![]() |
|
Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | ||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun Haşim abi.
Bu arada Hakan abi 2 ay sonra bende senden bi teklif alsam olurmu :) |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Olur ayıp ettin Murat, bu arada dün bacanak kaza yapmış arkadan kamyon vurmuş.
Hemen bizim kasko acentesini aramış adam gelmiş kendisi kaza yerine kadar ilgilenmiş ve bacanağı kendi aracı ile evine kadar da bırakmış.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
|
3 SENDIR AXA DAN YAPTIRIYORUM HYUNDAI ARACIMI 2004 MODEL 700 TL VERMISTIM ONU SAATIM PEUGEOT 307 ME KASKO YAPTIRDIM 2006 MODEL 670 TL YE
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
e 3 yıllık indirime normal bu fiyat..
|
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Bu sorunla bende karşılastım yılbasından önce aracıma 2500tl gbı bır rakam cıkardı ray sigorta bende yaptrmadım 2 mılyarın altında bır teklıfte almadım suana kadar...Bu arada ıstanbulda 106 gti lara kasko yapmıyormus sıgorta şirketleri böyle bsy duymustum :)
|
||
![]() |
||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
benım 2000 model 106 quıcksılver e 2000tl cıkarttılar kasko ucretını :bırak kaza olursa ben yaptırırım dedım :) bu ne ya bız kaz mıyız abı
Düzenleyen yuxexes - 02 Mart 2010 Saat 21:00 |
||
![]() |
||
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
kaskolar da fiyaların dusmesıne ya da cıkmasına sebep olan bir cok etken vardır bunları goz onunde bulundurun aracın yasından surucunun yasına aracı tek kısı kullanmasından aile aracı olmasına ehliyetin kaç yıllık oldugundan aracın modeline motor gucune hasarsızlık oranına markasına hangi il plaka koduna sahip olduguna üzerinde aksesuar (radyo teyp vs) olup olmadıgına istisna uygulanıp uygulanmadagına kadar bir suru sey var. hangi sigorta şirketine giderseniz gidin bi araba için alacagınız ana teminat sabittir diger teminatlarla istisnaları kıyaslayın fiyat karşılaştırırken. sigortacılık yaptım ordan biliyorum
![]() |
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
hayırlı olsun. ben de 2004 206 yı kaskolamak istiyorum. euro sigorta için bana da yardımcı olmanızı beklerim.
anadolu sigorta 1450, allianz 2000 fiyat verdi. güvenlikli site, devlet memuru vs dedim ama düşüremedim. |
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Pug'ların yüksek kasko bedellerinden dolayı şimdiye kadar kaskosuz binmiştim arabama. Geçen gün Pug 207 1.4HDI Trendime 995 TL'ye 10 taksitle yaptırdım, Dubai Sigortaya.
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
hayırlı olsun. o civardaki fiyatlardan bulablirsem ben de yaptıracağım. euro sigortadan yaptıran arkadaşlar yardım ederler sanırım
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
benimde ankara sigorta kaskom geçen sene yaptırmıştım geçenlerde bi kaza yaşadım allah kimseye göstermesin çok ilgilendiler bi telefonla çekici geldi aracı çektiler ilgimizden memnunmusunuz diye aradılar genel merkezden gayet iyi tavsiye ederim .... |
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun fatih. araçlar farklı olduğu için pek doğru bir soru olmaz ama kasko ne kadara mal oldu.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
geçmiş olsun. |
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
eyvallah saolun arkadaşalar bende heryerden fiyat almıştım en az 1.500 tl vermişlerdi bi abim var tanıdık maslakta rent a car şirketi var filo araç kiralıyolar kiralık araçlarla benimkinede toplu kasko yapmışlardı 1000 tl mal olmuştu ama bu fiyata 307 yi hiç bir yerde full kasko yapmıyolar bakalım bu sene napıcaz bide kaza var hiç yapmıcaklar şimdi hayırlısı ..... |
||
![]() |
||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
benım kendı kaskomuda yaptırdığım bir arkadaşım var eger isteyen olursa sizede yardımcı olmaya çalışırım bunun için aracın plakası ve tc kımlık numaraları gerekıyor isteyen olursa ozelden mesaj atsın bende bılgı alığ aktarabılırım. |
||
![]() |
||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
kasko trafik sigortası yaptıracak arkadaşlar 0312 473 84 56 muammer bey yada aziz bey.anadolu ve axa yapıyorlar.yıllardır her türlü yardımcı oldular,fiyat almak için arayabilirsiniz.
Düzenleyen fourus_06 - 24 Nisan 2010 Saat 22:32 |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Yardımcı olurum, haftaiçi bir gün ararsan eğer fiyat alalım.
0 533 215 80 19
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
amtclb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
2006 model 307 hdı prenium otomobilime 2010 mart ayında eureko sigortaya 1500 tl yaptırdım.
esk oturuyorum en ucuzu buydu.
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Ne kadar kaza-calinma riski var o kadar pahali sigorta. Bunda kizacak darilacak birsey yok.
Almanyadaki sigorta primlerini hic yazmayayim ben o zaman, sizin fiyatlari söyle bir 3 - 4 ile carpin bakalim. Kasko degil normal mecburi trafik sigortasi. Kasko icin de o kadar ekledimi ![]() Arabanin degeri misal 5.000 euro, sigorta + kasko, nerdeyse arabanin fiyatinin yarisi kadar daha ![]() Ben sadece ön cam kirilma tehlikesine karsi kasko yaptirdim, cam kirilsa arac pert sayilacak. ![]() Aracin toplam degerinin %35 i gectimi pert, ön cam iscilik dahil 400 euro ![]() Düzenleyen xyzcom - 29 Nisan 2010 Saat 23:25 |
||
![]() |
||
engineer206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engineer206
|
Arkadaşlar ben de mart ayında Anadolu Sigortaya full kasko yaptırdım. Ekstra indirimleri vardı ona rağmen 10 taksit 1060 lira tuttu. Peugeot risk grubunda diye bana da söylediler, diğer şirketlerin tekliflerini hiç yazmayayım, aracın bedeline göre yine de 1060 lira yüksek geldi bana.
|
||
Peugeot 206 HDI
İstanbul |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |