![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2010 Saat 22:36 |
|
arkadaşlar stoplardan sol tarafta olanı ledleri yanmıyo ama ledlerde değil sorun beyninde ötekisi saglam zaten sol taragında fren lambası geri vites ve sinyal lambaları yanıyo dedigim gibi sadece ledlerde sıkıntı var işine yarayan olursa 50 tl vercem işime yarıcak bişyle de takas olur ..
![]() ![]() Düzenleyen h_307 - 23 Mart 2010 Saat 04:19 |
||
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() |
|
hayırlı satıilar ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() |
|
eyvallah
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() |
|
hayırlı satışlar da resimleseydin olayı güzel olurdu.
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() |
|
Bir ara tek sağ taraf çok aradım ama bulamayınca takım aldık yine bende sol tek olarak ve takım ledleri mevcut |
||
![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7793&FID=26&PR=3&title=siteye-resim-nasl-eklenir |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() |
|
resim yükleyebilirmisiniz veya msnden konuşalım.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
stop bu bitek bu resmi bulabldm kendi resmidir komple ledlidir fiyatı zaten cok uygun yazdm maksadım elimden cıksın bi arkadasımızın işi görülsün die
|
||
![]() |
||
![]() |
|
bilgi için saol h_307
Düzenleyen yusufcilgin - 16 Şubat 2010 Saat 19:55 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() |
|
oke hocam sağolasın, malesef benimkiler bunun siyahı :(.. zamanla su aldığı için sağ taraf pert oldu. sizinkileri alırsam ikisinide değiştirmem gerekecek.. Su alma leke veya kırık çıkığı varmı?? bobin dışında?
|
||
![]() |
||
![]() |
|
yok baska sıkıntısı cok temz stoplar su alma falan hiç olmadı lekede yok sadece sol tarafın ledleri yanmıyo oda beyin denen seyden dolayıymıs ama onunda fren ve geri vites lanbaları yanıyo sag taraf zaten saglam
|
||
![]() |
||
ledstop2009 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() |
|
Bu stopu almayı düşünen varsa uygun fiyata sorunsuz çalışabilecek bir beyin de yaparım..Parkta kısık frende kuvvetli yanar.Ve sağlam olan diger stopla birlikte hem park hem de fren eşit parlaklıkta olur.Kesinlikle parlaklık farkı olmaz.Daha 2 gün önce beyni çökmüş bir 206 ledli stopunu hayata döndürdüm:)
|
||
![]() |
||
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() |
|
Hocam kırmızı değil de siyah renk ledli stop olsaydı kesinlikle alırdım.Hayırlı satışlar.
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
|
Fiyat gayet uygun. Bu devreyi tamir edebilecek biri bulunabilirse alınabilir.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
güncel |
||
![]() |
||
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() |
|
Hocam sizi bir kaç kere aradım ama telefonlara çıkmadınız.Ürünü satmaktan vazmı geçtiniz acaba?
|
||
![]() |
||
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
![]() |
|
Kesinlikle
|
||
![]() |
||
![]() |
|
satmaktan vazgecmedim fakat ben makam şöförlüğü yapıyorum yani çalısma seklim cok enteresan bu yüzden kargoyla falan ugrasamıyorum daha cok elden teslim etme taraftarıyım bu yüzden elden alıcılara ben olmasamda sabit biyerden alma imkanı sunucam..
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hocam dediğim gibi Konya'dan İstanbul'a gelipte stopları almam imkansız.Eğer kargolayabilirseniz boş vaktinizde çok güzel olur.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Anlıyorum senide arkadasım ama ben stopları bi arkadasıma vercek sana kargolatcaktım bukez sen ptt kargo dedigin için uymadı yani mköyde ptt kargo yok şişlideki ptt alyomus orayada yolum düşmesi lazım eger normal kargo kabulun olursa o şekil gndertirim zaten arasında en fazla 8 10 tl oynar istersen.. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |