|
206 model donanımları |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ama kumandadan cam kaldırma modülü sonradan takılmıştır mutlaka cd olayıda sonradan eklemedir ben far sensörü 2001den sonra başlıyor biliyordum 2000 modeldede varmış bu arada bendede yağmur sensörü var
|
||
ozaann
|
||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla HDI ler pekte standart degil benimki s16 kasa yol bilgisayari far sensoru yagmur sensoru abs esp on-arka disk fren 6yada 8 hava yastigi olucak tam emin degilim fap 16 celik jant digital klima aklima gelenler bunlar |
||
|
||
kitay
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim araç 2004 206 1.4 hdı xt far sensörü
yagmur sensörü
abs
esp
hidrolik dressiyon
klima
4 airbag
aynalar ıstmalı
imoblyzer
ön arka koltuklar kafalık
radyo kaset çalar koldan kontrol
ayarlanabilir fonksiyonel dreksiyon
|
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
bahadirck
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahadirck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
benimkide 2005 peugeot 206 x-design :) hiç bişey yok
diğer modellerden tek farkı döşemeler ve koltuklar tek eksiği ön tamponda sis farı yok feeline a bakıyorum sis farı var diğerleri yok bu peugeot böyle birine koyduğunu diğerine koymuyo 10-15 tane model üretiyo ama en güzelleride quiksilver , gti , RC , lorand garros :):):) en doluları bunlar quiksilver modelinin tamponları ve yan çitaları plastik değil |
||
YANLIŞ ATA OYNAMA , AT TEPER KUPON YATIRTIR.GELME BAŞKASININ GAZINA MOTOR BOĞDURUR , PİSTON SARDIRIR...
|
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
|
2004 206sw 1.4hdi x-line uzaktan kumanda ön camlar otomatik 2 airbag YARI DERİ KOLtuk önlerde component arkalarda normal hoparlör kapılarda klima olmayanlar 8 airbag sounrof dijital klima vb |
||
muhlisoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende de 2005 XT modeli var aracın içinde 8 farklı yerde airbag yazıyo ama serviste hiç bi araçta 8 tane airbag olmadığı maksimum 6 airbag olduğu söylendi bizdeki modellerde de 6 airbag varmış bilginize |
||
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim bildğimde dizelde en donnımlı feline,tek kapıda rc,4 kapı benzinlide rolan
|
||
Melih
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim aracım 99 model xt 2 airbag - yarı deri koltuk-yagmur sensoru-far sensoru - 2 cam oto
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
206 da 8 airbag yok arkadaşlar 6 adet var en fazla.
|
||
SahinGün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu konuda anlaşılan kesin bir karar varamadık çunku belli bir standart yok araçlarda... Abs çoğu markada ya vardır ya yoktur, ama pug abs yi bile ezelden opsiyenel koymuş.. Sahibinden 2006 model bir araçla görüştüm abs yok diyor.. Şaşırtıcı.. Bu konuda çok üzülüyorum. Sanırım araç bakarken donanımı artık ikinci plana atmanın zamanı geldi Peuget'ta...
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
|
benim aracımda 2006 model x-design hdi ne çelik jant ne abs ne sensör ne elektirikli dikiz aynası hiç bişe yokk :))
ama arabamı çoook seviyorum 50 tl lik mazot koy 350-400 km gez ..
|
||
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
||
ACHTUNG
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ehliyetimi ilk aldığımda
206nın colorline diye modelini almıştık bayinin dediğine göre özel serimiş
colorlinede
2 hava yastığı
özel koltuk döşemesi
klima
ön elektrikli camlar vs vs gibi donanımları vardı ayrıca sadece 3 renk vardı
şeytan kırmızı
mavi ve griydi
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 hdi x-design donanımları
Sürücü ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme Kapı içi koruyucu destekler Immobilizer (Kodlu marş sistemi) Uzaktan kumandalı merkezi kilit Halojen farlar Far yükseklik ayarı Farlar açık unutulduğunda sesli uyarı 3. stop lambası Arka sis lambası Çift açılı sürücü dış dikiz aynası Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri Aktif gergili arka emniyet kemerleri Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Manuel Klima Arka cam sileceği Elektrikli ön camlar Renkli camlar Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD) Aydınlatmalı ibreler 206 hdi x-design teknik özellikleri Silindir Hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (hp) 70 Maksimum güç (devir dakika) 4000 Maksimum tork (Nm) 160 Maksimum tork (devir dakika) 1750 Performans Maksimum hız (km/s) 168 0-100 km/s hızlanma (sn) 13,2 Yakıt tüketimi Şehir dışı yakıt tüketimi (lt/100 km) 3,6 Şehir içi yakıt tüketimi (lt/100 km) 5,5 Karma yakıt tüketimi (lt/100 km) 4,3 aracımın özellikleri bunlar diğer 206ları pek araştırmadım. Düzenleyen GökhaN - 02 Temmuz 2010 Saat 14:21 |
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
benim de merak ettiğim bir konuydu. peugeot müşteri hizmetlerine hangi modellerin hangi özellikleri olduğunu sorduğum bir mail atmıştım. hatta iki kere yolladım. iki hafta kadar oluyor hala bir cevap yok. çok detaylı olduğu için düşünüyolar hala heralde. :)
|
||
|
||
SahinGün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
ok. dönerlerse tabiki paylaşacağım.. |
||
|
||
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim aracım 2005 feline hdi
8 hava yastığı cd çalar 4 cam otomatik arka koltuk kafalıkları rc ön tampon sis farı beyaz zemin gösterge spor koltuk far sensörü yağmur sensörü immobilizer elektronik dikiz aynaları dijital klima ve daha aklıma gelmeyen bir çok özellik :) tek eksiği çelik jant ve yol bilgisayarı.. |
||
206 feline 1.4hdi
|
||
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
|
2004 xt hdı kullanıyorum
abs
immo
8hava yastığı
far sensörü
yağmur sansörü
sunrof
deri kumaş koltuk
cd çalar
öncamlar elektirikli
uzaktan kumanda
arka koltuk balkışları
far yükseklik ayarı
3 adet stop lambası
aynalar elektirikli
sürücü koltuğu yükseklik ayarı
manuel klıma
arka cam silgeci
hidrolik direksiyon
direksiyondan cd çalar kumandası
direksiyon yükseklik ayarı
|
||
ozeronut
1. Vites 17 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2011 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2005 1.4 hdi x-line
2 cam otomatik klima abs çift havayastığı ayarlanabilir hidrolik direksiyon yükseklik ayarlı sürücü koltuğu immobilizer u.k merkezi kilit hıza duyarlı silecekler direksiyondan kumandalı radyo-kasetçalar 80.000km den sonra otomatik soyulan direksiyon simidi Düzenleyen ozeronut - 19 Nisan 2012 Saat 01:09 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |