Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sileceklerim park halinde kendi kendine çalışıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

sileceklerim park halinde kendi kendine çalışıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sileceklerim park halinde kendi kendine çalışıyor
    Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 12:48
Evet arkadaşlar yanlış anlamadınız. Aracım peugeot 206 1.6 90 BG 2000 model. Araç park halindeyken silecekler kendikendine çalışıyor bir müddet sonra duruyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor, bu arzayı hareket halindeykende yapıyor,sırf bu yüzden kaç defa araç çalışmadı ( gece park hainde kendi kendine silecek çalıştığı için Aküyü bitirmişti )
     Bu arızanın nedenini tahmin edebilen yokmu...silecek motoru söküldü kontrol edildi bi şey çıkmadı,yağmur sensöründe programsal bi hata olabilir dediler bir iki defa yağmur sensörünü söktük programsal işlem yaptık dediler 1 ay arıza vermedi sonra yine aynı arızayı vermeye başladı,sensörü tekrar söküp işlem yaptık hiç bir şey değişmedi
     Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir,yardımcı olurdanınz sevinirim...

-Bsı beyninde olabilir dediler ama sadece silecek arızası olduğu için küçük bi ihtimal
-Silecek zaman rolesi olabilir dediler.bulunduğum yerde servis olmadığı için gösteremedim
Yukarı Dön
ErkanKurnaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErkanKurnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 12:53
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize...

Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi
tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır

Hoşgeldiniz İlgili alanları doldurup üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendinizi tanıtırsanız arakadaşlarımız yardımcı olacaktır

Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 13:12

Kişisel bilgilerimizi nerden güncelliyorduk

Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 13:23
Üye Kontrol Panel Menü Üye Kontrol Panel Menüsünden istediğiniz tüm güncelleme ve değişiklikleri yapabilirsiniz...
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 13:41
Teşekkür ederim 
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 14:16
Orjinalini yazan: zaferpls zaferpls Yazdı:

Evet arkadaşlar yanlış anlamadınız. Aracım peugeot 206 1.6 90 BG 2000 model. Araç park halindeyken silecekler kendikendine çalışıyor bir müddet sonra duruyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor, bu arzayı hareket halindeykende yapıyor,sırf bu yüzden kaç defa araç çalışmadı ( gece park hainde kendi kendine silecek çalıştığı için Aküyü bitirmişti )
     Bu arızanın nedenini tahmin edebilen yokmu...silecek motoru söküldü kontrol edildi bi şey çıkmadı,yağmur sensöründe programsal bi hata olabilir dediler bir iki defa yağmur sensörünü söktük programsal işlem yaptık dediler 1 ay arıza vermedi sonra yine aynı arızayı vermeye başladı,sensörü tekrar söküp işlem yaptık hiç bir şey değişmedi
     Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir,yardımcı olurdanınz sevinirim...

-Bsı beyninde olabilir dediler ama sadece silecek arızası olduğu için küçük bi ihtimal
-Silecek zaman rolesi olabilir dediler.bulunduğum yerde servis olmadığı için gösteremedim

Büyük olasılıkla BSI sorunu. Araç park halindeyken de sorunu yapıyor diyorsunuz. Park halindeyken Eco mode da sadece BSI standby kalır. Geri kalan tüm elktrik kesilir.
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 14:24
ama BSI de sorun olduğu zaman sadece silecek arızası vermesi normalmi? bi ustaya gösterdim çözemedi ama BSI den olduğunu düşünmediğini söyledi,nedenide sadece silecek arızası vermesi,BSI olduğu zaman farklı arızalarda vermesi gerekmezmi?
Silecek zaman rolesi hakkında bi bilginiz varmı?
Yukarı Dön
Aytaç Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
GTI

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aytaç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 14:49
Gecmis Olsun Kendi Kendine Calısan Silecekte İlk Defa Duyuyorum.Umarım Arızanız Giderilir..
Yukarı Dön
Rfk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Rfk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 14:56
ön cam sensörü arızalı olabilir cam değiştimi?
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 15:35
ön cam değişmedi,ama yağmur sensörünü söktüğümde bile aynı arızayı yapıyor,bi usta ondan olabileceğini söyledi söktüm gönderdim sökülüyken yine aynı arızayı yapıyordu,tamir ettim diye gönderdi taktım hiç bir şey değişmedi,
-Ağırlıklı olarak BSI beyninde arıza olduğu söyleniyor, bozuk olduğuna kim karar verecek onuda bilmiyorum
- Bi ustada silecek zaman rolesi bozuk olabilir demişti,ama araç park halindeyken nasıl çalışır anlamadım?
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 15:40
Bsı tamiri hakkında bi bilginiz varmı? serviste 1000 tl  dışarda 600 tl gibi fiyatlar var.
Tamir edildiğinde cidden bi işe yarıyormu acaba,
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2010 Saat 12:34

sigortasının söktüm şimdilik öyle sürüyorum,ama silecekeler,sinyaller,otomatik kapılar,otomatik camlar ve sonrouf buna bağlı olduğu için çok riskli oluyor

Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2010 Saat 19:29
bu işten anlıyan kimse yokmu?
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2010 Saat 19:36

aracın silecek sigortasını söktüm 15 gün böyle kullanacağım böyle araca bi zararı olurmu?

bu sigortaya aynı zamanda merkezi kilit,sinyaller,sanrouf ta bağlı durum böyle olunca hiç birini kullanamıyorum
Yukarı Dön
elenor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elenor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2010 Saat 22:52
Bahsettigin durumlar göz önüne alınacak olursa muhtemelen arıza bsı'dan kaynaklanıyor gibi görünüyor.Çünkü araç çalışmadıgı vakit tüm sistemin elektrigi kesiliyor ve park halinde çalışması çok mantıksız dogrusu bsı üzerinden silecekleri kontrol eden çıkışların kontrol edilmesinde fayda var zira sürekli çıkış veriyorsa bsı tetiklenmiş ve sürekli sensörlerden sinyal algılıyor gibi bir durum var demektir.Normalde elektronik kart tamircilerinin çözebilecegi bir arıza gibi geliyor bana elektronik kart tamiri yapan firmalarla irtibat kurmanı öneririm,geçmiş olsun.
206 HDİ 1,4
Yukarı Dön
zaferpls Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferpls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 Saat 08:44
teşekkür ederim,bir ara çok yoğun bi yağmur yağdı ne olduysa ondan sonra oldu,yaklaşık 4-5 gün boyunca aralıksız park halinde yağmur altında kaldı ondan sonra bu arızayı verdi,ama birebir içine yağmur almadı araç yüksek bi yardeydi sadece tavandan yağmuy yedi.yağmur sensörüne dikkat ettimde bağlantısı tavan lambasına gidiyor acaba o yağmurda ordan sumu aldı diye düşünüyorum.
Yukarı Dön
td101 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı td101 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 15:27
arkadaslar merhaba yeni kayıt oldum sorunum şu 307 1.4 hdi xr aracımda anahtarı takıp yarım kontak yaptığımda silecekler çalışıyor , kutup başını söküp tekrar taktım sorun devam ediyor nedenini bilen var mı acaba ?
Peugeot 307 1.4 HDİ 2004
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 19:40
yarım kontakta zaten çalışlırkiErmm
Yukarı Dön
SAVAŞ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Mart - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SAVAŞ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 22:19
Orjinalini yazan: ezelefe ezelefe Yazdı:

td101 sorunu tam olarak yazarmısın.
yarım kontakta calısıyor marsa bastıgında calısmıyormu

Murat abi selamlar. Bugün benzer bir sorun benim arabadada oluşmuş. Evdekiler ben Hakkari ye gittikten sonra haftada 2-3 defa arabayı çalıştırıyordu. Ama bugün ise başarısız olmuşlar Big smile çalıştıramamışlar
Bugün oluşan sorunlar bana anlatılana göre şöyle;
1- anahtarın uzaktan kumandası kapıları açmamış, manuel olarak kapıyı açmışlar
2- çalıştırmadan önce yarım kontakta iken kızdırma bujilerinin sembolu yanmış, sönmesine müteakip marşa basmışlar, ama araba hiç çalışmamış. 
3- kaygan zemin işareti yanarak bip bip sesi vermiş araba ve tabii çalışmamış yine.
4- öğleden sonra tekrar çalıştırmak için yarım kontak yapınca kendi kendine silecekler çalışmış ve silecek kolları tam kapanmadan yarıda kalmış.
5- uzaktan kumanda yine çalışmadığı gibi şöfor tarafından anahtarı sokup söfor kapısı kitlendiği halde diğer kapılar otomatik olarak kitlenmemiş.
 Valla Murat abicim benim aklıma ilk gelen sanırım akü boşaldı. Senin bi önerin varmı bununla ilgili.
Çünkü bu arızaların hepsinin birden oluşmasının bana göre tek bir nedeni var gibi. 

Düzenleyen SAVAŞ - 28 Aralık 2011 Saat 22:22
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 22:47

Haddim olmayarak söylüyorum akü sorunu gibi geldi.Yada biryerlerde ıslaklık/kısa devre vardır.Wink

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5868 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1059 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3570 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49197 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 291 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 511 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1745 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 986 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3676 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26071 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English