![]() |
|
407 motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2010 Saat 13:44 |
Arkadaşlar ben bir şey duydum. bu yeni çıkan 407 gt line ların motoru bmw 5.20 motoruymuş doğru mu?
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba yeni 407' ler 6 silindir mi?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
değil sanırım 2.0 163 hp motor var
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
o halde BMW motoru olamaz diye düşünüyorum. çünkü BMW 520 6 silindire sahiptir. bazıları 150, bazıları da 170 hp'dir. ama 308 lerin motorunun BMW ile ortaklaşa yapıldığını biliyorum. belki aynı durum 407 için de geçerli olabilir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
tamam tşkler...:D
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
bu arada bmw nin 5.20 modelleri 4 silindirmiş.. bmwnın kendi sitesinden baktım
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
hadi abinin de dedigi gbi peugeot bazı motorları bmw ile ortak yapıyo hatta bmw yle resmen ortak oluyolar 4 silindirse olabilir |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
haklısınız...1996-2007 model BMW 520'lerin 6 silindir olduğuna eminim. ama 2008 den sonra 4 silindir üretildi diye biliyorum. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
evet evet 4 silindir ama onlar 184 hp tşkler yorumlarınız için ellerinze sağlık:D
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |