Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >406
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SonerHoca Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI
    Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 13:00
AğlamaArkadaşlar lütfen yardım edin bana. Tıkır tıkır çalışan arabayı park ettim. Daha sonra çalıştırmak istediğimde kadranda kutuya sokulmuş sarı bir anahtar amblemi çıktı. Ekranda da ELECTRONIC IGNITION FAULT yazdı ve marş bastığı halde motor bir türlü almadı. Araba şu anda en yakın şehre 250 km uzaklıkta.Wall KARAMAN nın ERMENEK ilçesinin en dibindeki YEŞİLKÖY KÖYÜ'nde.
Bilgisi olan varsa allah rızası için bana yardım etsin...........

Yukarı Dön
kocvizyon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kocvizyon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 13:30
kardeşim efe ile bi görüş istersen
peugeot 307
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 13:45
araba ne
modeli ne
biraz daha bilgi verirsen arkadaşlar tahminde bulunurlar ama en iyi yardımı Efe Usta yapar.
0212 486 33 66
A3

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 14:01
Araba 2000 model 406 HDI
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 14:03
ustayla görüşürsen daha sağlıklı olur..
A3

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 14:05
efe ustaya nasıl ulaşırım??
Yukarı Dön
kocvizyon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kocvizyon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 14:22
OTO EFE

Peugeot & Citroen
Çıkma ve Sıfır Yedek Parça
0212 486 33 66

peugeot 307
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 15:23
Efe usta herkes seni işaret ediyor... Bana buradan açıklamalı ve mümkünse fotoğraflı yardım edebilirsen bilirsen çok sevinirim. Benim elektronikçi ustam telefonda anahtar kodunu tanımıyor olabilir dedi ve hatta aracın şase numarasından bana anahtar kodunu bulup söyledi. Fakat bunun içinde aracı en yakın şehre taşımamız gerekecek. Nerden baksan 2 bin liradan aşağı kimse götürmez.... Bu köyde halledebilinecek bir yolu yok mu bu işin... Çok ta sıkışık bir zamanıma denk geldi. Çünkü daha 1 hafta önce BSI beynini değiştirdim Konya'da. 
Araba şuan vatandaşın birinin ahırının önünde yatıyori. Düzgün biryere alalım dedik frenler kaya gibi oldu. buralar rampa hep bizde o yüzden bıraktık...
Ben bu köyde öğretmenim...Eğer burda halledemezsek elim açılana kadar (yaklaşık 2 ay) araba yatacak yol kenarında..
Bu forumdaki arkadaşlara sonsuz güveniyorum.. Umarım yardım edebilirsiniz.Handshake
Yukarı Dön
Kemal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kemal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 15:35

Anahtarda olduğunu sanmıyorum gelci bakmışsındır ama türkçe karşılığı ELEKTİRONİK ATEŞLEMEDE HATA diyor sağı soluyla bir oynasaydın soket filan mı çıktı acaba

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 15:43
walla bsı beyninin soketlerini normal beynin soketini falan söktüm geri taktım banamısın demedi. Birde mazot pompasından enjeksiyon beyninden şüpeleniyorum. Acaba diyorum motora giden mazot hortumunu çıkarıp direk manuel olarakmı mazot versek.. Böyle bişey mümkün mü????
Yukarı Dön
BuRÇaK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BuRÇaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 15:47

inşallah sorunun biran önce çözülür. araç beyni değişince nedense sağlıklı işlemiyor araba.. sen bu arabayı satacaktın hatırladım.resimleri gözümün önünde hala.... inşallah derdine derman olur biri. Burdan resimli yardım alabilirmisin bilmiyorum ama Efe Usta yı bi arasana hocam. aramamanı anlamıyorum iki kere telefon nosunu vermişler. hadi arada cvp ver bizede merak ettik seni :(

Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 15:54
  0531 363 67 66     0546 219 29 95 
efe ile irtibata geç istersen
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
canberk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı canberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 15:56
bence şehrden bir usta bulup aracın başına getir işini bilen biri olsun tabi birde peugeot yol yardım mı flnda çağırabilirsin belki onlar hemen düzeltebilirler yani arabayı taşımana gerek olmayabilir
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:04
WallUnhappy En az 2 ay kaldık böyle. Efe usta da electronic arıza dedi. Anahtarı hiç düşürdünmü dedi. Anahtarı tanımıyor dedi. Arkadaş bu araba hırsızları nasıl çalıştırıyor arabaları.

Arabaya gerek kalmadan bu anahtarın kodu yapılamaz mı??? Yedek anahtar sipariş edilemez mi??

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:10
Kaldiki ben bu anahtarın kodunu da biliyorum. ACABA birkaç kere yere mi çarpsam bu salak anahtarı.
2 yıl önce astram vardı. o da benzer bir immobilizer hatası vermişti. Elektrikçi usta kontağa soktu anahtarı çevirdi bastı 2 dakkada ne yaptıgını anlamadan halletmişti.Böyle bişeyi bizde yapamazmıyız ki?????Wall
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:13
Bu peg yardımı kaç liraya gelir dağ başına???

WallWallWallWallWall
Yukarı Dön
BuRÇaK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BuRÇaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:15
anahtara kodu tanıtman için arabanın üzerine takılı olması gerek diye biliyorum. Eski C4 te anahtar yaptırmıştım ordan biliyorum.şehir merkezinde İmmobilizer lı anahter yapan anahtarcı bul. kod tanıtan cihazı olması lazım ama.o cihazı aracın beyin girişine bağlar.yedek anahtarı kontağa takarak kodu o cihazına girer ve anahtarın tanımlanmış olur. Bende öyle olmuştu.eğer sorun anahtardaysa bu şeikilde çözülür bence. Ama bulunduğun bölgede yada merkezde bu anahtarı yapan varmı önemli olan o. servise söylesen çekerler arabayı.kaskon yokmu ya? Anahtar teminatı varsa bunu karşılamazmı acaba?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:27
Kaskom yok ne yazıkki. Ama şunu analadım ki bir peugeot kullanıcısıysan kesinlikle sağlam bir kaskon olması lazım. O dediğin işlemleri yapacak en yakın ustaya en az 350 km uzaktayım.

Bu Peg Yol Yardımı Kaç liraya gelir ki??

Düzenleyen GökhaN - 13 Mart 2010 Saat 16:35
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
Yukarı Dön
BuRÇaK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BuRÇaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:33

bu linkte telefon bilgileri var . bi ara sor istersen bizlede paylaş istersen.

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 16:43
BEN BU RABAYI 16 BİNE ALDIM YAZIN. DAHA 1 GÜN SEFASINI GÖREMEDİM. 15 BİN BEŞ YÜZ İSTİYORDUM AMA ARTIK GÖZÜMDE HİÇ DEĞERİ KALMADI MASRAFIDA BANA AİT 14 BİN LİRAYI VERENE VERİRİM.
BENİM YAŞADIĞIM YERLERE GÖRE DEĞİL BU MERET. BUNDAN SONRA DEĞİL BİR PEGUEOT ALMAK. TRAFİKTE SOLLAMAM BİLE. LANET OLSUN BU 406 YI ALDIĞIM GÜNE.
AH OPELİM ASTRAM SENİ KIYMETİNİ BİLEMEMİŞİM. YAZIKLAR OLSUN BANA. BIKTIM ARTIK BIKTIIIIMMM.
OPELE 2 SENEDEN FAZLA BİNDİM. RUTİN YAĞ SU BAKIMLARINDAN HARİÇ BİRKERE BİLE MASRAF ETMEDİM. BU 406 OLACAK TENEKEYE ALDIĞIMDAN BERİ MASRAFIN ANASINI AĞLATTIM YİNEDE HER KONTAĞI ÇEVİRİŞİMDE İÇİM KORKARAK ÇEVİRDİM.
YAPTIĞIM MASRAFLAR:
ALDIĞIM GÜN
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ MAZOT FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ......
DAHA SONRAKİ AY MOTOR TAKOZLARI
DAHA SONRA TURBO HAVA HORUMU YIRTILDI ONU DEĞİŞTİRDİM.
HERŞEY DÜZELDİ DERKEN DÜZ YOLDA GİDERKEN KADRANLAR MADRANLAR SIFIRLANDI
BSI DEDİLER ONUDA DEĞİŞTİRDİK.(GEÇEN HAFTA)
ŞİMDİDE BU ÇIKTI.
ŞEYTAN DİYOR AT UÇURUMA GİTSİN.

PEUGEOT=FRANSIZ KAZIĞI

BU ARADA YUKARDA SAYDIKLARIM 3000 KM İÇİNDE BAŞIMA GELENLER.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 106846 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1223 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2712 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 8670 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8117 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 537 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 432 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1440 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 54995 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 285 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 805 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1294 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 226 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 1915 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 562 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1185 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15729 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 18581 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 955 0 KerimSahin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English