|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 31> |
Yazar | ||
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 Saat 00:41 |
|
Arkdaşlar 2002 model tiptronik aracıma hız sabitleme sistemi montajlamak istiyorum o kolu alıp montajlamakla iş bitiyormu ve 2002 model 307lerde bu sistem mevcutmudur bi arkdaş 2002 modellerde olamıcagını söylemişti bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır şimdiden teşekkürler...
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
sanırım ben söylemiştim.
yine söyleyeyim. olmaz.
arkadaşımda 2003 model 307 vardı.
kaputu açtığımda sol farın yakınlarında gaz teli gözüküyordu.
hız sabitleme / limitleme olabilmesi için drive by wire (elektronik gaz pedalı) sisteminin olması gerekir.
normalde gaz telinin yaptığı işi , pedala basma açısı ve açıya ilintili olarak gaz konumu sinyalini üreten bir düzenek.
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
2004 ve üstü yeni nesil.
gerçi biraz iddialı konuşmuşum ama inşallah beni yalancı çıkaracak biri çıkmaz
|
||
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
|
evet siz söylemiştiniz tekrardan teşekkür ederim fakat yalancı değilde bi alternatif bulunur insallah
sinyal kollarının cc için olan soketi benim aracımdada var o gün söküp bakmıştım kapagı kapalı bi şekilde duuro güzel güzel inşallah gaz teli olan 307lerede olur bu sistem aramızda 2002 model 307si olupta cc olan arkdaş var mı |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu işi üyemiz yusuf ziya taşlıca (yzt06) , kendi aracına yaptırdı. o birşeyler biliyordur.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
modelden dolayı elektrik sistemi van can olarak ikiye ayrılıyor... denemek lazım ama gaz teli varsa kanımca olmaz... |
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
can bus'lar yeni kasa (2006-...)
2005 olupta can bus olan çok az araç var. çok istisnai bir durum. onlarda look diye geçiyor.
bazı looklar van , bazıları can. orası ayrı konu
araç 2002 ise van bus'tır.
benim aracım 2005 model. ben yaptım. sorunsuz çalışıyor. (van bus)
birde şöyle birşey var.
araçlar ara ara güncellendi. bu güncellemeler eski kasa - yeni kasa olayından ziyade , gerekli görülen her an yenilenmiş.
ben kendi gözümle şahit oldum.
2003,2004 ve 2005 model 3 ayrı 1.6 benzinli 307 yi yan yana getirin ve kaputlarını açın.
her üç aracın motor dizaynı farklı.
elbette gücü , torku vs.. aynı. ana bölümler aynı.
ama yardımcı parçalar farklı ve farklı konumlandırılmış.
zaten emisyon kuralları gereği ara ara güncellenmek zorundalar.
yani bir aracın , başka bir araca farklılık göstermesini , eski kasa yeni kasa olayına bağlamak yanlış.
|
||
controller
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
|
|
2006 (yeni tip) 307 benzinli aracıma taktırdım,yetkili serviste 175 TL. Kolu taktı ve bilgisayardan cruise controlu açtı/sisteme tanıttı ve tamamlandı. 10 dk falan sürdü... çok da güzel oldu...
|
||
2006 307 Comfort 1.6 Trip.
Ankara |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güle güle kullan
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
controller
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
|
|
Sağol abi :)
|
||
2006 307 Comfort 1.6 Trip.
Ankara |
||
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence, sen en iyisi yetkili servisi arayıp sor. Geçen gün çok benzer bir durum için ben aramıştım. Telefonla aramama rağmen çok ilgili bir şekilde dinleyip cevap vermişti. Özel mesajdan ulaşırsan benim aradığım servisin telefon numarasını verebilirim. Bu yolla sen de kesin cevaba ulaşmış olursun.
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
malesef doğru değil:)benim aracım 2003 ve taktırdım sorunsuz çalışıyor..2002 lerede oluyor.307 lerin hepsine oluyor diye biliyorum.bu konuyu zaten açtığım bi başlıkta ayrıntılı bi şekilde konuşmuştuk. |
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi abi hatırlamış |
||
|
||
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
biz unutanlardan değiliz. hatırlarız her daim. ayrıca arayı çok açıyorsun, haberin olsun.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
yzt06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi şartlar gereği öle oldu.yoksa beni biliyosun.iş gereği uzaklardayım:)
|
||
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
bsi top ve bsi light
uzaktan kumandadan kilit tuşuna bastığınızda korna çalıyor ise ,
ya da kapıları kilitleyince farlarınız sönüyor ise cruise control uymaz
bu bsi top modeli
bsi light modeli ise , kapıları kitlediğinizde korna çalmaz , 4 lüler yanar
1 kez selektör yaparsınız farlarınız 45 sn kadar yanık kalır.
bu bsi light modeli. buna cruise control uyar.
sizin aracınız eski tür yani bsi top ise aracınızın motor bölmesinin bir fotoğrafını isterim.
özellikle aküden ön fara kadar olan kısım.
|
||
coyote26
2. Vites 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya hız sabıtleyicisi cok kullanıslı bır şey... acaba tahmini maliyeti ne kadar olur 2004 model 307 ye?
|
||
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yetkili serviste 160-170 TL.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankarada bir servis 175TL fiyat verdi. Bazı sitelerde 207 için sadece sabitleyicinin çalıştığı, sınırlayıcının çalışmadığı söyleniyor, bu konuyu araştırmanda fayda var bence.
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
ask307
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim 2005 model 307 1.4 hdi xr modeli benim arabama takılırmı. birde izmirde nereye taktırabilirim.
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |