Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 donanımları - yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9606
Tarih: 02 Ekim 2025 Saat 06:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 donanımları - yardım
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 307 donanımları - yardım
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2010 Saat 09:48
Selamlar..307 XT-XR-XS  modelleri arasındaki farklar nedir ? 16.000-18.000 TL bütçe ile hangisi daha mantıklı olur.Parça sıkıntısı çekermiyim ve 2.el satış nasıl ? Teşekkürler..Gülme

Cevaplar:
Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2010 Saat 09:59
 xt en donanımlı model olduğunu biliyorum  sahibinden.com da uygun araçlar var triptonic xr 14.750 mesala satılmış olabilir çok durmaz o bende xr var triptonic 66binde 18e aldım 2003 model

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2010 Saat 12:38
O sitenin yakın takipçisiyim.Thumbs Up Umarım bende temiz bir 307 sahibi olurum.Gülme

Mesajı Yazan: fatih1903
Mesaj Tarihi: 14 Haziran 2010 Saat 10:01
Orjinalini yazan: BarışCihan BarışCihan Yazdı:

O sitenin yakın takipçisiyim.Thumbs Up Umarım bende temiz bir 307 sahibi olurum.Gülme
hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur ama 307 alıcaksan 2002 model hariç diğer modellerin hepsi en az 17.000 civarı başlar  araç güzel gözükebilir ama bu fiyattan düşükse bi problemi vardır ( şanzıman yada mototrda , kaportaya zaten baktırıcaksın ) DİKKAT etmek lazım !!!

Mesaj Tarihi: 14 Haziran 2010 Saat 18:25
İnşallah teşekkür ederim :) 2002 modellerde kronik bir problem mi var acaba ? Birde kullanıcıların tavsiyelerine çok ihtiyacım var.Teşekkür ederim :)

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 14 Haziran 2010 Saat 18:45
almayacağımız aracın kroniklerini boşverelim.
sana sadece 2004 xt veya technoplus tavsiye ediyorum. dijital klimalı olsun. araç durumuna göre 17-19.000 tl eder.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2010 Saat 10:33
Teşekkürler önerin için ancak sahibinden.com da görüyorumda bütçemin üstünde bu modeller :)

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2010 Saat 11:46
önce paranı cebine koyacaksın. sonra sabah erkenden aracı görmeye giderek ciddiyetini sergileyeceksin. mesajlaşmakla, telefonda pazarlık olmaz. göreceksin ki en az 1000-1500 TL aşağı inecekler. ardından ustana aracı gösterip, beğenirsen noterin yolunu tutacaksın. öğleden sonra kendi aracına binmeye başlayacaksın.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesajı Yazan: fatih1903
Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2010 Saat 21:00
Orjinalini yazan: H-a-d-i H-a-d-i Yazdı:

önce paranı cebine koyacaksın. sonra sabah erkenden aracı görmeye giderek ciddiyetini sergileyeceksin. mesajlaşmakla, telefonda pazarlık olmaz. göreceksin ki en az 1000-1500 TL aşağı inecekler. ardından ustana aracı gösterip, beğenirsen noterin yolunu tutacaksın. öğleden sonra kendi aracına binmeye başlayacaksın.
AYNEN BÖYLE OLUYO :)

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2010 Saat 11:12
Evet haklısınız...

Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2010 Saat 11:19
baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları

kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler

XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler

XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme

Mesajı Yazan: ACHTUNG
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2010 Saat 14:04
technoplus modelindede
6 hy görüş paketi yagmur far park sensörü 6 cd çalar radyo cd çalar (xtlerde yok) otm klima 16 inç jant abs gibi donnımları var galiba xtnin bir alt modeli bu

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2010 Saat 12:07
Yardımlarınız için teşekkürler. Thumbs Up

Mesajı Yazan: Doktor
Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2010 Saat 12:16
Alacaksanız ve  imkanınız varsa (yoksa da biraz zorlayarak) XT almanızı öneririm.

-------------
Doktorlar da modifiye sever... :)

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 13:05
Bende 307 XT modelinde karar kıldım.Bir aksilik yaşanmassa eğer alacağım.Bilgileriniz için herkese çok teşekkür ediyorum.Cool

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 15:51
Orjinalini yazan: ACHTUNG ACHTUNG Yazdı:

technoplus modelindede
6 hy görüş paketi yagmur far park sensörü 6 cd çalar radyo cd çalar (xtlerde yok) otm klima 16 inç jant abs gibi donnımları var galiba xtnin bir alt modeli bu

Ben de hepsi var Confused

Mesajı Yazan: acad
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 12:20
Bende 2007 XS var, yağmur sensörü,far sensörü ve 6 lı cd çalar hariç, araçta sizin XT de modelinde olduğunu sölediğiniz tüm özellikler mevcut, onun için siz arac alırken ne olduğuna değil üzerinde ne bulunduğuna dikkat edin..
XS de bulunan bazı özellikler;

16" Alüminyum çelik jant
6 adet hava yastığı
çift yönlü otomatik klima,
gövde renginde tamponlar ve kapı kolları
koltuk altı çekmeceler
torpido soğutucusu
cd çalar+radyo (direksiyondan kumandalı)
yol bilgisayarı
ön ve arka kol dayanakları
kaliteli kumaş döşeme
elektrikli aynalar
ışıklı makyaj aynaları
arkada ve önde 12V priz
açı ayarlı ön koltuklar
sustalı kontak anahtarı
imbolizer
uzaktan kumanda
aracı kilitlediğinizde otamatik kapanan camlar
deri direksiyon

Mesajı Yazan: ACHTUNG
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 14:21
Orjinalini yazan: acad acad Yazdı:

Bende 2007 XS var, yağmur sensörü,far sensörü ve 6 lı cd çalar hariç, araçta sizin XT de modelinde olduğunu sölediğiniz tüm özellikler mevcut, onun için siz arac alırken ne olduğuna değil üzerinde ne bulunduğuna dikkat edin..

16" Alüminyum çelik jant
6 adet hava yastığı
koltuk altı çekmeceler
torpido soğutucusu
yol bilgisayarı
kaliteli kumaş döşeme
elektrikli aynalar
ışıklı makyaj aynaları
arkada ve önde 12V priz
açı ayarlı ön koltuklar
sustalı kontak anahtarı
imbolizer
uzaktan kumanda
deri direksiyon
07 modellerde xs yok sizin aracınız comfort paketli dir xsler 02 den 05 e kadar var

Mesajı Yazan: acad
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 23:09
Orjinalini yazan: ACHTUNG ACHTUNG Yazdı:

Orjinalini yazan: acad acad Yazdı:

16" Alüminyum çelik jant
6 adet hava yastığı
koltuk altı çekmeceler
torpido soğutucusu
yol bilgisayarı
kaliteli kumaş döşeme
elektrikli aynalar
ışıklı makyaj aynaları
arkada ve önde 12V priz
açı ayarlı ön koltuklar
sustalı kontak anahtarı
imbolizer
uzaktan kumanda
deri direksiyon
07 modellerde xs yok sizin aracınız comfort paketli dir xsler 02 den 05 e kadar var
ACHTUNG arkadaşım, benim ruhsatta 307 XS 1.6 HDI yazdığı için XS demiştim, Comfort paketinde ne olduğunu bilmiyorum. Ancak XT ile bu arabadaki donanım arasında anladığım kadarıyla Sunrof,6'lı CD çalar, Far sensörü ve Yağmur sensörü farklılığı mevcut..

Mesajı Yazan: vagabond01
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 23:06
2003 model siyah xt var bende de arkadaslar. aracım 123 bın kılometrede ve de sorunsuz. tum bakımlarını yaptım. boyası yok denılecek kadar az. ılgılenen arkadaslar   bana ulasabılır     0530 323 78 05

-------------
vagabond01

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net