![]() |
|
206 Xt Hareret sürekli 90ın Üzerinde ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı konu o kadar çok tartışıldıki forumda, sanıyorum söylenecek hiç bir şey kalmadı. Bence eski konuları tarayıp aracınız durumunun normal olup olmadığına karar vererek, değilse tamir ettirin, Geçmiş olsun..
Düzenleyen t@lip - 28 Mayıs 2010 Saat 08:45 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
En son antifiriz Araca 7bin Km önce konulmuş Aracın Ek su Kısmını Yavaş Yavaş açtığmda Hareret 110 Derecedeydi hararet bayağı kahverenki bir su fışkırdı kapattım geri ancak sabah açtım suda eksilme yok fakat çamur gibi bir su var resmen Radyatör sanırım yeni değiştirilmiş tıkanma olacağını sanmıyorum Ancak Devirdayim de bir proble olabilir mi acaba
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Radyatöre yakın zamanda antifiriz koydunuz mu... Yada kışın konulan antifiriz radyatör içindeki kir pas kireci çözmüş tıkamış olabilir... Doğal olarak soğutma sıvısıda tıkanmış kanallardan rahat geçiş yapamayacağı için hararet bir miktar yükseliyor olabilir... Şöylede anlayabilirsin eğimli bir yolda boşa atarsın araç hızını alır hararet 70 dereceye kadar düşüyorsa sorun yok. Düşmüyorsa 90 derecede sabit kalıyorsa radyatör müşür termostatı gözden geçirmende yarar var... İhmal etme...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Daha önce bu konuyla ilgili yorumlar vardı sitede biraz araştır. Fikir alabilirsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce P 206 Xt Aldım 1.6 110 hp Yanlız Arabanın harereti sürekli 90 ın üzerinde çoğu zaman 100 de Hatta dün kızılay trafiğinde 110 a kadar çıktı bir ustaya gösterdim normal dedi 98 de fan açıyormuş peugeot lar ama bu kadar yüksek olması beni telaşlandırıyor Ne yapayım sizce suyuna baktım çamur gibi kahverengi resmen antifirizli suymuş Ne yapmam lazım ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |