![]() |
|
ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 13:00 |
![]() ![]() Bilgisi olan varsa allah rızası için bana yardım etsin...........
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim efe ile bi görüş istersen
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araba ne
modeli ne
biraz daha bilgi verirsen arkadaşlar tahminde bulunurlar ama en iyi yardımı Efe Usta yapar.
0212 486 33 66
|
|
A3
|
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Araba 2000 model 406 HDI
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ustayla görüşürsen daha sağlıklı olur..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
efe ustaya nasıl ulaşırım??
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 |
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Efe usta herkes seni işaret ediyor... Bana buradan açıklamalı ve mümkünse fotoğraflı yardım edebilirsen bilirsen çok sevinirim. Benim elektronikçi ustam telefonda anahtar kodunu tanımıyor olabilir dedi ve hatta aracın şase numarasından bana anahtar kodunu bulup söyledi. Fakat bunun içinde aracı en yakın şehre taşımamız gerekecek. Nerden baksan 2 bin liradan aşağı kimse götürmez.... Bu köyde halledebilinecek bir yolu yok mu bu işin... Çok ta sıkışık bir zamanıma denk geldi. Çünkü daha 1 hafta önce BSI beynini değiştirdim Konya'da.
Araba şuan vatandaşın birinin ahırının önünde yatıyori. Düzgün biryere alalım dedik frenler kaya gibi oldu. buralar rampa hep bizde o yüzden bıraktık...
Ben bu köyde öğretmenim...Eğer burda halledemezsek elim açılana kadar (yaklaşık 2 ay) araba yatacak yol kenarında..
Bu forumdaki arkadaşlara sonsuz güveniyorum.. Umarım yardım edebilirsiniz.
![]() |
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Anahtarda olduğunu sanmıyorum gelci bakmışsındır ama türkçe karşılığı ELEKTİRONİK ATEŞLEMEDE HATA diyor sağı soluyla bir oynasaydın soket filan mı çıktı acaba |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
walla bsı beyninin soketlerini normal beynin soketini falan söktüm geri taktım banamısın demedi. Birde mazot pompasından enjeksiyon beyninden şüpeleniyorum. Acaba diyorum motora giden mazot hortumunu çıkarıp direk manuel olarakmı mazot versek.. Böyle bişey mümkün mü????
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
inşallah sorunun biran önce çözülür. araç beyni değişince nedense sağlıklı işlemiyor araba.. sen bu arabayı satacaktın hatırladım.resimleri gözümün önünde hala.... inşallah derdine derman olur biri. Burdan resimli yardım alabilirmisin bilmiyorum ama Efe Usta yı bi arasana hocam. aramamanı anlamıyorum iki kere telefon nosunu vermişler. hadi arada cvp ver bizede merak ettik seni :( |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
bence şehrden bir usta bulup aracın başına getir işini bilen biri olsun tabi birde peugeot yol yardım mı flnda çağırabilirsin belki onlar hemen düzeltebilirler yani arabayı taşımana gerek olmayabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() ![]() Arabaya gerek kalmadan bu anahtarın kodu yapılamaz mı??? Yedek anahtar sipariş edilemez mi??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Kaldiki ben bu anahtarın kodunu da biliyorum. ACABA birkaç kere yere mi çarpsam bu salak anahtarı.
2 yıl önce astram vardı. o da benzer bir immobilizer hatası vermişti. Elektrikçi usta kontağa soktu anahtarı çevirdi bastı 2 dakkada ne yaptıgını anlamadan halletmişti.Böyle bişeyi bizde yapamazmıyız ki?????
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu peg yardımı kaç liraya gelir dağ başına???
Bakınız bahsettiğim dağbaşı: http://www.bibilgi.com/harita/karaman/ermenek/yeşilköy-haritasi
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
anahtara kodu tanıtman için arabanın üzerine takılı olması gerek diye biliyorum. Eski C4 te anahtar yaptırmıştım ordan biliyorum.şehir merkezinde İmmobilizer lı anahter yapan anahtarcı bul. kod tanıtan cihazı olması lazım ama.o cihazı aracın beyin girişine bağlar.yedek anahtarı kontağa takarak kodu o cihazına girer ve anahtarın tanımlanmış olur. Bende öyle olmuştu.eğer sorun anahtardaysa bu şeikilde çözülür bence. Ama bulunduğun bölgede yada merkezde bu anahtarı yapan varmı önemli olan o. servise söylesen çekerler arabayı.kaskon yokmu ya? Anahtar teminatı varsa bunu karşılamazmı acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Kaskom yok ne yazıkki. Ama şunu analadım ki bir peugeot kullanıcısıysan kesinlikle sağlam bir kaskon olması lazım. O dediğin işlemleri yapacak en yakın ustaya en az 350 km uzaktayım.
Bu Peg Yol Yardımı Kaç liraya gelir ki??
Düzenleyen GökhaN - 13 Mart 2010 Saat 16:35 |
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
![]() |
|
bu linkte telefon bilgileri var . bi ara sor istersen bizlede paylaş istersen. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
BEN BU RABAYI 16 BİNE ALDIM YAZIN. DAHA 1 GÜN SEFASINI GÖREMEDİM. 15 BİN BEŞ YÜZ İSTİYORDUM AMA ARTIK GÖZÜMDE HİÇ DEĞERİ KALMADI MASRAFIDA BANA AİT 14 BİN LİRAYI VERENE VERİRİM.
BENİM YAŞADIĞIM YERLERE GÖRE DEĞİL BU MERET. BUNDAN SONRA DEĞİL BİR PEGUEOT ALMAK. TRAFİKTE SOLLAMAM BİLE. LANET OLSUN BU 406 YI ALDIĞIM GÜNE.
AH OPELİM ASTRAM SENİ KIYMETİNİ BİLEMEMİŞİM. YAZIKLAR OLSUN BANA. BIKTIM ARTIK BIKTIIIIMMM.
OPELE 2 SENEDEN FAZLA BİNDİM. RUTİN YAĞ SU BAKIMLARINDAN HARİÇ BİRKERE BİLE MASRAF ETMEDİM. BU 406 OLACAK TENEKEYE ALDIĞIMDAN BERİ MASRAFIN ANASINI AĞLATTIM YİNEDE HER KONTAĞI ÇEVİRİŞİMDE İÇİM KORKARAK ÇEVİRDİM.
YAPTIĞIM MASRAFLAR:
ALDIĞIM GÜN
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ MAZOT FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ......
DAHA SONRAKİ AY MOTOR TAKOZLARI
DAHA SONRA TURBO HAVA HORUMU YIRTILDI ONU DEĞİŞTİRDİM.
HERŞEY DÜZELDİ DERKEN DÜZ YOLDA GİDERKEN KADRANLAR MADRANLAR SIFIRLANDI
BSI DEDİLER ONUDA DEĞİŞTİRDİK.(GEÇEN HAFTA)
ŞİMDİDE BU ÇIKTI.
ŞEYTAN DİYOR AT UÇURUMA GİTSİN.
PEUGEOT=FRANSIZ KAZIĞI
BU ARADA YUKARDA SAYDIKLARIM 3000 KM İÇİNDE BAŞIMA GELENLER.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |