![]() |
|
307 donanımları - yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 Saat 09:48 |
|
Selamlar..307 XT-XR-XS modelleri arasındaki farklar nedir ? 16.000-18.000 TL bütçe ile hangisi daha mantıklı olur.Parça sıkıntısı çekermiyim ve 2.el satış nasıl ? Teşekkürler..
![]() Düzenleyen H-a-d-i - 16 Haziran 2010 Saat 11:43 |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
xt en donanımlı model olduğunu biliyorum sahibinden.com da uygun araçlar var triptonic xr 14.750 mesala satılmış olabilir çok durmaz o bende xr var triptonic 66binde 18e aldım 2003 model
Düzenleyen 06BAHO - 13 Haziran 2010 Saat 09:59 |
||
![]() |
||
|
O sitenin yakın takipçisiyim.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
İnşallah teşekkür ederim :) 2002 modellerde kronik bir problem mi var acaba ? Birde kullanıcıların tavsiyelerine çok ihtiyacım var.Teşekkür ederim :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
almayacağımız aracın kroniklerini boşverelim.
sana sadece 2004 xt veya technoplus tavsiye ediyorum. dijital klimalı olsun. araç durumuna göre 17-19.000 tl eder. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler önerin için ancak sahibinden.com da görüyorumda bütçemin üstünde bu modeller :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
önce paranı cebine koyacaksın. sonra sabah erkenden aracı görmeye giderek ciddiyetini sergileyeceksin. mesajlaşmakla, telefonda pazarlık olmaz. göreceksin ki en az 1000-1500 TL aşağı inecekler. ardından ustana aracı gösterip, beğenirsen noterin yolunu tutacaksın. öğleden sonra kendi aracına binmeye başlayacaksın.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
|
||
![]() |
||
|
Evet haklısınız...
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları
kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler
XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler
XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme
|
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
technoplus modelindede
6 hy görüş paketi yagmur far park sensörü 6 cd çalar radyo cd çalar (xtlerde yok) otm klima 16 inç jant abs gibi donnımları var galiba xtnin bir alt modeli bu
|
||
![]() |
||
|
Yardımlarınız için teşekkürler.
![]() |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Alacaksanız ve imkanınız varsa (yoksa da biraz zorlayarak) XT almanızı öneririm.
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
|
Bende 307 XT modelinde karar kıldım.Bir aksilik yaşanmassa eğer alacağım.Bilgileriniz için herkese çok teşekkür ediyorum.
![]() |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Ben de hepsi var
![]() |
||
![]() |
||
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
Bende 2007 XS var, yağmur sensörü,far sensörü ve 6 lı cd çalar hariç, araçta sizin XT de modelinde olduğunu sölediğiniz tüm özellikler mevcut, onun için siz arac alırken ne olduğuna değil üzerinde ne bulunduğuna dikkat edin..
XS de bulunan bazı özellikler;
16" Alüminyum çelik jant
6 adet hava yastığı
çift yönlü otomatik klima,
gövde renginde tamponlar ve kapı kolları
koltuk altı çekmeceler
torpido soğutucusu
cd çalar+radyo (direksiyondan kumandalı)
yol bilgisayarı
ön ve arka kol dayanakları
kaliteli kumaş döşeme
elektrikli aynalar
ışıklı makyaj aynaları
arkada ve önde 12V priz
açı ayarlı ön koltuklar
sustalı kontak anahtarı
imbolizer
uzaktan kumanda
aracı kilitlediğinizde otamatik kapanan camlar
deri direksiyon
|
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
|
||
![]() |
||
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
ACHTUNG arkadaşım, benim ruhsatta 307 XS 1.6 HDI yazdığı için XS demiştim, Comfort paketinde ne olduğunu bilmiyorum. Ancak XT ile bu arabadaki donanım arasında anladığım kadarıyla Sunrof,6'lı CD çalar, Far sensörü ve Yağmur sensörü farklılığı mevcut..
|
||
![]() |
||
vagabond01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vagabond01
|
2003 model siyah xt var bende de arkadaslar. aracım 123 bın kılometrede ve de sorunsuz. tum bakımlarını yaptım. boyası yok denılecek kadar az. ılgılenen arkadaslar bana ulasabılır 0530 323 78 05
|
||
vagabond01
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |