![]() |
|
debriyaj problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 Saat 23:03 |
benim aracın debriyajı son zamanlarda cok sertleşti kalkışlarda titretmeye başladı 1. ve 2. vitese geçişlerde zorlanıyor özellikle 1 de bazen gacır gucur ses cıkartıyor. gecen dün düz yolda kalkarken yada yarım debriyajdı tam anımsamıyorum birden pedal dibe düştü araba stop etti debriyaj teli koptu sandım (daha önce başıma gelmişti) ama pedalı ayagımla kanıttırıp kaldırdım tekrar eski haline döndü yola devam ettim. ilk kalkıştan sonra 1. ve 2. viteslerde düşük hızda giderken sanki bir zincir sesi gibi şıkır şıkır bir ses kulagıma ilişiyor belki yüksek hızda da var ama motorun gürültüsünden duymuyor olabilirim. sorun ne olabilir acaba fikri olan var mı? Bu arada araba 99 dizel partner Düzenleyen TheEchoes - 15 Nisan 2010 Saat 01:42 |
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsenin bilgisi yok galiba
![]() |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Baskı balata gibi görünüyor sorunlarının benzeri bende de var.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balata .. başka bir şey değil ben değiştirmiştim hem vites rahatlamıştı hemde çekiş süperleşmişti.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
baskı balata büyük bir ihtimal değişmediği takdir de devam ederseniz senkromençler daha sonrada vites dişlilerine zarar verebilir
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
baskı balata kesinlikle değişince çok iyi oluyo debriyaj pedalı yumuşuyo direk :))) gidiştede fark ediyo araba çok.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
3 tane ayrı ustaya gosterdım hepsi baskı balata dedi sonrada biri 400 biri 350 digeride 300 tl istedi hepsi ortalama 100 tl işçilik alırız dedi kalanına debriyaj seti + yağ değişimiymiş ama arada 100 tl lik fark aklımı karıstırdı. yedek parçada markadan markaya 100 tl farkeder mi? yada hangi marka daha iyidir? bildiğiniz güvendiğiniz bir usta varmı istanbul da? Düzenleyen TheEchoes - 17 Nisan 2010 Saat 15:55 |
|
![]() |
|
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
debriyaj setini sen kendin al ustaya git ver taksın onada işcilik ver :)
|
|
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
eder tabı fark etmez olurmu mobil1 yag kullanmak var bırde bılnmeyen yag kullanmak var orjın yag fıltresı kullanmak var yansanayı kullanmak var İstanbul anadolu yakasında var tanıdıgım yakınlardaysan tarıf edebılırm malzemeyıde arkadasların dedıgı gıbı sen al usta taksın
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Valeo Al kardeş
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
ne tarafta oturuyosun İstanbul'da? Anadolu yakasındaysan Örnek mahallesinde 4 senedir gittiğim ustama git derim. Benim bi çıkarım yok sadece çok temiz çalışır ve fiyatıda uygundur. Sağlam iş yapar baştan savma yapmaz. istersen özelden mesaj at telefeonunu veririm ustamın. Eski Göztepe muayene istasyonunun orda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
avrupa yakasındayım ama anadolu yakasına da işim gereği sürekli geciyorum. eski muayene isyasyonun orda libadiye caddesinde bir peugeot citroen servisi gözüme ilişmişti belki aynı yerden bahsediyoruz. parcayı kendim almam daha mantıklı geliyo evet bir kaç kişi luk marka önerdi ama fiyatı bana cok pahalı geldi bir de şu valeo ya bakyım |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
libadiye caddesinde değil kardeş. Burdan reklam yapmam etik değil. o yüzden eğer istersen özelden bilgilerini veririm sana.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
tamam özelden ver bilgilerini
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
:)) Geçmiş olsun bende değiştirecem ama vakit bulamıyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mrb dostum biraz geç oldu ama ben bir pejo tamircisi olarak sana bir fikir verecem debriyaj telini değiştirirsen tel uzamış cünkü sorun kalmayacak motordan gelen ses ise aracın xud 1.9 motor olduğu icin avans ayarında ufak bir bozulma söz konusu ince bir ayar işi çözer
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
bende ilk debriyaj telinden şüphelenmiştim pedal dibe düşünce. ilk teli değiştiriyim ben iyisi sonra baktık olmuyo bide baskı balataya gireriz artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |