|
Yanlış Hoparlör seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2010 Saat 10:44 |
Geçen ay 206 için aldığım hoparlörleri anladımki yanlış almışım... Hiç araştırmadan önlere ve arkalara Pioneer aldım iyi olur diye ama ses çok tiz çıkıyor hiç bas sesi alamıyorum. Aslında var ama eskiler daha iyiydi gibi geliyor.
Şimdi sıkıntım arkalara midbas dediklerinden alsam ses güzel olurmu yoksa önleremi almalıyım bununla ilgili tavsiye edeceğimiz marka model varmı
aldıklarım bunlar;
PIONEER TS-G 1643 R 180 WATT16 CM HOPARLÖR
dileyen varsa cazip rakamlara takasda edebilirim ama önce tavsiyeleriniz bekliyorum...
Bu arada teybimde mp3 çalarlı goldmaster 45 w x4 çıkışı var mış. öyle yazıyor...
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mid takımı sesi farkettirecektir. ama çok da birşey değişeceğini sanma. elindeki hoparlörler de güzel, ama kapının yalıtımından kaynaklı, bass sesi gelmiyor.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hadi , ne yapabilirim bunun için en iyisi arkaya 2 takım oval alsam tavsiye edermisin basit bir amfi bunu çözermi. arkadaşta bir tane harward var çok büyük bişe değil ama 2 takım ovali kaldırır herhelde.
Düzenleyen H-a-d-i - 07 Temmuz 2010 Saat 12:17 |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet Harward 4 çıkışlı ise elbette 2 takım ovalleri kaldırır. ovallerden daha güzel bass alınabilir. kapılardan çok fazla birşey bekleme.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim hadi abi amfiyi ben bağlayabilirmiyim amfinin enerjisini nerden almak gerekir. |
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bağlayabilirsin. teypten anfiye RCA kablosu, aküden anfiye (+) kablosu çekilecek. anfinin nasıl bağlanacağı ile ilgili anlatımlar olmalı sitede. bulamazsan giriş ve çıkış uçlarını gösteren resimlerini çekersen, nerelere hangi kablolar bağlanacak söyleyebilirim. acaba teyp orjinal mi? orjinalse iş biraz zor. toplam 30-40 TL kablo masrafı çıkar. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5738&title=anfi-montaj-hakknda-bilgi Düzenleyen H-a-d-i - 07 Temmuz 2010 Saat 13:19 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Değil abi teyp değişmiş goldmster 45 w x 4 çıkışlı umarım iyi oluır denicem
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam abi. değişmişse daha iyi. sen anfinin resmini çek, ben anlatırım neyi nereye bağlayacağını.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Hüseyin
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iki tane oval işinizi fazlasıyla görucektır..Hadi abim gerekeni yazmış Saygılar..
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam abi amfi gelecek yarın cuma günü resim koyarım.... Eliniz sağlık
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ABİ AMFİ HARWARD HR-N 708 Akşam alacam cihazı 4x150 w mış nbuna güzel bas vuracak ne hoparlör almalıyım çok abartı olmayacak büyük kabin woofer falan istemiyorum o yüzden 4 oval tatmin etmesi lazım ....
|
|
Hüseyin
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pioneer 6985 i önerebilirim kardeşim sana oval istiyorsan. 500 w gücündedir 2 tanesi fazlasıyla tatmin eder merak etme sen
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eski 6985 ler nerde temizini bulabilirmiyim eskiden 2 tane 6985 2 tanede yuvarlak lar vardı 2100 diyesim geliyor ama onlar kafalı olanlarmıydı, neyse onlar olacakki hiç düşünmeden koyarım süper kombine oluyor... 6985 temiz olan varsa alırım zaten
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6985 temizini bulmak imkansız. nerdeyse 10 yıllık ürünler.
A6992 ve A6983 önerebilirim. ayrıca araca MDF pandizot yapılması iyi olacaktır. öncelikle 1 takım, memnun kalınırsa 1 takım daha ilave edilebilir. kafalı olanlar (kubbe gibi) 2150 modelidir. daire ve yassı olanlar E2080 dir. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Media markette geçenlerde Sound Magus da kampanya vardı 110 ytl ye sattıkları mid takımını 80 ytl ye indirmişler bence bir göz at , bak o normal pioneer marka basit hoparlörlerin fiyatına sound magus mid takımı alabilirsin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |