Peugeot 308 stop ederken titreme ?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 308 T7 (2008-2013)
Forum Tanımlaması: Peugeot 308 'in 2008'de üretimine başlanmış 2013 sonrasıda yeni versiyonu çıkmıştır ve X08 serisi Peugeot modellerinin ilkidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9462
Tarih: 24 Kasım 2024 Saat 15:28 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Peugeot 308 stop ederken titreme ?
Mesajı Yazan: Leader
Konu: Peugeot 308 stop ederken titreme ?
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 10:54
Arkadaşlar, geçen hafta 2008 1.6 HDI 110 hp 308 aldık, caddy vardı onu sattık, onda hiç stop ederken titreme yoktu, bende megane II HB var, onda da aynı şekilde çalıştırıp stop ederken hiç anlaşılmıyor bile, fakat 308 stop ederken bi titreme yapıyor, araba harika bir araba çok beğendim, aldığımız yer volandan diye düşündü, volan değişti, hala aynı titreme devam ediyor, bu sorunla karşılaşıp çözebilen arkadaşlarımız varmı ? varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim, herkese iyi forumlar, teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Long Beach
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 11:06
motor kulaklarina baktiniz mi ?
------------- 1- Ucuza alan iki kere alir 2- Calisiyorsa kurcalama 3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez. 4- Özür dilemeyi bilmiyorsan kimseyle kavga/tartismaya girme.
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 12:24
Long Beach Yazdı:
motor kulaklarina baktiniz mi ?
|
Peugeot yedek parça satıcısı arkadaşımada anlattım durumu, oda motor kulakları gevşemiş olabilir dedi, onlarada baktıracağım, Teşekkür ederim.
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 12:46
yazik, bosuna volant icin para verdiniz öyleyse. Ben olsam parami geri isterdim
------------- 1- Ucuza alan iki kere alir 2- Calisiyorsa kurcalama 3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez. 4- Özür dilemeyi bilmiyorsan kimseyle kavga/tartismaya girme.
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 12:49
mnotor kulaklarında sorun olacagını sanmıyorum motorun ordan bır kapak v.s gıbı bır sey cıkmıstır o ses yapıyordur ona bı bak ..
2.sıcı motoru tıtretıyor evet bende de var bu belkı dedıgınzı gıbı motor kulaklarında ama ben baktırdım herhangı bır sey cıkmaıd kulaklarda ..
bakan ustanın demeısne gore
motoru kasmadan kapatıyor yanı sallamadan bıraksa catlama v.s olabılır genısleyerek ıstop edıyor herhangı bır sorun cıkarmaz merak tme
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 12:52
EmRaH Yazdı:
mnotor kulaklarında sorun olacagını sanmıyorum motorun ordan bır kapak v.s gıbı bır sey cıkmıstır o ses yapıyordur ona bı bak ..
2.sıcı motoru tıtretıyor evet bende de var bu belkı dedıgınzı gıbı motor kulaklarında ama ben baktırdım herhangı bır sey cıkmaıd kulaklarda ..
bakan ustanın demeısne gore
motoru kasmadan kapatıyor yanı sallamadan bıraksa catlama v.s olabılır genısleyerek ıstop edıyor herhangı bır sorun cıkarmaz merak tme
|
Kusura bakmayin ama, usta halt etmis, sadece bazi HDI'lerde mi genisleme yapiyormus. Motor kulaklari disaridan bakma ile bazen anlasilmaz, icinden catlak olusur, yükteykende belli olmaz
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 14:27
Long Beach Yazdı:
yazik, bosuna volant icin para verdiniz öyleyse. Ben olsam parami geri isterdim
|
yok volant'a biz para vermedik, arabayı aldığımız yer değiştirdi, ama internette araştırdım, çoğu kişide bu titreyerek stop etme durumu var,
|
Mesajı Yazan: İsmailAteş
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 14:54
Motor kulaklarına baktırmanızı eğer arıza orada değilse düşük bir ihtimal de olsa enjektörleri kontrol ettirmenizi öneririm.
------------- Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 15:18
radyatorun uzerınde sagda ve solda ıkı tane plastık vıda gıbı onları sıkan seyler var .. onlara bak gevsemıs ıse sık .. rayator sallanma yapıyor olabılır
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 16:13
İsmailAteş Yazdı:
Motor kulaklarına baktırmanızı eğer arıza orada değilse düşük bir ihtimal de olsa enjektörleri kontrol ettirmenizi öneririm. |
evet motor kulaklarınada baktıracağım, enjektörlerle alakası olacağını sanmıyorum çünkü arabanın kasayı sallıyor.
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 16:14
EmRaH Yazdı:
radyatorun uzerınde sagda ve solda ıkı tane plastık vıda gıbı onları sıkan seyler var .. onlara bak gevsemıs ıse sık .. rayator sallanma yapıyor olabılır
|
seyir halinde sorun yok, çalıştırırkende sorun yok ama arabayı stop ederken titreme oluyor belirgin şekilde.
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 16:17
tamam seyır halınde demedım zaten ben :)
kaputu ac bak tam onunde goreceksın
|
Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2010 Saat 12:22
Benim arada da oluyor stop ederken titreme, HDI'ler sanıyorum genellikle aynı..
------------- En iyisi senin olandır
|
Mesajı Yazan: bbcb
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2010 Saat 13:47
ya motor kulagı yada şaseye baglanan kulakta sorun var
------------- peugeot sport
|
|