![]() |
|
Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Yazar | |||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben 2010 206 Plus 1.4 hdi için Peugeot Kasko dedikleri zırtdan yaptırdım 1.000 Tl fiyat verdiler , sanırım çok fazla etken var bu kaskoyu etkileyen
|
|||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|||
![]() |
|||
Greywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merhaba, 1 ay kadar önce 2006 model 307 sw hdi premium aldım, kasko değeri 26000tl üzerinden yapıldı,
Sigorta şirketi ak sigorta ve ödediğim para 1631 tl
|
|||
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Bu kasko işinde yeni birşey daha öğrendim.. eğer bir acenteden bir marka için fiyat teklifi alırsanız, o marka artık başka acente için fiyat teklifi vermiyormuş :)...yada versede o fiyatın altına düşmüyor
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Nasıl yani. Diğer acenta, diğer acentanın verdiği fiyatı nereden bilecek ki. |
|||
![]() |
|||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
||
Ben ilk Cvplarda buna yönelik bir soru sormuştum... bunların ortak bir bilgi paylaşım yerleri filan varmı diye bakalım bilgisi olan arkadaş, daha fazla aydınlatır bizleri... |
|||
![]() |
|||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
||
bundan iki gün önce internetten tüm kasko şirketlerinin mail adreslerini bularak toplu olarak mail gönderdim ve teklif istedim ve teklifler gelmeye basladı bir sigorta şirketinin yetkilisini beni arayarak yoksa siz bizimi denetlıyosunuz diye sordu bana ilginç geldı heralde bir birlerinden haberleri var
|
|||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
acente bi şey yapmıyor murat.. Sadece senin bilgilerini fiyat almak için merkeze veriyor.. ve merkezde acentesine göre hemen bir fiyt çıkarıyor. O anda senin plakanı adamlar kayıt altına alıyor. Ve bir daha hiçbir acentesine bu fiyatın altında fiyat vermiyor. Bu yüzden il fiyat alınan acenteyi iyi seçmek lazım
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Adresleri tek tek yazıp yollasan göremezlerdi
|
|||
![]() |
|||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
||
ben ugraşmamak için bilerek yaptım
|
|||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
||
900 tl den 2700 tl ye kadar değişen fiyatlar aldım. tabiki 900 lük olan GENEL SİGORTA ama teminatları ehhh cinsinden. gerçekten teminatları okumak lazım. Yapı Kredi sigortayı bende soracağım. Şirket maaşımızı Yapı Kredi den alıyoruz. Belki indirim olur. aracım 2005 206XT . peugeot gerçekten kasko fiyatı çok yüksek bir marka.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Hakan sağolsun çok uğraştı.. en sonunda 720 TL Euro sigortadan yaptırdı bizim kaskoyu.. Bundan sonra kasko endişesine gerek yok
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
hayırlı olsun haşim abi kurtulmuşsun :D
|
|||
![]() |
|||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
||
bende isterim valla o fiyata. teminatları nedir acaba? yazarmısın?
|
|||
![]() |
|||
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
bizim arabayada yaparmı aynı fiyattan acaba
|
|||
![]() |
|||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
||
oof kim ne tutturursa
2003 206 XT 1.4OV icin 1070 lira taksitl iyimidir sizce????????????
|
|||
Nur * 206 XT
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
KASKO (YANMA,ÇALINMA,ÇARPMA) 15,100.00 KASKO-GREV 15,100.00 KASKO-SEL 15,100.00 KASKO-DEPREM 15,100.00 KASKO YARDIM HUKUKSAL KORUMA 5,000.00 FERDİ KAZA KOLTUK SİGORTASI F.K. VEFAT 5,000.00 F.K. SÜREKLİ SAKATLIK 5,000.00 F.K. TEDAVİ GİDERLERİ 500.00 İHTİYARİ MALİ MESULİYET BEDENİ ZARARLARDA ŞAHIS BAŞINA 20,000.00 BEDENİ ZARARLARDA KAZA BAŞINA 60,000.00 MADDİ ZARARLARDA KAZA BAŞINA 20,000.00 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Birde fiyat peşin.. taksit te bi 100 TL kadar oynuyor :(
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Hayırlı olsun Haşim, inşallah kullanmak zorunda kalmazsın.
Az önce baktımda benden daha iyi fiyata yapmışlar senin aracın kaskosunu
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
2005 XR 307 HDI Yıllık kasko bedeli 1,450 civari..heleki kaza yapmaya görün 2 veya 3 katına çıkarıyorlar..
Anadolu sigorta fiyatıdır.. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |