206 model donanımları
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9096
Tarih: 23 Kasım 2024 Saat 00:31 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 model donanımları
Mesajı Yazan: SahinGün
Konu: 206 model donanımları
Mesaj Tarihi: 03 Mayıs 2010 Saat 19:30
Site içerisinde dolaştım ama bulamadım...
piyasada bir çok 206 var, xt xs feline desire roland hdi look x-desing x-line vs... öyle sanıyorum ki her birinin birbirinden farklı ve eksi artıları var, sizden ricam modellerin donanım özellikleri yazan bir döküman, makale varmı?
Paylaşabilirseniz çok sevinicem tşkler şimdiden..
------------- Şahin Gündoğan QuiK_
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 03 Mayıs 2010 Saat 20:14
tam olarak bilen varsa paylaşırsa bende çok sevinirim.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesaj Tarihi: 03 Mayıs 2010 Saat 23:43
up!
|
Mesajı Yazan: fourus_06
Mesaj Tarihi: 03 Mayıs 2010 Saat 23:50
bu kadar modelin detayını servisler bile pek iyi bilmiyordur diye düşünüyorum.umarım forumda yardımcı olacak birini bulabilirsiniz.
------------- http://img695.imageshack.us/i/dsc01933000000000000000.jpg/" rel="nofollow">
|
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 03 Mayıs 2010 Saat 23:53
Bulunursa çok faydalı bir döküman olur.
-------------
01 COA 084 ARh(+)
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 01:06
Arkadaşlar başka markalı araçlarda model uzantısına göre öyle değişiklikler söz konusu ancak bizim araçlarda kesin birşey söylemek imkansız söyleki;
örnek veriyorum sıfır aracı alırken bunlar olabilir ancak olmayabliyorda xt tipinde 6 hava yastığı, abs, sunroof, sis farı, hidrolik direksiyon,immo, vs., yazar ama nasıl oluyorsa sıtandart olmuyor sanırım opsiyonel benim aracım xt abs yok sunroof yok 2 hava yastığı var ön camalr otomatik baska bir xt de bunlar var ama sis farı yok 4 cam otomatik 4 hava yastığı var tek kesin olan xs tek kapı, xt 4 kapı, cc cabrio, rc racing diyebilirim
yani kısacası uzantıya göre bir standart yok tabi bu benim gördüğüm vede görüşüm yada ikinci el alımlarda bir önceki sahibi arıza yapan parcayı tamir ettirmek yerine sildiriyor da olabilir ama en kuru en donanımsız bir pug ne araçları kaç kere cebinden çıkartır o da bi gerçek
|
Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 01:07
bildiğim kadarıyla XT modeli biraz donanımlı 8 aırbag sunroof kapı döşemeleri ve koltuk döşemeleride farklı.
------------- 206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 01:27
deniz_206 Yazdı:
bildiğim kadarıyla XT modeli biraz donanımlı 8 aırbag sunroof kapı döşemeleri ve koltuk döşemeleride farklı. |
bende diyorumki benim aracımda XT aracımda olanlar
1 hirolik direksiyon
2 sis farı
3 immo
4 2 cam oto matik
5 2 airbag
olmayanlar
1 8 airbag
2 sunroof
3 abs
4 cd calar
5 4 cam otomatiği
6 kumandadan cam kapatma
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 01:31
pug bazen kafa karıştırıyo işte ama xt modeli özellikleri benim saydığım senin araç eski model olabilir 2001 2003 arası falanmı.
0535 648 84 68
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 01:36
evet 2001 mod ama aynı modelde daha fazla yada daha değişik özellikte xt ler mevcut :)
|
Mesajı Yazan: Long Beach
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 01:49
Ayni seri ( 106 - 206 -306 - ... v.s) kasa ayni olmak üzere, motor ve aksesuardan dolayi, o isimleri aliyorlar. Birinde kumas dösemeler, digerinde deri ve sunroof mesela.. Peugeot ayni serinin cok farkli cesitlerini yapiyor. Bir zamanlar Golflerde öyle idi. Pink Floyd, Aida, Rolling Stones ... v.s gibi.
Peugeotlarda en donanimli olani Roland Garros, yesil renktedir. Fransa acik tenis turnuvasinin adidir "Roland Garros" Amblemide yesil oldugundan Pug.larida yesil .
------------- 1- Ucuza alan iki kere alir 2- Calisiyorsa kurcalama 3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez. 4- Özür dilemeyi bilmiyorsan kimseyle kavga/tartismaya girme.
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 02:15
kundun Yazdı:
Arkadaşlar başka markalı araçlarda model uzantısına göre öyle değişiklikler söz konusu ancak bizim araçlarda kesin birşey söylemek imkansız söyleki;
örnek veriyorum sıfır aracı alırken bunlar olabilir ancak olmayabliyorda xt tipinde 6 hava yastığı, abs, sunroof, sis farı, hidrolik direksiyon,immo, vs., yazar ama nasıl oluyorsa sıtandart olmuyor sanırım opsiyonel benim aracım xt abs yok sunroof yok 2 hava yastığı var ön camalr otomatik baska bir xt de bunlar var ama sis farı yok 4 cam otomatik 4 hava yastığı var tek kesin olan xs tek kapı, xt 4 kapı, cc cabrio, rc racing diyebilirim
yani kısacası uzantıya göre bir standart yok tabi bu benim gördüğüm vede görüşüm yada ikinci el alımlarda bir önceki sahibi arıza yapan parcayı tamir ettirmek yerine sildiriyor da olabilir ama en kuru en donanımsız bir pug ne araçları kaç kere cebinden çıkartır o da bi gerçek |
Bende bu yüzden merak etmiştim bu olayı, çünkü Feline en dolusudur diyorlar ama bakıyorum donanımlara diğerlerinden daha düşük sanırım biz değerlendirmeyi yanlış yapıyoruz... bakalım bunların üzerine elinde olan ya da araştıran biri varsa umarım paylaşır... çünkü ben 1 haftadır filan aradım böyle birşeyi, neyse bakalım daha bilgili arkadaşlar cvplayacaklardır saygılar..
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 02:32
ben aldıktan sonra araştıdım ama malesef bi sonuç yok. Başta önemli olan tipik özelliklere bakıp sonra donanımına bakacak, kafana yatarsa ve bütcene uyarsa alacaksın mesela öcelikle 2 yada 4 kapı ve renk sonra donanım :)) başka çağresi yok!
|
Mesajı Yazan: ozaannn
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 05:51
Bende xt kullanıyorum 2000 model 90 beygir 8 valf 2001 modelleri 16 valf üretilmiş 8 valf olduğu için düşük devirlerde biraz cansız kalıyor titreme yapıyor araç fakat 3 bin devirden sonra işte ben pejoyum diyor Ekstra özellikleri ABS, 2 HAVA YASTIĞI, İMMO, OTOMATİK ÖN CAMLAR, SİS FARI, YARI DERİ KOLTUK, SUNROOF, HİDROLİK DİREKSİYON, UZAKTAN KUMANDA, YOLCU KOLTUĞU ALTI SAKLAMA GÖZÜ Bende alırken çok araştırdım en dolu modeli rolland gallos ama sadece yeşil renkte üretilmiş renkten tutmadığım için almadım ondan sonra gelen tabi 1,6 motor seçenekleri içerisinde XT ve ben gayet memnunum arabada tek hoşuma gitmeyen plastik değilde cam farların olması ben XT yi tavsiye ederim hele birde 2001 modeli olursa çünkü 16 valf oluyor
------------- ozaann
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 09:16
ozaannn Yazdı:
Bende xt kullanıyorum 2000 model 90 beygir 8 valf 2001 modelleri 16 valf üretilmiş 8 valf olduğu için düşük devirlerde biraz cansız kalıyor titreme yapıyor araç fakat 3 bin devirden sonra işte ben pejoyum diyor Ekstra özellikleri ABS, 2 HAVA YASTIĞI, İMMO, OTOMATİK ÖN CAMLAR, SİS FARI, YARI DERİ KOLTUK, SUNROOF, HİDROLİK DİREKSİYON, UZAKTAN KUMANDA, YOLCU KOLTUĞU ALTI SAKLAMA GÖZÜ Bende alırken çok araştırdım en dolu modeli rolland gallos ama sadece yeşil renkte üretilmiş renkten tutmadığım için almadım ondan sonra gelen tabi 1,6 motor seçenekleri içerisinde XT ve ben gayet memnunum arabada tek hoşuma gitmeyen plastik değilde cam farların olması ben XT yi tavsiye ederim hele birde 2001 modeli olursa çünkü 16 valf oluyor
|
Bende 2000 XT kullanıyorum arkadaşım bende sunroof ve yarı deri koltuk yok diğer özellikler var :))) Bu modellerin bir standardı yokmu yaa :))
|
Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 10:11
Benim aracımda 2005 XT
Olanlar.
8 hava yastığı
uzaktan kumanda
ön camlar otomatik
sis farı
yağmur sensörü
far sensörü
yol bilgisayarı
cd çalar
5 li cd changer(servisinde opsiyonal takılmış)
1.4 16v 80 beygir.
Olmayanlar:
Sunroof
Yarı deri koltuk
çelik jant. (206 çelik jantı kendim sonradan taktım)
kumandadan cam kaldırma
evet dendiği gibi standart değiller
|
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 14:23
demekki 8 aırbag eskilerde yok.
0535 648 84 68
|
Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 16:19
2004 ve üzeri XT modellerde farklı olarak; 8airbag cd'li teyp mevcut... 2003 sonu altı modellerde; 4 airbag yol bilgisayarı 4 tekerlekte disk fren (1,6 16v motorda) abs ebd sis farı ön cam otomatiği far sensörü yağmur sensörü elektrikli ayarlanabilir dizik aynaları ve diğer bilinen özellikler (hidrolik direksiyon vs.vs.)
------------- Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh -
|
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 21:28
HDI'lar standart sanırım:)
-------------
01 COA 084 ARh(+)
|
Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2010 Saat 08:01
hayır benim aracım 2005 ama teyp kasetli. Torpidoda opsiyonel olarak 5 li cd changer var.
|
Mesajı Yazan: ozaannn
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2010 Saat 12:33
Ama kumandadan cam kaldırma modülü sonradan takılmıştır mutlaka cd olayıda sonradan eklemedir ben far sensörü 2001den sonra başlıyor biliyordum 2000 modeldede varmış bu arada bendede yağmur sensörü var
------------- ozaann
|
Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2010 Saat 22:30
dynamic82 Yazdı:
HDI'lar standart sanırım:)
|
valla HDI ler pekte standart degil benimki s16 kasa yol bilgisayari far sensoru yagmur sensoru abs esp on-arka disk fren 6yada 8 hava yastigi olucak tam emin degilim fap 16 celik jant digital klima
aklima gelenler bunlar
-------------
|
Mesajı Yazan: kitay
Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2010 Saat 00:56
benim araç 2004 206 1.4 hdı xt
far sensörü
yagmur sensörü
abs
esp
hidrolik dressiyon
klima
4 airbag
aynalar ıstmalı
imoblyzer
ön arka koltuklar kafalık
radyo kaset çalar koldan kontrol
ayarlanabilir fonksiyonel dreksiyon
------------- 34 KİTAY 18
2004 206 HDI
XT
|
Mesajı Yazan: bahadirck
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2010 Saat 19:08
benimkide 2005 peugeot 206 x-design :) hiç bişey yok
diğer modellerden tek farkı döşemeler ve koltuklar
tek eksiği ön tamponda sis farı yok
feeline a bakıyorum sis farı var diğerleri yok
bu peugeot böyle birine koyduğunu diğerine koymuyo 10-15 tane model üretiyo
ama en güzelleride quiksilver , gti , RC , lorand garros :):):) en doluları bunlar
quiksilver modelinin tamponları ve yan çitaları plastik değil
------------- YANLIŞ ATA OYNAMA , AT TEPER KUPON YATIRTIR.GELME BAŞKASININ GAZINA MOTOR BOĞDURUR , PİSTON SARDIRIR...
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2010 Saat 21:38
2004 206sw 1.4hdi x-line
uzaktan kumanda ön camlar otomatik 2 airbag YARI DERİ KOLtuk önlerde component arkalarda normal hoparlör kapılarda klima
olmayanlar 8 airbag sounrof dijital klima vb
|
Mesajı Yazan: muhlisoz
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2010 Saat 13:41
BuRÇaK Yazdı:
Benim aracımda 2005 XT
Olanlar.
8 hava yastığı
uzaktan kumanda
ön camlar otomatik
sis farı
yağmur sensörü
far sensörü
yol bilgisayarı
cd çalar
5 li cd changer(servisinde opsiyonal takılmış)
1.4 16v 80 beygir.
Olmayanlar:
Sunroof
Yarı deri koltuk
çelik jant. (206 çelik jantı kendim sonradan taktım)
kumandadan cam kaldırma
evet dendiği gibi standart değiller |
bende de 2005 XT modeli var aracın içinde 8 farklı yerde airbag yazıyo ama serviste hiç bi araçta 8 tane airbag olmadığı maksimum 6 airbag olduğu söylendi bizdeki modellerde de 6 airbag varmış bilginize
------------- Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4
Adana
1986
|
Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2010 Saat 14:06
benim bildğimde dizelde en donnımlı feline,tek kapıda rc,4 kapı benzinlide rolan
|
Mesajı Yazan: Melih
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2010 Saat 18:39
benim aracım 99 model xt 2 airbag - yarı deri koltuk-yagmur sensoru-far sensoru - 2 cam oto
|
Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2010 Saat 19:54
206 da 8 airbag yok arkadaşlar
6 adet var en fazla.
|
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 02:00
Bu konuda anlaşılan kesin bir karar varamadık çunku belli bir standart yok araçlarda... Abs çoğu markada ya vardır ya yoktur, ama pug abs yi bile ezelden opsiyenel koymuş.. Sahibinden 2006 model bir araçla görüştüm abs yok diyor.. Şaşırtıcı.. Bu konuda çok üzülüyorum. Sanırım araç bakarken donanımı artık ikinci plana atmanın zamanı geldi Peuget'ta...
|
Mesajı Yazan: arifziyaar
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 11:48
benim aracımda 2006 model x-design hdi ne çelik jant ne abs ne sensör ne elektirikli dikiz aynası hiç bişe yokk :))
ama arabamı çoook seviyorum 50 tl lik mazot koy 350-400 km gez ..
------------- 2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü
|
Mesajı Yazan: ACHTUNG
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 14:03
ehliyetimi ilk aldığımda
206nın colorline diye modelini almıştık bayinin dediğine göre özel serimiş
colorlinede
2 hava yastığı
özel koltuk döşemesi
klima
ön elektrikli camlar vs vs gibi donanımları vardı ayrıca sadece 3 renk vardı
şeytan kırmızı
mavi ve griydi
|
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 14:20
206 hdi x-design donanımları
Sürücü ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme Kapı içi koruyucu destekler Immobilizer (Kodlu marş sistemi) Uzaktan kumandalı merkezi kilit Halojen farlar Far yükseklik ayarı Farlar açık unutulduğunda sesli uyarı 3. stop lambası Arka sis lambası Çift açılı sürücü dış dikiz aynası Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri Aktif gergili arka emniyet kemerleri Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Manuel Klima Arka cam sileceği Elektrikli ön camlar Renkli camlar Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD) Aydınlatmalı ibreler
206 hdi x-design teknik özellikleri
Silindir Hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (hp) 70 Maksimum güç (devir dakika) 4000 Maksimum tork (Nm) 160 Maksimum tork (devir dakika) 1750
Performans Maksimum hız (km/s) 168 0-100 km/s hızlanma (sn) 13,2
Yakıt tüketimi Şehir dışı yakıt tüketimi (lt/100 km) 3,6 Şehir içi yakıt tüketimi (lt/100 km) 5,5 Karma yakıt tüketimi (lt/100 km) 4,3
aracımın özellikleri bunlar diğer 206ları pek araştırmadım.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 14:39
SahinGün Yazdı:
Bu konuda anlaşılan kesin bir karar varamadık çunku belli bir standart yok araçlarda... Abs çoğu markada ya vardır ya yoktur, ama pug abs yi bile ezelden opsiyenel koymuş.. Sahibinden 2006 model bir araçla görüştüm abs yok diyor.. Şaşırtıcı.. Bu konuda çok üzülüyorum. Sanırım araç bakarken donanımı artık ikinci plana atmanın zamanı geldi Peuget'ta... | 2010 206+ da abs yok opsiyon olarak bile yok onuda geçelim direksiyon ayarı yok hatta kimisinde uzaktan kumandalı anahtar bile yok
------------- 2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 16:12
benim de merak ettiğim bir konuydu. peugeot müşteri hizmetlerine hangi modellerin hangi özellikleri olduğunu sorduğum bir mail atmıştım. hatta iki kere yolladım. iki hafta kadar oluyor hala bir cevap yok. çok detaylı olduğu için düşünüyolar hala heralde. :)
-------------
|
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 16:38
AydınBeyol Yazdı:
benim de merak ettiğim bir konuydu. peugeot müşteri hizmetlerine hangi modellerin hangi özellikleri olduğunu sorduğum bir mail atmıştım. hatta iki kere yolladım. iki hafta kadar oluyor hala bir cevap yok. çok detaylı olduğu için düşünüyolar hala heralde. :)
|
Bende yazmıştım bu tarz bir mail ama bana da dönmediler, eğer olurda dönerlerse paylaşırsan yararlı olacaktır mutlaka, Benim en çok gördüğüm 2006 modeldi ama 2010 model bir araçta Abs seçeneğinin opsiyonel olması beni daha da çok şaşırttı yapma be Pug...
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 16:45
SahinGün Yazdı:
AydınBeyol Yazdı:
|
Bende yazmıştım bu tarz bir mail ama bana da dönmediler, eğer olurda dönerlerse paylaşırsan yararlı olacaktır mutlaka, Benim en çok gördüğüm 2006 modeldi ama 2010 model bir araçta Abs seçeneğinin opsiyonel olması beni daha da çok şaşırttı yapma be Pug... |
ok. dönerlerse tabiki paylaşacağım..
-------------
|
Mesajı Yazan: murtycan
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2010 Saat 12:46
benim aracım 2005 feline hdi 8 hava yastığı cd çalar 4 cam otomatik arka koltuk kafalıkları rc ön tampon sis farı beyaz zemin gösterge spor koltuk far sensörü yağmur sensörü immobilizer elektronik dikiz aynaları dijital klima
ve daha aklıma gelmeyen bir çok özellik :) tek eksiği çelik jant ve yol bilgisayarı..
------------- 206 feline 1.4hdi
|
Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2010 Saat 13:51
2004 xt hdı kullanıyorum
abs
immo
8hava yastığı
far sensörü
yağmur sansörü
sunrof
deri kumaş koltuk
cd çalar
öncamlar elektirikli
uzaktan kumanda
arka koltuk balkışları
far yükseklik ayarı
3 adet stop lambası
aynalar elektirikli
sürücü koltuğu yükseklik ayarı
manuel klıma
arka cam silgeci
hidrolik direksiyon
direksiyondan cd çalar kumandası
direksiyon yükseklik ayarı
|
Mesajı Yazan: ozeronut
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2012 Saat 01:07
2005 1.4 hdi x-line 2 cam otomatik klima abs çift havayastığı ayarlanabilir hidrolik direksiyon yükseklik ayarlı sürücü koltuğu immobilizer u.k merkezi kilit hıza duyarlı silecekler direksiyondan kumandalı radyo-kasetçalar 80.000km den sonra otomatik soyulan direksiyon simidi
|
Mesajı Yazan: impertore
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2012 Saat 10:48
En dolusu feline modeli bilgiğim kadarıyla ama ek donanımları aracı alırken ekletebilirsiniz..
------------- 308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
Mesajı Yazan: ufuk91
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2012 Saat 18:27
feline'ların RG'lardan daha dolu olduğunu sanmıyorum yanlışım varsa bilen düzeltsin?
.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
Mesajı Yazan: foresteng.
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2012 Saat 14:15
Yeni 206 Feline sahibi oldum, ama araştırmalarımdan elde ettiğim sonuç şu; dediğiniz gibi RG, Feline dan bir kalem daha üstün ...
------------- 2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli) Kapkara
|
Mesajı Yazan: yıldırım26
Mesaj Tarihi: 05 Mayıs 2017 Saat 13:56
Desire ci yokmu hiç
|
|