Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

abs fault

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7832
Tarih: 25 Temmuz 2025 Saat 03:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: abs fault
Mesajı Yazan: erol
Konu: abs fault
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2010 Saat 10:28
mehaba ben yeni bir 2002 model 307 xt sahibiyim ilk arabam arabamda şöyle sorun var bana yardımcı olursanız memnun olacağım. öncelikle servis peouget servisleri neden bu kadar pahalı servisle olayı çözmek basit ama çok pahalı servis imkanları. arabamda aırbag fault göstergesi çıkıyor. neden olabilir. ikinci sorum. mekezi kilit benim kontak aahtarı düz yani arabayı çalıştırdıktan sonra merkezi kilit tuşuna bastığım zaman kalılar kilitlen miyor ınmoblızer yok mu acaba arabamda 307 uzaktan kumandalı anahtarım var yanlız ben anahtarı düz olarak kullanıyorum yardımcı olurmusunuz acaba mekezi kilit neden çalışmıyor ıımoblızer arızalı mıdır.
herşey için teşekkür ettim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2010 Saat 11:56
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize...

Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi
tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesajı Yazan: emredeniz
Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2010 Saat 22:43

1.- Adınız, soyadınız:Emre Deniz
2.- Yaşınız:25
3.- Aracınız (Markası, modeli):206+ 2010
4.- Hobileriniz:Futbol,Karayolu :)
5.- Mesleğiniz:İnşaat Mühendisi
6.- Siteyi nereden duydunuz:yusuf ziya taşlıca(yzt06)
7.- Kan Grubunuz:ARH+
8.- Burcunuz:Yay
9.- Taraftarı olduğunuz takım:Beşiktaş
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:Ankara,Dikmen
11.- Msn adresiniz:emredeniz1985@hotmail.com

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesajı Yazan: Serkanbo
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2010 Saat 16:12
Orjinalini yazan: erol erol Yazdı:

mehaba ben yeni bir 2002 model 307 xt sahibiyim ilk arabam arabamda şöyle sorun var bana yardımcı olursanız memnun olacağım. öncelikle servis peouget servisleri neden bu kadar pahalı servisle olayı çözmek basit ama çok pahalı servis imkanları. arabamda aırbag fault göstergesi çıkıyor. neden olabilir. ikinci sorum. mekezi kilit benim kontak aahtarı düz yani arabayı çalıştırdıktan sonra merkezi kilit tuşuna bastığım zaman kalılar kilitlen miyor ınmoblızer yok mu acaba arabamda 307 uzaktan kumandalı anahtarım var yanlız ben anahtarı düz olarak kullanıyorum yardımcı olurmusunuz acaba mekezi kilit neden çalışmıyor ıımoblızer arızalı mıdır.
herşey için teşekkür ettim.

ABS breaking system fault hatası alıyorsan eğer bu bir ara bende de olmuştu. 2-3 gün sonra da debriyaj pompası arızalandı. Serviste debriyaj pompası değiştirilirken frenlere de ilave hidrolik yağı koydular sonra bu hata mesajı ve uyarı lambası bir daha yanmadı.

-------------
easy come easy go

207 Trendy - 2007 - sağ direksyon

Mesajı Yazan: Eyüp Duygun
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2010 Saat 17:26
özel peugeot servislerinden birinde arıza kaydına baktırrsanız daha net cevap verebiliriz. aracınızda kesnlkle immobilizer vardır eger konsolun üst tarafndakı dugme calısmıyorsada kesnlkle bir problem vardır bu dugme olabilr bsi olabilr .

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2010 Saat 19:10
ABS için arabayı bilgisayara bağlatmak gerekir. Okuyucu sensör de olabilir, hidrolik sıvısıda..

Merkezi kilit ve immo birbirinden farklı konular. İmmo muhakkak var.. merkezi kilit için konuyu biraz aydınlatabilirmisiniz?? anahtar butonu mu çalışmıyor? yoksa konsoldaki merkezi kilit butonu mu?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net