![]() |
|
abs fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 10:28 |
mehaba ben yeni bir 2002 model 307 xt sahibiyim ilk arabam arabamda şöyle sorun var bana yardımcı olursanız memnun olacağım. öncelikle servis peouget servisleri neden bu kadar pahalı servisle olayı çözmek basit ama çok pahalı servis imkanları. arabamda aırbag fault göstergesi çıkıyor. neden olabilir. ikinci sorum. mekezi kilit benim kontak aahtarı düz yani arabayı çalıştırdıktan sonra merkezi kilit tuşuna bastığım zaman kalılar kilitlen miyor ınmoblızer yok mu acaba arabamda 307 uzaktan kumandalı anahtarım var yanlız ben anahtarı düz olarak kullanıyorum yardımcı olurmusunuz acaba mekezi kilit neden çalışmıyor ıımoblızer arızalı mıdır.
herşey için teşekkür ettim.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize...
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu; 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:
Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
1.- Adınız, soyadınız:Emre Deniz 2.- Yaşınız:25 3.- Aracınız (Markası, modeli):206+ 2010 4.- Hobileriniz:Futbol,Karayolu :) 5.- Mesleğiniz:İnşaat Mühendisi 6.- Siteyi nereden duydunuz:yusuf ziya taşlıca(yzt06) 7.- Kan Grubunuz:ARH+ 8.- Burcunuz:Yay 9.- Taraftarı olduğunuz takım:Beşiktaş 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:Ankara,Dikmen
11.- Msn adresiniz:emredeniz1985@hotmail.com
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Serkanbo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: Girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ABS breaking system fault hatası alıyorsan eğer bu bir ara bende de olmuştu. 2-3 gün sonra da debriyaj pompası arızalandı. Serviste debriyaj pompası değiştirilirken frenlere de ilave hidrolik yağı koydular sonra bu hata mesajı ve uyarı lambası bir daha yanmadı. |
|
easy come easy go
207 Trendy - 2007 - sağ direksyon |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
özel peugeot servislerinden birinde arıza kaydına baktırrsanız daha net cevap verebiliriz. aracınızda kesnlkle immobilizer vardır eger konsolun üst tarafndakı dugme calısmıyorsada kesnlkle bir problem vardır bu dugme olabilr bsi olabilr .
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
ABS için arabayı bilgisayara bağlatmak gerekir. Okuyucu sensör de olabilir, hidrolik sıvısıda..
Merkezi kilit ve immo birbirinden farklı konular. İmmo muhakkak var.. merkezi kilit için konuyu biraz aydınlatabilirmisiniz?? anahtar butonu mu çalışmıyor? yoksa konsoldaki merkezi kilit butonu mu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |