|
Peugeot 308 stop ederken titreme ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Leader
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 Saat 10:54 |
Arkadaşlar, geçen hafta 2008 1.6 HDI 110 hp 308 aldık, caddy vardı onu sattık, onda hiç stop ederken titreme yoktu, bende megane II HB var, onda da aynı şekilde çalıştırıp stop ederken hiç anlaşılmıyor bile, fakat 308 stop ederken bi titreme yapıyor, araba harika bir araba çok beğendim, aldığımız yer volandan diye düşündü, volan değişti, hala aynı titreme devam ediyor, bu sorunla karşılaşıp çözebilen arkadaşlarımız varmı ? varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim, herkese iyi forumlar, teşekkürler
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
motor kulaklarina baktiniz mi ?
|
|
Leader
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot yedek parça satıcısı arkadaşımada anlattım durumu, oda motor kulakları gevşemiş olabilir dedi, onlarada baktıracağım, Teşekkür ederim. |
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
yazik, bosuna volant icin para verdiniz öyleyse.
Ben olsam parami geri isterdim |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mnotor kulaklarında sorun olacagını sanmıyorum motorun ordan bır kapak v.s gıbı bır sey cıkmıstır o ses yapıyordur ona bı bak ..
2.sıcı motoru tıtretıyor evet bende de var bu belkı dedıgınzı gıbı motor kulaklarında ama ben baktırdım herhangı bır sey cıkmaıd kulaklarda .. bakan ustanın demeısne gore motoru kasmadan kapatıyor yanı sallamadan bıraksa catlama v.s olabılır genısleyerek ıstop edıyor herhangı bır sorun cıkarmaz merak tme |
|
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Kusura bakmayin ama, usta halt etmis, sadece bazi HDI'lerde mi genisleme yapiyormus. Motor kulaklari disaridan bakma ile bazen anlasilmaz, icinden catlak olusur, yükteykende belli olmaz |
|
Leader
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok volant'a biz para vermedik, arabayı aldığımız yer değiştirdi, ama internette araştırdım, çoğu kişide bu titreyerek stop etme durumu var, |
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Motor kulaklarına baktırmanızı eğer arıza orada değilse düşük bir ihtimal de olsa enjektörleri kontrol ettirmenizi öneririm.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
radyatorun uzerınde sagda ve solda ıkı tane plastık vıda gıbı onları sıkan seyler var .. onlara bak gevsemıs ıse sık .. rayator sallanma yapıyor olabılır
|
|
Leader
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet motor kulaklarınada baktıracağım, enjektörlerle alakası olacağını sanmıyorum çünkü arabanın kasayı sallıyor. |
|
Leader
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seyir halinde sorun yok, çalıştırırkende sorun yok ama arabayı stop ederken titreme oluyor belirgin şekilde. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam seyır halınde demedım zaten ben :)
kaputu ac bak tam onunde goreceksın |
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim arada da oluyor stop ederken titreme, HDI'ler sanıyorum genellikle aynı..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya motor kulagı yada şaseye baglanan kulakta sorun var
|
|
peugeot sport
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |