Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 ledli stop 50 tl

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Satılık Parça ve Aksesuar
Forum Tanımlaması: satılık parcalar ve aksesuarlar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7992
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 01:02
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 ledli stop 50 tl
Mesajı Yazan: yusufcilgin
Konu: 206 ledli stop 50 tl
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 22:36
arkadaşlar stoplardan sol tarafta olanı ledleri yanmıyo ama ledlerde değil sorun beyninde ötekisi saglam zaten sol taragında fren lambası geri vites ve sinyal lambaları yanıyo dedigim gibi sadece ledlerde sıkıntı var işine yarayan olursa 50 tl vercem işime yarıcak bişyle de takas olur ..

http://img517.imageshack.us/i/ledm.jpg/">

http://img297.imageshack.us/i/8842peugeot206ledlistop.jpg/">

-------------
Dalqasız denizde herkes kaptan

Cevaplar:
Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:47
hayırlı satıilar ...

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 01:44
eyvallah

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 03:05
hayırlı satışlar da resimleseydin olayı güzel olurdu.

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesajı Yazan: Hacı
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 10:57

Bir ara tek sağ taraf çok aradım ama bulamayınca takım aldık yine bende sol tek olarak ve takım ledleri mevcut

-------------

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 16:59
Orjinalini yazan: yusufcilgin yusufcilgin Yazdı:

nasıl resim yuklcem bilmiyorum gerci suan resm yokta en azından aynısını temsili yapardım

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7793&FID=26&PR=3&title=siteye-resim-nasl-eklenir - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7793&FID=26&PR=3&title=siteye-resim-nasl-eklenir

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 17:10
resim yükleyebilirmisiniz veya msnden konuşalım.

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 19:53
stop bu bitek bu resmi bulabldm kendi resmidir komple ledlidir fiyatı zaten cok uygun yazdm maksadım elimden cıksın bi arkadasımızın işi görülsün die

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 19:54
bilgi için saol h_307

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 21:19
oke hocam sağolasın, malesef benimkiler bunun siyahı :(.. zamanla su aldığı için sağ taraf pert oldu. sizinkileri alırsam ikisinide değiştirmem gerekecek.. Su alma leke veya kırık çıkığı varmı?? bobin dışında?

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 22:32
yok baska sıkıntısı cok temz stoplar su alma falan hiç olmadı lekede yok sadece sol tarafın ledleri yanmıyo oda beyin denen seyden dolayıymıs ama onunda fren ve geri vites lanbaları yanıyo sag taraf zaten saglam

Mesajı Yazan: ledstop2009
Mesaj Tarihi: 17 Şubat 2010 Saat 01:30
Bu stopu almayı düşünen varsa uygun fiyata sorunsuz çalışabilecek bir beyin de yaparım..Parkta kısık frende kuvvetli yanar.Ve sağlam olan diger stopla birlikte  hem park hem de fren eşit parlaklıkta olur.Kesinlikle parlaklık farkı olmaz.Daha 2 gün önce beyni çökmüş bir 206 ledli stopunu hayata döndürdüm:)

Mesajı Yazan: HRMNKY
Mesaj Tarihi: 17 Şubat 2010 Saat 01:34

arkadaşlar stoplardan sol tarafta olanı ledleri yanmıyo ama ledlerde değil sorun beyninde ötekisi saglam zaten sol taragında fren lambası geri vites ve sinyal lambaları yanıyo dedigim gibi sadece ledlerde sıkıntı var işine yarayan olursa 50 tl vercem işime yarıcak bişylede takas olur .. Resim eklenmiştir sayfanın altlarına dogru görebilirsiniz

Hocam kırmızı değil de siyah renk ledli stop olsaydı kesinlikle alırdım.Hayırlı satışlar.

Mesajı Yazan: Murat
Mesaj Tarihi: 17 Şubat 2010 Saat 08:18
Fiyat gayet uygun. Bu devreyi tamir edebilecek biri bulunabilirse alınabilir.

Mesaj Tarihi: 17 Şubat 2010 Saat 21:55

güncel

Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2010 Saat 14:54
Hocam sizi bir kaç kere aradım ama telefonlara çıkmadınız.Ürünü satmaktan vazmı geçtiniz acaba?

Mesajı Yazan: Sönmez
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2010 Saat 15:48
Orjinalini yazan: HRMNKY HRMNKY Yazdı:

arkadaşlar stoplardan sol tarafta olanı ledleri yanmıyo ama ledlerde değil sorun beyninde ötekisi saglam zaten sol taragında fren lambası geri vites ve sinyal lambaları yanıyo dedigim gibi sadece ledlerde sıkıntı var işine yarayan olursa 50 tl vercem işime yarıcak bişylede takas olur .. Resim eklenmiştir sayfanın altlarına dogru görebilirsiniz

Hocam kırmızı değil de siyah renk ledli stop olsaydı kesinlikle alırdım.Hayırlı satışlar.
Kesinlikle

Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2010 Saat 18:11
satmaktan vazgecmedim fakat ben makam şöförlüğü yapıyorum yani  çalısma seklim cok enteresan bu yüzden kargoyla falan ugrasamıyorum daha cok elden teslim etme taraftarıyım bu yüzden elden alıcılara ben olmasamda sabit biyerden alma imkanı sunucam..

Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2010 Saat 22:47
Hocam dediğim gibi Konya'dan İstanbul'a gelipte stopları almam imkansız.Eğer kargolayabilirseniz boş vaktinizde çok güzel olur.

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2010 Saat 00:21

Anlıyorum senide arkadasım ama ben stopları bi arkadasıma vercek sana kargolatcaktım bukez sen ptt kargo dedigin için uymadı yani mköyde ptt kargo yok şişlideki ptt alyomus orayada yolum düşmesi lazım eger normal kargo kabulun olursa o şekil gndertirim zaten arasında en fazla 8 10 tl oynar istersen..

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2010 Saat 00:50
Hocam ptt kargoyla istememin sebebi ucuz olması.Siz 2 tane ledli stopu ptt kargoyla 10 liraya yollayabiliyorsunuz ama aynı kargo yurtiçiyle falan 40 liraya gidiyor.10 lira olsa tamam yollayın derim ama 30 lira benim için fazla açıkçası.Neredeyse sağlam 2.el stop parasına geliyor bir de bunun masrafı var.Eğer ki Ptt kargoyla yollarsanız ürünlerinize talibim.iyi akşamlar

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2010 Saat 00:53
40lira tutmaz altı üstü 2 stop hocam ptt kargoyla gönderemem yani sen zarar et falan istemem yada baska bir amacım yok ama iş olayı uymuyo ben sabah 8de baslıyorum işe normalde 5 e kadr ama extralarım falan oluyo o nedenle yani.. eger normal bi kargo dersen gönderirim ama suan için ptt kargo imkansız ii geceler

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2010 Saat 09:48
Bizim şirket Yurtiçi ile anlaşmalı 8 TL ye geldi... Anlaşmalı olmayana %100 zam desek 20 lirayı geçme diye düşünüyorum

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2010 Saat 14:13
bende öyle düşünüyorum haşim abi ama arkadas normal kargo gönderirsem stoplarn sıfır parasına gelecegini düşünüyo oda haklıdır belki kendince :)

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2010 Saat 16:00
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Bizim şirket Yurtiçi ile anlaşmalı 8 TL ye geldi... Anlaşmalı olmayana %100 zam desek 20 lirayı geçme diye düşünüyorum

ben orjinal kutusunda (ki ebatları büyüktür,desi hesabı yapıyorlar) yolladım Haşim abi'ye anlaşmasız 27 TL dedi Yurtiçi Kargo.Bizim anlaşmamız vardı dediği fiyata geldi o ayrı.sağolsun oda bana NAFAKA yollamış yeni farkettim :)

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2010 Saat 00:32
güncelll

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2010 Saat 00:56
güncel

Mesaj Tarihi: 12 Mart 2010 Saat 23:10
Bende zaten 30 lira fiyatını Yurtiçi Kargo'dan almıştım o yüzden dolayı size lütfen Ptt kargoyla yollayın demiştim.Daha geçen hafta ptt ile 2 tane ön farı 10 liraya yollamıştım.Aynı farların yollanmasına Yurtiçi Kargo 40 lira demişti :)

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 02:02
güncell

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 08:27
bende mecidiyeköydeyimde ledlerin beyinlerini nasıl tamir ettiririz bu 1
izmirden istanbula MNG ile 4 adet 14" jant aldım toplamı 30kg tuttu. 38 tl ödedim. yani 2 stoba hiçbir kargo 40 lira istemez. girin kargo şirketlerine hesaplama tablosu var bu 2.
tamir ederim diyen biri vardı nasıl yarıdm eder bu 3

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 08:29
Orjinalini yazan: ledstop2009 ledstop2009 Yazdı:

Bu stopu almayı düşünen varsa uygun fiyata sorunsuz çalışabilecek bir beyin de yaparım..Parkta kısık frende kuvvetli yanar.Ve sağlam olan diger stopla birlikte  hem park hem de fren eşit parlaklıkta olur.Kesinlikle parlaklık farkı olmaz.Daha 2 gün önce beyni çökmüş bir 206 ledli stopunu hayata döndürdüm:)

diyelim aldım. nasıl tamir edeceksin dostum ve uygun fiyat dedin nedir? ayrıca hengi şehirdesin?

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 15:34
BAT007 bende mköydeym elden verebilirm ayrıca suan elimde siyah zeminli led stopda var onlarada 190 istiyorum cok temizler bilginize

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 16:18

stoba 190 veremem Unhappy 100 desen olur ama Sırıtma nerdesin sen m.köyde?

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 17:28
aynı stop 270 tl :) 100 e nasıl veriyim :) profilo avm yakınım

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 18:05
Yusuf'un stopları ben gördüm Burçak bende aynısını kulladım FK'nın siyah ledli stobu 206'ya en yakıştığını düşündüğüm ledli stop.Stopunu değiştireceksen ledli taktır derim.fiyatıda ortada buluşursunuz..

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2010 Saat 18:51
saol emin gercekten cok yeni stoplar  eger bunu satarsam beyni arızalı olanı yaptrcam onu kullancam yada onu satıcam bu stopla devam :)

Mesajı Yazan: b55can
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2010 Saat 16:57
Ben sahibinden.com dan 206 seffaf far aldım farı 100Tl ye aldım 32 TL kargo ücreti ödedim hemde şube teslim. Kargı Yurtiçi kargodur İstanbuldan-Ankara tandoğan şubesine geldi.

Kargocular nerde giydirise öle yolllarla sanki firma kendisinin baktılar kutu hafif desi yani hacim hesabı yaparlar baktılar kutu ağır kg hesabı yaparlar.

Ürünü bende almak istedim ama bu yüzden vazgeçtim.

Mesajı Yazan: berko
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2010 Saat 18:30
şeytan diyor al ama evde fazladan 1 takım 2003 model stop var. Takas edersen edelim ama anladığım kadarıyla sen de istemiyosun fazla kalabalık.

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2010 Saat 19:53
orjınal stopmu var elinde bi resm ekle belki takas ederiz

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2010 Saat 20:16

stoplar bu kardeş hiçbir sorunu yok tertemiz. sendeki stopların tamiri mümkün dimi?

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2010 Saat 20:46
ewet tamiri mümkün oldugunu sylediler hatta sitede bi arkads var gecmiş msjları okursan görürsün

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2010 Saat 17:32
abi mesaj kutun dolmuş özelden mesaj attamadım. Akşam özelden yazcam.

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2010 Saat 07:04
hayırlı satışlar

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2010 Saat 16:05
Hangi ildesiniz Acaba ? 

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 00:09
Hocam Ptt Kargoyla yolla hemen alayım bozuk stoplarını olmaz mı acaba?İşinden dolayı ters geliyor biliyorum da kargoya da 20 lira fazla ücret vermek istemiyorum açıkçası.o 20 liraya stopları tamir ettiririm çünkü.

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2010 Saat 11:35
stoplar orjınalleriyl takas edilmiştir arkadaslar... ilan pasif

-------------
Dalqasız denizde herkes kaptan

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net