Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
b55can
1. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 03:23 |
Bu teybin ışıkları kırmızı mı? Turuncu mu? Genelde teyplerde turuncu olmuyor hele de Sony gibi bir markada,eğer turuncu ise model kodunu yazabilirmisiniz....
|
|
BuRÇaK
2. Vites
16 - Temmuz - 1981
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 08:22 |
b55can Yazdı:
Bu teybin ışıkları kırmızı mı? Turuncu mu? Genelde teyplerde turuncu olmuyor hele de Sony gibi bir markada,eğer turuncu ise model kodunu yazabilirmisiniz.... |
orda gördüğün rengin aynısı... kırmızı turuncu arası bişey ama gayet uyumlu.hiç göze batmıyor. foto çekerken özellikle parkları açtımki paneldeki aydınlatmaların rengiyle teyp rengi belli olsun diye. Bu teypte hem yeşil hem turuncu renk var ama ben daha hiç yeşil kullanmadım.
konunun en başında yazmıştım modelini SONY CDX-GT42U olması lazım.
bundan yok ama daha yakışıklıları çıktı. media markta gördüm aynı renk ama yeni kasa
|
|
t@lip
2. Vites
06 - Nisan - 1978
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 09:11 |
Aracın dış ve iç bölümünde orjinalin dışında göze batan değişikliği hiç sevmiyorum. Orjinal teybi değiştimeden, voofer koyup dar olan bagajı katletmeden zevkli müzik dinleyebileceğim bir çözümü ben de henüz bulamadım.
Düzenleyen t@lip - 22 Nisan 2010 Saat 09:14
|
En iyisi senin olandır
|
|
yigit1989
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 14:59 |
ya ben sürekli bagajla uzun yol yapıyorum sırf bagaj kuculmesin diye tüp taktırtmadım arabanın içine teyp taktırcam ama illa woofer lazım mı madem bass ıcın woofer lazımsa astra focus passat nasıl anfisiz woofersuz bass vuruyor
|
|
H-a-d-i
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 15:12 |
o araçların teyp çıkışları güçlü, hoparlörleri kaliteli.
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
yigit1989
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 15:54 |
H-a-d-i Yazdı:
o araçların teyp çıkışları güçlü, hoparlörleri kaliteli. |
ses çıkısı güçlü olan teyp varsa alalm bizde o zaman yani söylemek istedigim sadece o araclardaki bass icin bana bir anfi birde woofer gerektigini sacma bulmam neyse arabadaki yegane hobim muzık dinlemek oda yalan olacak sanırım
|
|
H-a-d-i
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 16:00 |
güzel kardeşim. arkadaşlarımız da sana zaten başka bir teyp almanı defalarca kere söylediler. hatta resim de eklediler. ama sen yakışmıyor dedin. şimdi "varsa alalım" diyosun yine.
ayrıca millet bass sesi dinlemek için 3000 TL harcıyor. zevk işi bu. bu konu hakkında yeterince bilgisi olan arkadaşlarımız zaten seni yönlendirdiler. mid takımı, anfi, woofer almanı tavsiye ettiler. hatta model no bile verdiler. sen şimdi saçma buluyorum diyosun.
307 nin teybi dandik, hoparlörler de öyle. şimdi "nasıl bass sesi" alırım diyosun. ama cepten 5 krş çıkmasın diyosun.
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
H-a-d-i
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 16:07 |
şimdi aracına bu cihazları alan kişi mi salak? yoksa sen mi çok uyanıksın yada işi çok iyi biliyosun. milletin demek istediği para vermeden, cihazları değiştirmeden bass sesi gelmez. yada başka çözüm yolu VW yada Focus almak. başka yol yok.
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
cemoandcemo
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 17:41 |
çok fazla bas istemiyorsan bence orjinal teybine amfi tak arkayada bagaj perdesinin üstünde pioneerın kaliteli oval kolonlarından taktır ben mediamarktta bir modelini test ettim gerçekten güzel bas veriyolar
|
|
yigit1989
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 01:07 |
yanlıs anlasıldım özür dilerim öncelikle ,
burda fikirlerini yazan herkese tesekkürler,
sadece biraz moralim bozuldu bu konuda,
sadece bir bass için zorunlu olan seyler moralimi bozdu mesele bedava bile olsa bagajımın kuculmesine razı gelemem ses için çünkü sürekli uzun yol yapıyorum bagajla , neyse bugun baktım üstte arkdasımın ekledigi resimdeki soy teyp 189 lıraydı electro worldde onu alıcam birde anfi vardı elektro worlddew sonynın 229 tlye onu alacam sanırım yeterlı olur 2 sı benm aradıgım seylere
herkese tesekkurler
|
|