:10 |
|
![]() |
|
hımm ankarada önerebileceğiniz bi yer var mı ?
|
|
![]() |
|
Bu arada Şimdi Hatırladım önceki aracıma da böyle bişey düşünmüştüm o aparatı bulamamıştık tamm hatırladım
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
20 TL lik zımbırtı, zaten 4 kablosu var. nereye gitsen bağlarlar. taktıracağın 2 hoparlör. rastgele bir yere gidersin, fiyatta pazarlık yaparsın. çok da ustalık gerektirecek birşey değil. İstanbul da olsaydın ben hallederdim.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Tamam Abi Niye kızıyorsun :/ Cahilliğime ver abi
H-a-d-i : yok kardeşim .neden kızıyım ki ! zaten kızdıklarıma hiç cvp yazmıyorum. Düzenleyen H-a-d-i - 14 Ağustos 2010 Saat 11:13 |
|
2011 206+ 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevirici
![]() |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
206+ arka kapılarında hoparlör olması lazım , en azından benimkinde var , orjinal teyp takılı iken bu 2 hoparlor çalışmıyor ben Pionerr teybimi takmak için söktükten sonra kontrol ettiğimde arkada da hoparlor var idi. :)) Şu anda hepsi çalışıyor.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Evet aracı sıfır aldım daha öncede dediğim gibi orjinal teyp takılı iken ses çıkmıyor idi , kendi teybimi takarken gayri ihtiyari kablo uçlarını denedim ve arka hoparlörlerden ses gelince onlarıda bağladım.
|
|
|
![]() |
|
Alla Alla ben şimdi gittim arka kapılara baktım ama kolon yerleri boş gibi orda beyaz köpük tarzi şey var bak canim sıkıldı şimdi yaa :(
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
köpüğün içindedir 13 cm zaten ufaktır. ince bir ayar yap Birtan bal-fad ayarlarından arkaya ver sesi dene
|
|
![]() |
|
yok ne yaptıysam ses yok :(:(:(
|
|
![]() |
|
peki arkadaşlar şimdi arka kapı kolonlari taktirmak istiyorum.arka kapılarda bağlanti kablosu varmidir ? eğer yoksa nasıl kablo çekecekler oraya? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Eğer hoparlörün yok ise , büyük ihtimal kablosuda yoktur bu işi bilen birine yaptırır isen o kabloları çekmekte sorun yaşamayacaktır. Ama ben yinede hoparlör vardır diye düşünüyorum. :)
|
|
|
![]() |
|
yok 206 + da arka kapılarda hoparlör yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |